Įkraunama...
Įkraunama...

Skabimo mašinos - 8

QUOTE(Blue @ 2013 11 06, 09:31)
Ka galite pasiulyti is MIELE (skalbykle ir dziovykle)?
kaina  "proto ribose"  doh.gif

O aš pasiūlysiu Jums

Džiovyklę T 7944 C
http://www.miele.lt/...944_C-49679.htm
Energijos vartojimo efektyvumo klasė B

Skalbyklę W 3164 WSS Edition 111
Turėtumėte turėti biudžetą apie -/+6600 Lt g.gif

O jai visgi žiūrėsite pigiau biudžetas apie -/+ 4400 Lt
tada
BOSCH WAS28465SN+WTW86583SN
Atsakyti
QUOTE(agnieska203 @ 2013 11 05, 20:23)
Gal zinute kur isigyti gera Aqua-stop pajungimo zarnos prailginima (2metrai), vietos prekybos centruose parduodamos lietuviu gamybos zarnos po 10lt kelia abejoniu wink.gif

Klauskite čia.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas naudojates imontuojama skalbimo masina Eleketrolux? Arba gal kas esate susidure su problema kai skalbimo masina pleso rubus?
Atsakyti
Neperseniausiai nusipirkom skalbimo masina (grubiai menesis pries koks)
is dar kai skalbia cypia lyg bugnas, ranka pasuku budna ir cypia.. kartais tas cypimas dingsta, bet kai skalbia vel jis atsiranda. g.gif
Kreiptis I garantija ? nes kai nusipirkom taip nebuvo. ir isvis nemanau kad jis cypti turetu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 07 lapkričio 2013 - 13:04
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 11 06, 14:19)
Sveiki,
Gal kas naudojates imontuojama skalbimo masina Eleketrolux? Arba gal kas esate susidure su problema kai skalbimo masina pleso rubus?

Pas tevus pora kartu skalbykle suplese rubus. Tada atidziai apziurejo bugna ir surado istrigusi astru varzteli- ryskiai is kisenes kokios tai iskrito. Tai ji tiesiog istrauke ir viskas buvo gerai. Pabandykite krupsciai apziureti bugna - gal kur nors kas nors istrigo? 4u.gif
Atsakyti
http://www.lgblog.lt...itine-technika/

kazin kokie atsiliepimai apie sia skalbykle,ar verta isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 11 11, 22:12)
http://www.lgblog.lt...itine-technika/

kazin kokie atsiliepimai apie sia skalbykle,ar verta isigyti g.gif

Jau rašeme kad dauguma skalbyklės su džiovinimu ,dziovinimui sunaudoja iki 100 l.vandens todėl visada siūlome įsigyti BOSCH arba Siemens su kondensuojamo oro technologija: džiovinimo metu nenaudojamas vanduo.
Mano žiniomis ši LG sunaudoja apie 80 litrų vandens.Ar verta pasvarstykite jai visgi vandens sąnaudos nėra aktualu kodėl gi nepirkus ir LG
Atsakyti
Sveiki
noreciau uzduoti klausimu profams, nes kiek skaiciau neradau atsakymu o gal ir prazioplinau kur tai prasau pakartoti
1. Kiek zinau miele turi ypatingą būgną bet mielė man per brangu ar yra kas turi kazkuo panasų bugna i mieles o gal neriekia i tai ziureti ??
2. invertinis variklis kokie jo privalumai ar verta rinktis
3.kai kur matau yra lengvas lyginimas tai cia jie su dziovykles funkcija ar tiesiog skalbimo masina turi tokia finkcija.
4. dziovykle turi šilumos siurblio veikimo funkcija kazkaip taip tia ji tipo ekonomiska ar dar kokie nors privalumai.

man reikia ir skalbimo masinos ir dziovykles nes kaip supratau kad atskirai nei 2in1??
statyciau

ka gali pasiulyti ??
Atsakyti
QUOTE(BRAnys @ 2013 11 12, 11:55)
Sveiki
noreciau uzduoti klausimu profams, nes kiek skaiciau neradau atsakymu o gal ir prazioplinau kur tai prasau pakartoti
1. Kiek zinau miele turi ypatingą būgną bet mielė man per brangu ar yra kas turi kazkuo panasų bugna i mieles o gal neriekia i tai ziureti ??
3.kai kur matau yra lengvas lyginimas tai cia jie su dziovykles funkcija ar tiesiog skalbimo masina turi tokia finkcija.
4. dziovykle turi šilumos siurblio veikimo funkcija kazkaip taip tia ji tipo ekonomiska ar dar kokie nors privalumai.

man reikia ir skalbimo masinos ir dziovykles nes kaip supratau kad atskirai nei 2in1??
statyciau

ka gali pasiulyti ??

1.Keleta varijantų su
VarioSoft bugnas: tausoja skalbinius ir efektyviau skalbia BOSCH WAS28465SN
WaveDrum - efektyvesniam ir tausojačiam skalbimui BOSCH WAQ28462SN
2.inverterinis variklis be šepetėlių, kurio veikimo trukmė daug didesnė nei standartinių skalbyklių variklių. Be to, jis daug tylesnis, taigi jūsų mašina gali dirbti naktį, netrukdydama visam namui. Inverteriniai varikliai taip pat tiksliau veikia, todėl galime būti tikslesni spręsdami, kurias programas tobulinti.
3.''Lengvas lyginimas'' turi ir džiovyklės ir skalbimo mašinos
4.Kondensacinės džiovyklės su šilumos siurbliu pasižymi iki 40% mažesnėmis energijos sąnaudomis. Naujovišką šilumos siurblio technologiją, kad karštas oras cirkuliuotų uždara grandine ir būtų pakartotinai panaudojamas, taip ženkliai taupant energiją.

Siūlau Jums
BOSCH WAS28465SN+BOSCH WTW86583SN
arba
Electrolux EWF1486GDW +NAUJIENA Electrolux EDH3897SDW thumbup.gif(pigesni varijantas Electrolux EDH3487RDW )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 12 lapkričio 2013 - 12:15
QUOTE(BRAnys @ 2013 11 12, 13:55)
Sveiki

statyciau

ka gali pasiulyti ??

Ekonomiškesnis variantas (bet su garais):
Electrolux skalbyklė EWF1287HDW + Electrolux džiovyklė EDH3487RDW
Brangiau (automatinis ploviklio dozavimas):
Siemens skalbyklė WM16S890EU + Siemens džiovyklė WT46W573DN
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 12, 13:13)
1.Keleta varijantų su
VarioSoft bugnas: tausoja skalbinius ir efektyviau skalbia BOSCH WAS28465SN
WaveDrum - efektyvesniam ir tausojačiam skalbimui BOSCH WAQ28462SN

koks skirtumas tarp siu bugnų