Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Lace, šaunūs jūsų mezginukai, man tai tas ratu superinis, ir spalvos labai suderintos ir puošniai atrodo thumbup.gif

Kvartetas - nereali suknutė, nu auksarankė, ne kitaip, liuks liuks thumbup.gif

Aš čia su tokia pat iškirpte, pagal praėjusioj temoj užrodytą geltoną megztuką nusibeždžionavau.
Biški teko tą iškirptę patobulinti, nes vilna neturi tokio kritimo, kaip viskozė.
Pirmąkart dariau nuleistus pečius, visad darau tik statytas rankoves, bet kažin ar dar kartosiu, labai didina ir taip plačius pečius.
Įveikiau platingą ax.gif
Sorry, jei kas bus su foto, fotki.com dar kvailioja kartais
user posted image
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras mezginiui ir figurai biggrin.gif . Tokie atsiliepimai zadina eiti pirmyn. Vadinas ne kvailas uzsispyrimas buvo mezgamoji.

Lace, is to brezinio nesuprantu nieko. T.y. suprantu tik, kad nuo rakoves pradejot. ir uzbaiget kita rankove. Bet pats megztukas kai ziuriu foto, nera kampuotas, o uzafvalintas. va sita vieta neaiski man g.gif . Arba kas su kuom susisiuva. 4u.gif . Grazu megtukelis vertas kopinimo. O ir tas apvalusis taip pat 4u.gif.

aaagnex
kiek laiko jau turite savo masina? Reiktu paziuret kada as ja isigijau, bet tikrai neturetu dar but metu. Mane tai veda uzsispirimas, -as galiu. O ir pravercia, kai yra koks labiau patyres zmogus, kuris uzveda ant kelio iskilus klaustukui 4u.gif Youtubas didysis padejejas, instrukcija, ru forumai. Zodziu pavarvinti akis reikia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 09 lapkričio 2013 - 18:22
QUOTE(Lace @ 2013 11 09, 17:18)
Aš kadangi portas turiu lygiai dvi, daugiau dar nespėjau išsikalti, tai vat vieną iš jų mezgą, kitą - beveik ne.. hihihi.gif Nieko, kada nors ir aš prasigyvensiu...  biggrin.gif

kad zinok mano kortos irgi ten ne fontanai. kas kad kiekis didelis biggrin.gif virs 100 o realiai gal kiaurarasciai tik panaudojami. kai pirkau tai ji sake: oi tiek kortu tik megzk ir megzk, bet man tai vis kitokiu norisi biggrin.gif ypac zakardu lotuliukas.gif

linas linelis kaip idomu thumbup.gif
Atsakyti
na va paziurejau vasario gale turbut gavau jau savo mezgamaja, arba kovo pirmaja savaite. Tai jau draugauju 8 pilnus menesius su ja vakarais.
Papildyta:
linaslinelis as vistik isimciau tas dvi sagutes, man visas to megztuko cinkelis ir yra tame. Na bet zinoma tuomet butina kazka visuomet pasimaut po apacia. Jusiskiam variante gal ir galima be bliuzikes vilketi.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 19:11)
Lace, is to brezinio nesuprantu nieko. T.y. suprantu tik, kad nuo rakoves pradejot. ir uzbaiget kita rankove. Bet pats megztukas kai ziuriu foto, nera kampuotas, o uzafvalintas. va sita vieta neaiski man g.gif . Arba kas su kuom susisiuva. 4u.gif . Grazu megtukelis vertas kopinimo. O ir tas apvalusis taip pat 4u.gif.

Susisiuva tos lenktos linijos prie rankovių. wink.gif tiesi ilgoji kraštinė - užmestuko apačia, pusmėnulinė kraštinė - viršus.
Atsakyti
na ir padavet mergos cia groziu! nei vienos negirsiu. is pavydo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 18:11)
aaagnex[/b] kiek laiko jau turite savo masina? Reiktu paziuret kada as ja isigijau, bet tikrai neturetu dar but metu. Mane tai veda uzsispirimas, -as galiu. O ir pravercia, kai yra koks labiau patyres zmogus, kuris uzveda ant kelio iskilus klaustukui 4u.gif Youtubas didysis padejejas, instrukcija, ru forumai. Zodziu pavarvinti akis reikia ax.gif .

