QUOTE(Pireja @ 2014 08 19, 12:29)
Sveikos
Faina, canelle, geriau kai butas didesnis, nei kai mazesnis. Na ir dar svarbu, kad islaikymas butu nebrangus.
As nuo penktadienio atostogausiu 2 sav., tai ta paskutine savaite jau tooookia sunki, matyt, galvoje jau atsipalaidavau.
Penktadieni eisime i banka, o as dar atsakymo negavau del 1% patronal. Jau ir taip tas bankas - grynas nervas, o dar kai popieriu reikalingu negaliu susirinkti, tai dar labiau stresuoju.
Tiesa, "nepasigyriau". Mano banko saskaita "patyre" tentative de fraude - kazkas bande kazka pirkti su mano carte blue duomenimis. Tai gerai, kad pirkinys buvo brangus, o saskaitoje - pinigu ne daug, bankininkas man kaip mat paskambino pasiteirauti apie ta keista pirkima.
Pasekmeje mano korta uzblokuota ir as turiu laukti apie 10d., kol bankas man pagamins ir atsius nauja.
As internetu labai nedaug perku. Paskutini karta naudojausi SNCF psl, kuris, manau, apsaugotas nepriekaistingai. Tai su vyru nusprendeme, kad matomai prie namu esamame bankomate buvo skaneris, kuris nuskanavo kortos duomenis. Nes paskutini karta nusiemiau pinigus sekmadieni, o apiplesti bande antradieni.
Tai pasidariau dvi isavadas:
- nusiimti pinigus tik banko skyriaus viduje
- nelaikyti didesniu sumu einamojoje saskaitoje.
Oi Pireja, paskaiciau apie ta fraude ir atsiminiau mano uosviu atveji- tik jiems nuskaiciavo pinigus, butent pirkimas per sncf psl! Nezinau, kaip ten sugebejo, bet dabar nesu tokia tikra ta ju saugumo sistema

Tiesa, zinau, kad jie irode, kad nieko nepirko ir jiems grazino visa suma.
O tavo bankas online ar paprastas?Zinau, kad online bankai siulo draudima tokiais atvejais. *****, jei man taip nutiktu, tai nezinau, ka daryciau- as grynu pinigu prie saves visad turiu minimaliai arba isvis neturiu
Tai va, jau sutarem del buto- jie dar sutiko palaukt iki menesio galo, tai kraustysimes rugsejo pabaigoj

110m2 uz 540eur (be mokesciu, bet ten namas is 4butu, tai ner jokiu copropriété), sildymas- karsto vandens katilas, tai labai tikiuos, kad nebus kosmines kainos. Geriausia dalis, kad mazam miestely, 10min pesciom iki baseino, 5min iki kanalo (pasivaiksciojimams

), 5min iki boulangerie... Dabar daraus sarasa, kam reik pranest apie besikeicianti adresa, tai ohoho susidaro
Kazka busiu praleidus, kas tas 1% patronal? Cia kazkokie mokesciai, paskola? Esu tikra, kad viskas bus gerai su jusu banku

Ka veiksi per atostogas?