Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 46 tema

QUOTE(lutute1 @ 2013 11 02, 00:51)
Pavyko puikiai thumbup.gif . Tik mano kompe karpymo įrankis pavadintas "Crop", todėl teko kiek paieškoti))
Dėkoju už paaiškinimus ir kantrybę. bye1.gif

O, yes! Gali būt ir taip, šaunuolė biggrin.gif Visai pamiršau apie nesulietuvintus wordus ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip greit keičiasi mūsų namučiai, nebesuspėju. O dabar jau ir dingau iš sąrašo:(( Aš dar esu. Nonele dirbu su 4-okais. Priimkit atgal smile.gif)
Papildyta:
Apie žąselės ėjimą jau seniai pamiršom. Dabar jau ir į kūliaverstį labai atsargiai žiūrim, ko gero ir to atsisakysim. Žaloja vaikus.
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2013 11 02, 14:34)
Sveikutės,
Kaip greit keičiasi mūsų namučiai, nebesuspėju. O dabar jau ir dingau iš sąrašo:(( Aš dar esu. Nonele dirbu su 4-okais. Priimkit atgal smile.gif)
Papildyta:
Apie žąselės ėjimą jau seniai pamiršom. Dabar jau ir į kūliaverstį labai atsargiai žiūrim, ko gero ir to atsisakysim. Žaloja vaikus.

Dėl kūlvirsčio sutinku ir jau nepropaguoju, bet dėl žąselės man naujiena biggrin.gif, tiesą sakant, turint omeny šiuolaikinių vaikų fizinę būklę, tikrai nerizikuosiu ir daugiau žąselės nepraktikuosiu, kam man reikia visokių nesusipratimų 4u.gif , pakanka ir kitokios veiklos mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 01, 22:31)

Aš naudoju visas žvakes, kurių likučius turiu namie. Nuvaškavus visą darbą padenk kreidos dulkėmis. (Mano vaikams tai smagiausias darbas. Ima kreidą, dažosi rankas ir ištrina visą nuvaškuotą lapą). O paskui be problemų pasidengia tušu ar neskiestu guašu (Aš darau guašu. Viskas gaunasi puikiai) mirksiukas.gif

Dideliausias ačiū už priminimą apie kreidos dulkes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 02, 17:39)

Dideliausias ačiū už priminimą apie kreidos dulkes 4u.gif  4u.gif

Bet siuolaikines kreidas irgi verta pries tai isbandyti.Pati siemet susimoviau- nardinom kreida i acta,laukem kol snypsdama istirps ir..... nieko doh.gif .Tada prisiminiau,kad po kriaukle yra nuo caro maro laiku spalvotos kreidos,ten radau gabaleli ir baltos - sita istirpo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 10 30, 21:50)
Sveikutės. Jau atostogos įpusėjo, reikia spėti dar ir pailsėti bigsmile.gif Noriu paprašyti, gal galėtum tą pamoką į paštą įmesti  blush2.gif Ruošiuosi atvirai pamokai, gal kas nors tiks g.gif

Nusiunčiau. Jei turi SMARTą, rasi kur pritaikyt.

QUOTE(arden @ 2013 10 31, 09:01)
gal kas turit aiškią trumpą instrukciją kaip sukurt pradedančiajam paprastą SMART pamoką?

Aš tai visos pamokos SMARTe neruošiu. Tik reikalingus momentus. Vaikams labai patinka mintinas skaičiavimas su SMARTu. Kasdien laukia. Ir mintinas skaičiavimas labai pagerėjo. Ir ten šiaip įvairių užduočių greitam sprendimui prikišu.

QUOTE(lutute1 @ 2013 10 31, 09:09)
Lamur, jeigu nesudėtinga, nusiųsk mergaitėms į paštą skanuotą seminaro medžiagą. Aš persiunčiau instaliacinį failą. ax.gif

Maniau, kad jau bent šį tą moku, bet pasirodo tiems dalykams per žiopla. Nesugebu instalint...