Tik jau į mane tai "tu" reikia kreiptis blush2.gif Aš dar jauna cool.gif

Mašiną turiu nepilnai 2 mėnesius mirksiukas.gif Rugsėjo pabaigoj parvažiavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 lapkričio 2013 - 19:33
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 18:34)
linaslinelis as vistik isimciau tas dvi sagutes,

Tai kas ne iš gero gyvenimo tos sagutės lotuliukas.gif
ir taip teko permezginėt, kol siūlai pasakė "paskutinis kartas":)
Mano atveju - rankovės ne statytos, o su nuleistu petimi plius ir trumpas megztinis. Pakeli rankas - ir viskas pakyla į viršų. Ir ta "iškirptė" pasidaro kokių 10 cm pločio ir nebegrįžta į vietą, taip ir styro, reik pastoviai megztinį smaukyti žemyn, nes negražiai atrodo. Per lengva vilna, nekrenta žemyn.
Dar pas mane praskiepas prasideda labai žemai - nuo pat talijos. Nu niekaip - ir truputį prisiūt šonus bandžiau ir žiogelį gražų - niekas pakėlus rankas nuo to atvipimo nepadėjo doh.gif
Nu prisiteisinau čia:) Ačiū už pastebėjimus, tobulinsimės technologijoje toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Freke pasakykit ta paslati su zakardais, kaip jus ten issiprendet. Kazka kazkada skaiciau, kai jus diskutuodavot, o as buvau dar tik tyli skaitytoja. Tai kazkuri, rase kad su paklijavimo juostom siuvimui kazka prilygina. Ar sitaip ir sprendziat.

Noriu jau sekanti darbuka grobti uz ragu. Ir vis galvoju ar ryztis kaitaliot siuliuka kas kelias eiles mezgant dviem fonturom, ar eiti kitu keleliu. Megzti yprasta zakarda ir va kazkoki gudru dalyka naudot. O kad naudot kazka reikes tai tikrai. Noriu mazelei suknutes dabar. Virsui zakardas bus. Tai nepatogumas juodas jei tie siulai vaikuciui klius apsimaunant. 4u.gif

aaagnex- o irgi broliukas, ar silver?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 09 lapkričio 2013 - 20:14
Kvartetas, jet jau turit tiek kantrybės visą suknią pynėm išraityt, tai siūlų kaitaliojimas tikrai ne toks užknisantis.
Aš iš 6 siūlų mezgiau, pagrindiniai du daugiausiai naudojami siūlai buvo nomaliai "antenose" įstatyti, o kitus susuktus už mašinos stačiau. Maniškiai baigdavosi kairėje, laisvus užkišdavau už pagrindinės adatinės tokio knipsiuko kairėjė pusėje. Atidžiai dirbant niekas nesipainioja. Mezgant truputį iškėlusi ranka prilaikydavau.
Tik kai skaičiuosit raštą, kartais vieno siūlo tik vienai eilei reikia (pvz gėlytės viduriukui), tai jis liks kitoje pusėje, gali teks kirpt.
Ir jei tarpai tarp spalvų dideli, tai čia jums spręsti, ar kirpsite. Ir žiūrėti, kad krašte laisvas siūlas nesutrauktų.
Suneriant šonus vašeliu tuos palaidus siūlus įterpdavau į pynutę. Žinoma, truputį storiau gaunasi, ypač jei toje vietoje dar mažam vaikui reikia rankovytę žakardinę prisiūti. O dar jei rankovė iš daugiaspalvio žakardo... g.gif
Aš mažam vaikui norėjau rankogalius įvairiaspalvius padaryti. nepatiko man tas kiekis siūlgalių ir siūlių storis.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 20:12)
aaagnex- o irgi broliukas, ar silver?

broliukas kh881 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 11 09, 20:12)
Freke pasakykit ta paslati su zakardais, kaip jus ten issiprendet. Kazka kazkada skaiciau, kai jus diskutuodavot, o as buvau dar tik tyli skaitytoja. Tai kazkuri, rase kad su paklijavimo juostom siuvimui kazka prilygina. Ar sitaip ir sprendziat.

nu as nors ir ne viena, bet biski sena pasijuntu kai i mane jus kreipiasi unsure.gif

siaip ziuriu i mezgini. jei tankiai siulai kaitaliojasi nieko nedarau. bet jei reciau tai esu nusipirkusi klijuojamo flizelino. pirkau Kaune kaividoj. tai labai pigiai sumokejau. bet gana gerai ten prisilygina. o jei kokia kepure tai atlenkima darau butent zakardo dydzio. ir pasislepia viskas. aisku to paklijavimo nedariau dar sijone ar sukneleje. bet nemanau, kad butu problema kazkokia ax.gif jei rasiu ta pavyzdeli pafotkinsiu. arba nauja koki pamegsiu mirksiukas.gif gal 4 ar 5 litai metras buvo g.gif
Atsakyti