man Elenos prisiminimai, Enzo, Deimonas

QUOTE(fidija @ 2014 10 10, 12:55)
Mano nuomone, tai jis ne tik žiauriai gražus, bet ir neblogas aktorius, kaip jis žiūri į Eleną, kaip kalba su ja (turiu omenyje kai apie meilę jai kalba)
o ta avis, sugeba tik lūpas vaipyti.

del Deimono pritariu:) lb grazus

Merginos, o kur ziurit seriala?
QUOTE(Viotinola @ 2014 10 11, 19:19)
Merginos, o kur ziurit seriala?
As per filmai.in
Man tai gaila kad Elena pamirso Deimona.... Jis gris i realu pasauli ir jam bus skaudu labai,megins ja susigrazint, bent jau toki scenariju izvelgiu

QUOTE(Elsker @ 2014 10 11, 21:28)
As per filmai.in
Man tai gaila kad Elena pamirso Deimona.... Jis gris i realu pasauli ir jam bus skaudu labai,megins ja susigrazint, bent jau toki scenariju izvelgiu

Mhm, manau gris, o elena ji prisimins tik kaip ziauru, prikaisios ar dar ka, gal vel isimyles stefana, tada dar su karoline trintis prasides. Arba enzo isimyles karolina, ji - stefana, stefanas elena ir vel daug kruvinu sirdziu

o as nuo pirmos serijos zaviausi stefanu ir elena, o deimonas nors ir simpatiskas bet man jie kaip pora niekada nepatiko.tikiuosi Elena sugrys pas Stefana nors abejoju jau

QUOTE(mitnick @ 2014 10 11, 21:35)
Labai tikiuosi, kad tai bus paskutinis sezonas, nes jau nuobodu daros, jokio absoliučiai kabliuko.... Bet patys žinote, jei geri reitingai, tų sezonų belekiek kurs. Šiuo metu reitingai šiek tiek pakilę, šį ketvirtadienį jį žiūrėjo apie 1.67mln žiūrovų. (praeitais metais žiūrėjo 2.55mln.).
Kam čia tikėtis, galit iš vis nežiūrėti

O kada filmai.in ikelia lt vertima?
Apie Deimona, tai as kazkodel galvoju, kad jis kaltas del Elenos tevu zuties. Nes kaip tik jis buvo miestelyje, kai automobilis nuleke nuo tilto. Plius Elena gi girdejo, kaip kazkas atsitrenkia i auto ir tuomet nuleke i vandeni. Tuo metu jis gi kaip tik kersino tiems Augustinams,o Elenos tevas buvo vienas is "kankintoju". Kazkada ir Deimonas buvo prasitares, neva kad tu zinotum visa tiesa.
Tikiuos nusisneku as cia
kadangi visus sezonus perziurejau is karto ir per trumpa laika, tai viskas dar sviezia galvoj
Apie Deimona, tai as kazkodel galvoju, kad jis kaltas del Elenos tevu zuties. Nes kaip tik jis buvo miestelyje, kai automobilis nuleke nuo tilto. Plius Elena gi girdejo, kaip kazkas atsitrenkia i auto ir tuomet nuleke i vandeni. Tuo metu jis gi kaip tik kersino tiems Augustinams,o Elenos tevas buvo vienas is "kankintoju". Kazkada ir Deimonas buvo prasitares, neva kad tu zinotum visa tiesa.
Tikiuos nusisneku as cia

QUOTE(Alekto @ 2014 10 18, 11:16)
O kada filmai.in ikelia lt vertima?
Tikiuos nusisneku as cia
kadangi visus sezonus perziurejau is karto ir per trumpa laika, tai viskas dar sviezia galvoj 
Tikiuos nusisneku as cia

Aš taip peržiūrėjau neseniai visus sezonus.buvau pagalvojus kad kažkas prikišes nagus dėl Elenos tevu zuties bet taip ir tyla

Na naujas sezonas, tai viskas kaip ir issiseme, bet matysiu, kaip toliau:)Aisku ir man atrodo, kad Deimonas sugrys i gyvuju pasauli, bandys Elenai sugrazint prisiminimus apie ji ir t.t. Nemanau, kad Stefanas liks su Elena, pirmais sezonais jie buvo tikrai grazi pora. Nezinau, bet man atrodo gali Karolina su Stefanu susiburkuot, bet cia tik spejimas:)
Ir aš tikiuosi, kad Karolina susidės su Stefanu
Gal įneštų kokių vėjų, nes net netraukia toliau žiūrėti