QUOTE(nonele @ 2013 11 02, 11:34)

Va ir aš gavau pastabą už kulvirsčius. Nors vartėmės minkštoj sporto salėj.
Jau iš vis nežinau, ką galima per kūno kultūrą veikt...
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 11 02, 16:09)
Bet siuolaikines kreidas irgi verta pries tai isbandyti.Pati siemet susimoviau- nardinom kreida i acta,laukem kol snypsdama istirps ir..... nieko doh.gif .Tada prisiminiau,kad po kriaukle yra nuo caro maro laiku spalvotos kreidos,ten radau gabaleli ir baltos - sita istirpo thumbup.gif

Aš dar kreidą sutrinu su kuo nors, dar geriau būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Tolerancijos dienai radau testuką, nusiunčiau į paštą originalą.
Pati bandau verstis, adaptuotis sau, vėliau galėsiu vertimą atsiųsti, jei kam dar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 02, 16:38)
Aš tai visos pamokos SMARTe neruošiu. Tik reikalingus momentus. Vaikams labai patinka mintinas skaičiavimas su SMARTu. Kasdien laukia. Ir mintinas skaičiavimas labai pagerėjo. Ir ten šiaip įvairių užduočių greitam sprendimui prikišu.

gal gali pasidalint pavyzdžiais blush2.gif ypač mintino skaičiavimo ir užduotėles kokias naudoji?
Atsakyti
Sveikutės,
Vyksta diskusijos dėl kūno kultūros. Sakykite, kur yra parašyta, kad negalima žąselės ir kūliavirsčio ar čia tik fizrukių nuomonė, nes labai jau pasidarė įdomu. Gal panašiai kaip ir su pirmoko namų darbais, kad iš senų laikų negalima užduoti, bet higienos normose nieko apie tai nerašoma, todėl sėkmingai pirmokams namų darbus užduodu.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 02, 17:42)
Sveikutės,
Vyksta diskusijos dėl kūno kultūros. Sakykite, kur yra parašyta, kad negalima žąselės ir kūliavirsčio ar čia tik fizrukių nuomonė, nes labai jau pasidarė įdomu. Gal panašiai kaip ir su pirmoko namų darbais, kad iš senų laikų negalima užduoti, bet higienos normose nieko apie tai nerašoma, todėl sėkmingai pirmokams namų darbus užduodu.

net nežinau kieno ta nuomonė, bet jau seniai ji girdėta ir kartojasi. Kiek pamenu tai po seminarų fizrukai parsivežė ir pranešė, kad žąselės ėjimas pripažintas nesaugiu vaikams pratimu ir seselė kažką kalbėjo.

o dėl 1-2 klasių namų darbų skyrimo tai kažkur ugdymo plane atkapste pavaduotoja ir m-klos dokumentuose įrašė, tad laikomės šio nurodymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 02 lapkričio 2013 - 17:57
QUOTE(arden @ 2013 11 02, 16:59)
gal gali pasidalint pavyzdžiais  blush2.gif  ypač mintino skaičiavimo ir užduotėles kokias naudoji?

tuoj nusiųsiu į paštą.

QUOTE(nonele @ 2013 11 02, 17:54)
o dėl 1-2 klasių namų darbų skyrimo tai kažkur ugdymo plane atkapste pavaduotoja ir m-klos dokumentuose įrašė, tad laikomės šio nurodymo.

Higienos normose buvau radus, kai dirbau su pirmokais. Tik nesu garantuota, kad dar galioja, nes maniškiai jau ketvirtokai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Apie pirmokų namų darbus seniai niekur nerašoma. Prieš porą metų, kai ruošėmės auditui, pavaduotoja iškuitė visus įmanomus dokumentus ir tikrai niekur nieko nesakoma. Taip kad drąsiai užduodam ir niekas mums neįrodys priešingai schmoll.gif .
Atsakyti