1Rimam: aukstus balus skiriam uz atlikimo technika ir modelio grozi. o dizainas... hm... na sakyciau "ne mano skonio"
Freke taip gauna auksta ivertima uz linksmus dalykelius kleckui...
As siandien puse dienos pjoviausi su ta puvena storamezge... Sveiku adatu pagrindinei adatinei pritrukau, nors suorganizavau tas 114 is ko turejau, bet kai kurios taip visai ant ribos

rytoj riberiui adatas desiu, bet sitos visai prastos, tai nesigaus 114
Bet mezgu, jau kad mezgu, o triuksmo kiek nuo jos, kaip nuo patrankos

dar kortoj klaida pasimate

rankos mano juodos kaip kokio mechaniko, bet turiu pasakyt, kad man masinas krapstyt patinka labiau negu jomis megzt

o cia matosi, kas atsitinka, kai palieka karieta sedet simta metu nejudinama ant adatines

isrudijo plotai tiesiai po karieta
jeigu riberis rytoj veiks, tai jau turiu galvoj minti, ka megsiu, kaip faina tokios kumelines akys po plonamezges - mezginys tiesiog akyse auga
ir pabaigai papasakosiu linksma istorija, kuria perskaiciau senam mezgimo zurnale.
autore, dar jauna budama, keliavo autostopu po Didziaja Britanija kartu su savo drauge. abi merginos - prancuzes. ji mego megzti ir tokioj kelionej turejo tam begale laiko, tai kartu su ja keliavo ir jos mezginys. kai ji nesuprasdavo ko nors mezgimo schemoj, ji galejo gatveje paklausti bet kurios moters ir gauti atsakyma - jai nepasitaike nei viena, kuri nezinotu apie mezgima.
o jos drauge nebuvo mezgeja, bet jai taip pat knietejo ismokti. taigi autore ja vis mokino, bet sitai kreivarankei labai nesiseke, plius nepadejo ir tai, kad ji buvo kairiaranke (atbulai juk viskas).
tai stai, karta kazkur Skotijos gludumoj jos susistabde fura ir isiprase pavezamos. furoj autore issitrauke savo megztini ir iniko megzti, o jos drauge kankinosi su savo 10cm x 10cm pavyzdeliu gerosiomis akimis. na tas 10 x 10, labai panasejo i kreiva trikampi, nes ji vis pamesdavo akis ir t.t. pakeliui furistas sustojo degalinej pasistiprint. taip isejo, kad autore liko kabinoj kartu su juo, o jos drauge dar apsipirkinejo. vairuotojas pradejo jai kazka sakyti su stipriu skotisku akcentu, o ji niekaip negalejo jo suprasti, tai vis prase pakartoti. po kiek laiko tokio nesusnekejimo, jai "daejo", kad jis mano, kad jos drauge buvo yra protiskai atsilikusi, nes nemoka megzti.
stai matot, tais laikais nemezganti moteris buvo laikoma nevisprote