QUOTE(agnelaM @ 2015 08 25, 19:34)
Laba, as cia su tokiu siek tiek nagloku prasymu.... siek tiek istorijos - gaidys ir dvi vistos 7 l "akve"...
Prasymas - kaip man juos geriau ikurdint 25 l "akve", beda ta, kad nesusigaudau ka man daugiau i ta "akva" det apart zuvu... Burbuliatoriaus kaip suprantu nereikia?...Sildytuvo kaip suprantu tikrai reiks ziema...Filtrai? Cia tipo gaidziui bus geriau ar man reciau reiks vandeni keist
Jei liepsit det, tai jei nesunku nors truputi placiau. Apsvietimas turbut ir tik del grozio?...
Apie tai jog tokio turio neapsimoka pirkt nepasakokit, nes pati gyvenu 45 l, tai didesnio tikrai neturesiu kur det
Vistos savo princui uodega gerokai apskabe, tai supratau, kad cia namiokas buvo "Ka, Gaidy, negali didesnes chatos nupirkt?!" Tai noreciau tas ikurtuves kuo greiciau surengt...
Prasymas - kaip man juos geriau ikurdint 25 l "akve", beda ta, kad nesusigaudau ka man daugiau i ta "akva" det apart zuvu... Burbuliatoriaus kaip suprantu nereikia?...Sildytuvo kaip suprantu tikrai reiks ziema...Filtrai? Cia tipo gaidziui bus geriau ar man reciau reiks vandeni keist

Apie tai jog tokio turio neapsimoka pirkt nepasakokit, nes pati gyvenu 45 l, tai didesnio tikrai neturesiu kur det

Vistos savo princui uodega gerokai apskabe, tai supratau, kad cia namiokas buvo "Ka, Gaidy, negali didesnes chatos nupirkt?!" Tai noreciau tas ikurtuves kuo greiciau surengt...
Tikiuosi ir toliau nesiseks su vuodegom, bet blogiau bus kai gaidelis suvoks, kad tos priekabiautojos tera tik nepakankamai marinuota vistiena

Burbuliatorius nepakenktu. (Tas pats pasakymas apie filtra). Gali aba tas, aba kitas but. Praktiskai atitinka. Tik akvas riboto dydzio, tai teks pirk su perspektyva ant isaugimo

Gaidys gyvena ir stiklinej, bet optimali jo temperatura yra 27 celcijai. Afrika! Maljorka!

Perkelt i kita bliudeli - ner problemu, tik padabokit, kad temperatura mazdaug atitiktu.
Del augalu gaidys nera ju pats didziausias priesas, bet didziausiu draugu irgi niekaip nepavadinsi

Plasmase?... cia sprendimas, bet ar Tau plasmasinis tralivali i kuria nors skyle patiktu?
Zuvytems apsvietimo gali visai nebut, bet augalams jis jtin svarbus. Ko ne svarbiausias!! Pagaliau ir graziau, ir idomiau su augaliukais... Tik... prie gaidziu kazkokiu super-duper-gintariniu liustru nereikia