Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(sun.flower @ 2014 10 31, 13:13)
neprisiimu laurų sau, dėl marškinių aš ir pati iškart nepastebėjau  biggrin.gif
čia radau tokių įdomybių  smile.gif
smagu, kad kažkam tai aktualu kaip ir man 4u.gif

nesvarbu, kur randi, ačiū, kad pasidalini mirksiukas.gif 4u.gif
einu naojos serijos valgyti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 11 02, 11:59)
aš jau po naujos serijos  smile.gif
pabaiga buvo verta milijono  biggrin.gif tas momentas man buvo tiesiog tobulas  wub.gif
o šiaip serija man vidutiniška  smile.gif labai suerzino tas Alariko išdėstytas moralas Stefanui, likau išvis nesupratusi kas čia vyksta  blink.gif  rimtai, jis mano turįs teisę aiškinti apie tai, jog Deimonas jo geriausias draugas ir t.t.? o kas iš jų visų padarė bent truputį daugiau nei Stefanas, ieškodamas būdo susigrąžinti brolį? Alarikas, kuris tik ir darė tai, jog skubino visus ir sakė kad "reikia ką nors daryti"? Caroline, kuri buvo užsiėmusi Mystic Falls susigrąžinimu? Elena, vartojusi narkotikus, kad pamatytų savo negyvą vaikiną, o galiausiai nusprendusi tiesiog pamiršti jį? Enzo, manantis, jog turi kažkokį "kabliuką", kuris, pasirodo, jau anksčiau buvo patikrintas Stefano? rimtai, visi jie padarė 100 kart daugiau už Stefaną ir turi teisę aiškinti kaip kam gyventi lotuliukas.gif

pritariu.
manau, scenaristai apsimainė...ir dabar daro ,,blogiuką stefaną"...kur prieš tai darydavo ,,blogiuką deimoną". iš esmės....serijos pabaga, kai norėjosi šokinti biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
gila boni... galėtų ir ji išsikapstyti....
Atsakyti
Kazkodel manau,kad Elena baisiausiai isizeis,kad grizo ne Boni ax.gif ir galvoju,kad nenores susigrazint atminties.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 11 03, 07:27)
Kazkodel manau,kad Elena baisiausiai isizeis,kad grizo ne Boni ax.gif ir galvoju,kad nenores susigrazint atminties.

man labai įdomu kuria kryptimi pasuks scenaristai su ta ištrinta Elenos atmintim.. tikiuosi, kad nebus taip, jog ji vos susigražinusi atmintį iškart puls ant kaklo Deimonui doh.gif būtų daug įdomiau, jeigu ji jos nenorėtų susigražinti (nors kaip ir nebėra priežasčių tam), arba susgražinusi prisimintų kaip kitaip žvelgė į jį nežinodama, kad jį kažkada mylėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flora7 @ 2014 11 02, 23:14)
pritariu.
manau, scenaristai apsimainė...ir dabar daro ,,blogiuką stefaną"...kur prieš tai darydavo ,,blogiuką deimoną". iš esmės....serijos pabaga, kai norėjosi šokinti biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
gila boni... galėtų ir ji išsikapstyti....

