Sveikos
Distancija! Kokie projektai ir planai!

Sveikinimai didziausi. Smagu tokias naujienas skaityti. Man svoris irgi nelabai augo, ypac su antru. Tik man gerai, kad ispuole vasara, as labai vaisiu megejai, o jie kaip zinia cukringi, tai kai tik jie prasidejo, tai tik juos ir valgiau. Taip kelis menesius po 2kg uzsiridenau, pritempiau iki +7, tada viena pameciau ant galo, tai man liepe eiti gimdyti

Is tikruju tai dar ir kitu problemyciu buvo, tai kai viska susumavo, tokia isvada ir pateike.
Mano viena kolege, kuri istekejo ta pati savaitgali kaip ir tu, irgi manau, kad laukiasi. Nu as taip itariu

Nes jos nera darbe, atseit serga, bet niekas apie jos liga nezino.
Va. O mums atrodo, kad vyras gavo darba

Viskas baisiai netiketai, nes atsakymas is pradziu buvo neigiamas, po to teigiamas. Tai jau kai rytoj pades parasa ant kontrakto, galesime atsipusti. Tik gaila, kad darbas ne Lyone, o toleliau, teks i darba traukiniu vazineti (gerai, kad netoli stoties gyvename), bet mes vis tiek labai labai dziaugiames. Vakar laike profesini testa, jo darbas buvo pripazintas geriausiu (vertinama buvo balais uz kiekviena teisinga ats.), bet tie, kurie atrinkinejo, nusprende : 1) kas jis nemoka parduoti savo CV

(nezinau, ko jie tiksliai tikejosi) 2) kad yra intravertas, o jiems reikia ekstraverto

(jis siaip yra ekstravertas ir net kalba daugiau, nei reketu, mano manymu; kaip radijas

). Tai jau vakar po tokio feedbacko buvo kaip zole pardaves, as pati nuveziau vaika i treniruote, uzsidejau sportbacius ir islekiau laukais galva pravedinti, nes bijojau, kad nuo visu problemu sprogsiu namie. Tai pasirodo, jo CV papuole pas direktoriu, kuris ir turejo validuoti pasirinkta kandidata, ir jis paskambino mano vyrui, nes mat jam patiko jo CV!
Vienzo, as jau seniai itariau, kad laimes dalykas yra darba susirasti. Tai dabar galvoju, gal dar loterijos bilieta nusipirkti, kad taip pasiseke