Kauno urmo bazėje yra kirminukų( uodo lervos) gyvų pirkti po 50cnt . Nupirkit pamaitinkit išvažiuojant ir dar keletą akvariume palikit plaukiot. Jie sotesni už sausą ir nepraraugins vandens .
Sveikos,
turim ir mes šį grožį
Nupirkom jam patelę kad linksmiau būtų...galvojau kad tik gaideliai gali jas skriausti
Po nakties mūsų gaidelis toks apskabytas liko
is uodegos tik skuteliai liko
turim ir mes šį grožį

QUOTE(Milinga @ 2014 01 06, 11:18)
Sveikos,
turim ir mes šį grožį
Nupirkom jam patelę kad linksmiau būtų...galvojau kad tik gaideliai gali jas skriausti
Po nakties mūsų gaidelis toks apskabytas liko
is uodegos tik skuteliai liko 
turim ir mes šį grožį

I koki turi ta mergiote ileidot? Man teko gelbet gaidi nuo agresyviu vistaiciu ir 50 ltr akvariume, tiesa be augalu...o jei turis vos keli litrai, tai tikimybe konfliktuot dar labiau padideja.
QUOTE(cile @ 2014 01 06, 11:11)
I koki turi ta mergiote ileidot? Man teko gelbet gaidi nuo agresyviu vistaiciu ir 50 ltr akvariume, tiesa be augalu...o jei turis vos keli litrai, tai tikimybe konfliktuot dar labiau padideja.
5 l , bet yra kur pasislepti.. o kikoj pardavėja sako pirkit 2 visteles, nes ja vieną užvaikys gaidelis

QUOTE(Milinga @ 2014 01 06, 12:14)
5 l , bet yra kur pasislepti.. o kikoj pardavėja sako pirkit 2 visteles, nes ja vieną užvaikys gaidelis
tai jei buciau 2 pirkus, tai turbut nebebutų mano gaidelio visai 

Nu pamėginkit tualete pagyventi, o dar dviese. Vienam gaideliui dar dar tie 5 litrai (mano akimis ir tiek permažai), o dabar dviese būna
QUOTE(11alpina @ 2014 01 06, 12:56)
Nu pamėginkit tualete pagyventi, o dar dviese. Vienam gaideliui dar dar tie 5 litrai (mano akimis ir tiek permažai), o dabar dviese būna
o kaip parduotuvėje stiklinėje gyvena?

QUOTE(Milinga @ 2014 01 06, 13:10)
Jis egzistuoja. Aišku, 5 litrai jam žymiai geriau. Lai jis ten gyvena vienas, galit dar kokią sraigę įsitaisyt
QUOTE(Milinga @ 2014 01 06, 14:10)

musu gaidelis siandien mire

musu gaidelis savaite atgal mire, isgyveno puse metu. seip manau padovanoji man ji suagusi, nes tikrai buvo didelis, ir maciau kad jam kazkas negerai yra, nes pilvas labai issiputes buvo, dariau net pertraukas tarp maitinimu, taciau pilvas nemazejo. gal skysciai kaupesi pas ji ten
liudna, taciau siandien vaziuosiu pirkti nauja seimos nari
seip turiu 2 visteles, 4 samukus bei 3 kardinalus. puikiai susigyveno

QUOTE(historikeee @ 2014 05 18, 15:30)
Niuu kdl visos atsijungusios nuo forumo nieko gero nevyksta akvuos ar jau nudvese jau visi gaidukai 

Mūsų gaidelis persikraustė į 60 l akvariumą ir sutaria su kitom žuvim

Mūsų senoliukas ir gyvena 70ltr akvariume su kitom žuvim tik paskutiniu metu nemažas tinginys pasidarė ir išlenda tik pavalgyt kai pabarškini į stiklą.