nežinau ką čia scenaristai sugalvojo g.gif
man Bon-Bon irgi labai gaila, tikiuosi, kad ištrauks ją iš ten unsure.gif
čia kitos serijos aprašymas
A RESCUE IN THE NIGHT — When Alaric (Matt Davis) realizes that Jo (guest star Jodi Lyn O’Keefe) can’t be compelled, he asks Elena (Nina Dobrev) to do some digging into her background. After learning that Enzo (Michael Malarkey) has been captured by Tripp, Caroline (Candice Accola) teams up with Matt and Stefan (Paul Wesley) to rescue him before Tripp learns their true identities. Armed with some new information about her past, Sarah (guest star Gabrielle Walsh) breaks into Tripp’s (guest star Colin Ferguson) office and is surprised when she finds Matt (Zach Roerig) there, doing some investigating of his own. Meanwhile, Elena is forced to deal with the consequences of her actions, and Jeremy (Steven R. McQueen) hits rock bottom, lashing out in a destructive way. Lastly, Damon (Ian Somerhalder) is determined to take matters into his own hands when he receives some upsetting news.
Atsakyti
Tai gal ir issikapstys Boni, nes jeigu tame laike, kur jie buvo, ta pati diena kartojasi visa laika, tai kita diena ji kaip ir gyva vel turetu but biggrin.gif
Atsakyti
aš iš pat ryto po naujos serijos peržiūros sokiai.gif
pati serija buvo įdomi, bet nepatinka kur link viskas krypsta g.gif visai nesidžiaugiu, kad atrodo (iš naujos serijos promo), jog turėsim naują meilės trikampį, tik šįkart Elenytė turės naują simpatiją doh.gif nuo-bo-du!!! schmoll.gif be to, mano steleniška širdis nebetenka vilties kada nors juos vėl matyti kartu verysad.gif
o dar tas Deimono pareiškimas, jog nenori, kad Elena būtų laiminga, o kad būtų lygiai tokia pat apgailėtina kaip ir jis. štai ir dar vienas brolių skirtumas: Stefanas tyliai kenčia, bet vis tiek linki jai laimės.
nejaugi scenaristai rimtai žada suklijuoti Stefką su Caroline? niekada to nenorėjau. kažkada skaičiau tokį komentarą apie tai, jog Caroline visada būna antra (ji net pati tuo skundėsi 1 sezone). Matt'as ją mylėjo po Elenos, Deimonas ja tik naudojosi, Tyler'is pametė dėl kažkokio keršto plano, o čia dar ir perša ja su vaikinu, kuris labai aiškiai yra pasakęs, jog visada mylės kitą. kad ir kaip keista būtų, Klausas turbūt vienintelis, kuriam ji iš pat pradžių rūpėjo. gal ta meilė savotiška, bet jis jos nuoširdžiai norėjo biggrin.gif
dėl Alariko niekaip negalėjau pagalvoti, jog taip nutiks blink.gif
beje, esu beveik tikra, jog toji daktarytė yra Kajaus sesė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun.flower: 07 lapkričio 2014 - 11:18
Kažkaip jaučiu, kad Elenytė dar neatgaus prisiminimų apie Deimoną unsure.gif Nes visi tokie už širdies griebiantys dalykai nutinka serijos pabaigoj visada, o čia viską kaip ir nukėlė kitai serijai... Bet būtų keista iš tiesų, nes Stefano meilė Elenai sugebėjo pasipriešint tam "compulsion" kažkada, kai Klausas jį vertė ją nužudyt. Tuomet, vadinasi, Elenos meilė ne tokia jau stipri buvo, jei jo neprisimins rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sun.flower @ 2014 11 07, 11:11)

beje, esu beveik tikra, jog toji daktarytė yra Kajaus sesė  biggrin.gif

Priminkit, prašau, kas yra Kajus? g.gif Nepamenu tokio veikėjo... Ar čia tas vampyrų medžiotojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 07 lapkričio 2014 - 11:15
QUOTE(Twista @ 2014 11 07, 12:14)
Kažkaip jaučiu, kad Elenytė dar neatgaus prisiminimų apie Deimoną unsure.gif Nes visi tokie už širdies griebiantys dalykai nutinka serijos pabaigoj visada, o čia viską kaip ir nukėlė kitai serijai... Bet būtų keista iš tiesų, nes Stefano meilė Elenai sugebėjo pasipriešint tam "compulsion" kažkada, kai Klausas jį vertė ją nužudyt. Tuomet, vadinasi, Elenos meilė ne tokia jau stipri buvo, jei jo neprisimins rolleyes.gif
Papildyta:
Priminkit, prašau, kas yra Kajus? g.gif Nepamenu tokio veikėjo... Ar čia tas vampyrų medžiotojas?

ne, tas psichopatas, kuris buvo įkalintas su Deimonu ir Bone smile.gif jis pasakodamas apie šeimą sakė, kad sesės pasigailėjo, jei neklystu?
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 11 07, 11:18)
ne, tas psichopatas, kuris buvo įkalintas su Deimonu ir Bone  smile.gif jis pasakodamas apie šeimą sakė, kad sesės pasigailėjo, jei neklystu?

Aaaai, tiksliai, gali būti bigsmile.gif Kažkaip nepamąsčiau visai apie tokį variantą...
Atsakyti
kitoj serijoj pagal anonsa Jo papasakos Alarikui tragiska seimos praeiti tai manau galima drasiai teigti kad tikrai sese biggrin.gif siuo metu Kajaus siuzetas mane labausiai domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikiukas: 07 lapkričio 2014 - 14:29
QUOTE(nikiukas @ 2014 11 07, 15:28)
kitoj serijoj pagal anonsa  Jo papasakos Alarikui tragiska seimos praeiti tai manau galima drasiai teigti kad tikrai sese  biggrin.gif siuo metu Kajaus siuzetas mane labausiai domina

taip taip, aš irgi būtent tai skaičiau, todėl nesunku buvo sudėti du plius du lotuliukas.gif
beje, dar pamiršau paminėti, mane labai suerzino faktas, jog jie meluoja apie Bon Bon doh.gif ar šio serialo personažai niekada nesimoko iš savo klaidų? kam dar vienas keistas ir nereikalingas melas? blink.gif juk jei daugiau žmonių žinotų, jog iš ten įmanoma ištrūkti, tai galėtų įnirtingiau ieškoti būdo jai pagelbėti. kad ir, pvz, naujoji mūsų ragana-daktarė? biggrin.gif bet ką aš čia bandau ieškoti logikos kur jos nėra cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun.flower: 07 lapkričio 2014 - 15:32
pritariu biggrin.gif
Atsakyti