Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvytė gaidelis (7 tema)

Šokam aukštyn biggrin.gif

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
kodel mano zuviukas kramto savo uodega. unsure.gif visai jau be uodegos..
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2016 06 22, 22:09)

Na baisiai idomu kaip jis ja pasiekia g.gif doh.gif
Greiciausiai liga bus, puvinys turbut...
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2016 06 22, 22:09)

Gal truksta vitaminu? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ilsisi ant zoliu smile.gif dar pelekai pilnai neatauge nuo veziuku blush2.gif tarp molineziju mailiaus, ramiai sutaria dabar jau su visom zuvim.
Atsakyti
Turiu mėlyną gaidelį. tiksliau pusę gaidelio verysad.gif isigijau mažą vėžiuką ir tas musiau užpuolė gaiduką ir nukirpo jam visą uodegą verysad.gif Bet gaidukas gyvas plaukioja jau porą savaičių, ėda. Bet va ko nebūna, gal ataugs...
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2016 07 14, 19:10)
Turiu mėlyną gaidelį. tiksliau pusę gaidelio verysad.gif  isigijau mažą vėžiuką ir tas musiau užpuolė gaiduką ir nukirpo jam visą uodegą verysad.gif Bet gaidukas gyvas plaukioja jau porą savaičių, ėda. Bet va ko nebūna, gal ataugs...

Pameginai skotiska viski su lenkisku kefyru sumaisyt biggrin.gif
Gaidelio pelekai siek tiek ataugs (tiksliau uzsilygins, kad galetu plaukiot), bet tokie grazus kaip originalas jau nebebus schmoll.gif Zuviukas visumoj turetu isgyvent.
O kokiose talpose ir kokios rusies veziukas buvo? Speju, kad iki puses mazojo pirsciuko dydzio kubos melinasis ax.gif Tragedija ivyko nakty?? Dabar jau atskirti tie draugeliai???
Atsakyti
Sveiki,
Siandien liudna man. Nugaiso mano gaidelis. Isgyvenes 2m. 14 dienu. Kazkaip nesitikejau kai ruosiausi jam ibert maistelio. Pamaciau gulinti ant sono ir pakeites spalva.
Tai negaliu ziuret i tuscia akvariuma,reiks nauja drauga isigyt.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 05, 02:00)
Pameginai skotiska viski su lenkisku kefyru sumaisyt  :D
Gaidelio pelekai siek tiek ataugs (tiksliau uzsilygins, kad galetu plaukiot), bet tokie grazus kaip originalas jau nebebus  :mmm  Zuviukas visumoj turetu isgyvent.
O kokiose talpose ir kokios rusies veziukas buvo? Speju, kad iki puses mazojo pirsciuko dydzio kubos melinasis  ax.gif  Tragedija ivyko nakty?? Dabar jau atskirti tie draugeliai???

Dingo gaidelis su visam blink.gif
Taip Jūs teisus, Kūbos mėlinasis. Kai isigijau, buvo melsvas, po kiek laiko papilkėjo melsvos spalvos neliko. Dabar vel mėlinuoja, musiau nuo mėlyno gaidelio unsure.gif spalva atsimuša, ot rupuže unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2016 08 29, 21:39)
Dingo gaidelis su visam blink.gif 
Taip Jūs teisus, Kūbos mėlinasis. Kai isigijau, buvo melsvas, po kiek laiko papilkėjo melsvos spalvos neliko. Dabar vel mėlinuoja, musiau nuo mėlyno gaidelio unsure.gif spalva atsimuša, ot rupuže unsure.gif

O tai po ano incidento taip ir neatskyrėt jų? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 01, 10:26)
O tai po ano incidento taip ir neatskyrėt jų? blink.gif  :doh:

Neatskyriau unsure.gif nebuvo kur to rupuzioko dėt unsure.gif
Nei kam parduot, nei kam atiduot blink.gif
Draugytė sako, nešk tu jį po velniu
gun_bandana.gif
Nešiu gražint g.gif
Atsakyti

Sveiki,

planuoju pirkti gaideli, todel noreciau jusu keliu patarimu:

1. Ar tinka 25-35 Ltr akvariumas?

2.Kokio ir kiek maisto jam reiketu duoti?

3.Ar butinas termoreguliatorius jei name +22 ziema +20?

4.Ar i akvariuma tiktu plastmasinis augaliukas?

5. Koki filtra patartumete pirkti?

6. Kokias zuvytes i draugija paimt?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lauksiu atsakymo!!  :D  :hmm:  :huh2: 

Atsakyti