Ramune,labai grazu!vilkas su zuikiu kaip is teliko
Aciu kam patiko
vilkas toks charakteringas tai lipdyti visai lengva, bet va kiskis
nu nezinau kankinau, kankinau bet vis tiek jis man nepanasus
nors mano vaikai atpazino nes dabar vienas einamiausiu filmuku pas mus




Mingailiux medžiotoju ir skorpionu temos nuostabiai gražu
*saules_zuikuti kaip visada žavinga
ingridasir, ramune.v labai gražu

*saules_zuikuti kaip visada žavinga

ingridasir, ramune.v labai gražu


QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 13:51)
Mano keli savaitgaliniai,nieko blatno

Bet uztai grazus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 13:39)
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 21:30)
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 09, 17:28)
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 12:51)
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 09, 15:22)
VISU tortukai NUOSTABUS




O labiausiai tortas su orchidejomis patiko ingridasir

Aciu ramune.v, z patarimus



O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu



QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 16:26)
O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu
prisikankinau su ta zelatina, tirpinau 55gr. salto vandens ir 15gr. zelatinos (brinkinau per nakti), tai mase isejo kaip zefirai
gerai kad lelei suknia dariau, tai kiekviena suknes kloste vis sidziau kol minksta pasidaro )po atskira mases gabala), ir tada formavai 



saltam, jojo taip buna jei per daug zelatinos arba permazai vandens, dar variantas labai blogai kai perilgai ji prinkinasi, tada gaunasi tokia tikrai zefyrine, kocioji o ji susitraukia vel


QUOTE(ramune.v @ 2013 11 10, 17:23)
kita kart zinosiu, kiek reikia

idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni

Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 18:40)
kita kart zinosiu, kiek reikia
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni

idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni

net nezinau, as ja susimaisau su vandeniu, tada susipilu cukr.pudr.+krakmola ir kol persijoju, ji man jau gera. greit viskas labai.
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 10, 18:59)
Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.
Dekit i saldytuva parai. Nebelips. Perminkysit ir viskas bus gerai. O lipdant naudoju krakmola, kad prie ranku neliptu
Peržvelgiau jūsų gaminukus. Trūksta žodžių ... ir kaip tokius šedevrus valgyti... čia jau meno kūriniai, o ne tortai
Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus)
dėl savęs, dėl anukėlių. Neplanuoju daryti tokių šedevrų ( užteks man ir mini tortukų) man iki jų oiiiiiiiiiiii kaip toli ...
Šaunuolės jūs visos

Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus)


Šaunuolės jūs visos
