Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(ViARi @ 2013 11 29, 19:51)
Šėlsme,
ką Jūs vadinate kraujo siurbimu?

Tu puikiai supranti lietuviškai, neieškok interpretacijų.

QUOTE(a-bbz @ 2013 11 29, 20:36)
nėr tokių. o pusėtinas toks, su kuriuo jauties kaip lygiavertis žmogus. kuris neduoda pinigų ant pėdkelnių (sakykim jei žmona tuo metu neturi asmeninių pajamų), o tiesiog pasitiki ir pinigus tvarko bendrai. su kuriuo yra ką šnekėt, kad ir apie politiką arba ekologiją ramiąjame vandenyne. kuris neskaito tau skirtų žinučių ar e-mail'ų, nu ir t.t.
nu ir dar labai protingi. nu silpnybė -  negaliu rolleyes.gif

O dar idealesnis - kuris lieka ištikimas, bet kartu negyvena ir aplamai nelenda į akis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 29, 20:51)
aplamai nelenda į akis.  biggrin.gif

nu biggrin.gif
nu bet kai yra cyplių, tai neblogai kartais, kad kartu gyvena - naktį keliasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 29, 21:08)
nu biggrin.gif
nu bet kai yra cyplių, tai neblogai kartais, kad kartu gyvena - naktį keliasi rolleyes.gif

Na tai jis su cypliais turi gyvent. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 29, 21:27)
Na tai jis su cypliais turi gyvent.  lotuliukas.gif

nu tai jei pridyrbo, tai ir tegu gyvena, ir keliasi. pfffff rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 11 29, 19:02)
man tas pats buvo skiepijama. deja, ne taip sėkmingai, kaip Jūsų atveju

Koks dar deja. Aciu dievui.

Atsirado mat dangiska susipratusi persona. Gal ir i tulika neini? Negi moters paskirtis ir gyvenimo prasme i tulika eit? O kur dar planetos tersimas?.. Pasiskerst ant vietos.

Jau anksciau aki reze ypatumai, nu bet dabar jau virs visko.

Nebent isprievartavo kada kas grupiniu budu, tada atsiprasau ir atsiimu kiekviena zodi.

Cia ne apie Viari, jei kas.
Atsakyti
... blink.gif
...
...gal geriau pasnekam apie depresija ar ka?... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pavargus labai grizau is keliones, tai sunku but empatiskai, bet labai prisijuokiau is paskutiniu diskusiju, ypac is Pm ir abbz asmens bylas pildanciu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 11 29, 22:02)
Koks dar  deja. Aciu dievui.

Atsirado mat dangiska susipratusi persona. Gal ir i tulika neini? Negi moters paskirtis ir gyvenimo prasme i tulika eit? O kur dar planetos tersimas?.. Pasiskerst ant vietos.

Jau anksciau aki reze ypatumai, nu bet dabar jau virs visko.

Nebent isprievartavo kada kas grupiniu budu, tada atsiprasau ir atsiimu kiekviena zodi.

Cia ne apie Viari, jei kas.

oj oj. neatsiiminėk.
galima pagalvoti, kad nuo beprasmių rašliavų susistabdys dauginimasis. žinoma, kad gaila, kad nususitabdys.
ne kartą esu sakius ir galiu pakartoti - nieko neturiu prieš vyrus. ir jie tikrai protingesnės, racionalesnės ir mažiau kudakuojančios būtybės. bet tai nereiškia, kad boba turi būti skuduras diedui kojas nusivalyti. bet didžioji dauguma, yra. na, tai jų pasirinkimas.
o dėl vaikų, jau sorry, bet ir neturiu jų mėgti. geriausiu atveju jie man netrukdo. ir galvoju apie visą tai, ką galvoju. tavo teisė galvot atvirkščiai, kitaip ir tt.
Papildyta:
Ir dar pakudakuosiu į tą temą, kad maža nebūtų. Ar matėt/girdėjot/esat skaitę apie tokį žmogų, kuriam ir su kuriuo būtų viskas gerai visą gyvenimą? Aš nesu. Todėl man per žiauru linkėti, kad kažkas gimtų, kai jo dar nei užuomazgų nėra.
Atsakyti
...
...
...ir kas dabar pirmoji...issizios?.. g.gif
...as tai nenoriu... schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nepatikesit. Susiruošėm į pantonimą. Žvilgt- bilietų, kurie porą savaičių gulėjo ant palangės NĖRA!!!
Ir aišku niekas nematė, niekas neėmė.
Ėmė vokelis su bilietais už 170litų ir išėjo sau..
Bl pasiutau iki begalybės. Panika, isterija..
Viską verčiu nors tiksliai žinau, kad dar šian ryte, per pietus buvo ten.
Maža neėmė, D neėmė, reiškia aš durnė- pasidėjau ir nžn kur!!!
Žviegiau žviegiau...
Tas į lauką išėjo- ateina su bilietais.
Langa kai darinėjo šiandien sugebėjo užkabint juos kažkaip turbūt- čia jau neeilinių sugebėjimų reikia turėt- jis vištom išmetinėja užkandėles- maisto likučius ****. Kaip teškiau krūvą popierių-šiukšlių, per kuriuos bandžiau knistis, žviegdama isterijoj.
Vnž.. Susipykom... Bet **** galvojau išprotėjau ir dar labiau išprotėsiu

Bet pantonima buvo nerealiai gera!
Ten su pora garsesnių aktorių, gviazdų būna- bet pastatymas, kostiumai, pats teatro pastato vidus wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti