Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

Sveiki,as irgi laisko del 10-24 atsiemimo negavau :-( gal galetumete persiusti? ;-)
Atsakyti
labas vakaras

aš irgi negavau jokios info apie 10-24 skaičiukų siuntą
gal yra pas ką mano batai?
Atsakyti
Parduodu per ridzi pirktus The Mountain marškinėlius su 3D paveikslėliu, dydis S, tokius:
user posted image
Atsakyti
Gal būtų norinčių prisijunkti prie amazon-per šią nuorodą einant batams, rankinėms su prierašu "30% Off $100 Shoes & Handbags
Spend $100 and receive 30% off shoes and handbags" su koduku (galioja iki 11.18) duoda -30% thumbup.gif . Noriu savo kavalieraičiui tokius Tmberland bačiukus paimti - taigi iki nuolaidėlės tetrūksta 45$ mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 lapkričio 2013 - 10:51
Komanda, o skaiciukai9-26/Laivu gal jau matosi horizonte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 11:35)
Gal būtų norinčių prisijungti

bandysim prisijungti, nes visgi nepataikiau su dydžiu, tai likau be batų cray.gif bet vakar niekaip nesugebėjau pati surasti kuriems taikoma nuolaida o kuriems ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 10:35)
Gal būtų norinčių prisijunkti prie amazon-per šią nuorodą einant  batams, rankinėms su prierašu "30% Off $100 Shoes & Handbags
Spend $100 and receive 30% off shoes and handbags" su koduku (galioja iki 11.18) duoda -30%  thumbup.gif . Noriu savo kavalieraičiui tokius Tmberland bačiukus paimti - taigi iki nuolaidėlės tetrūksta 45$ mirksiukas.gif .

man niekur nerodo to prieraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 11:03)
bandysim prisijungti, nes visgi nepataikiau su dydžiu, tai likau be batų  cray.gif  bet vakar niekaip nesugebėjau pati surasti kuriems taikoma nuolaida o kuriems ne doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(leone @ 2013 11 16, 11:04)
man niekur nerodo to prieraso g.gif

g.gif einat per tą mano nuoradą?Apačioje turi būti user posted image ir tada tas prierašas-man rodo, kaip supratau ir ziogeliui rodo einant per tą mano nuorodą ax.gif
Beje, radau kitus Timberlandus-gal bus aktualu katrai berniokų mamikei, ieškančiai tvarkingesnių batukų kur išeit - šituos imsiu saviškiui-bus per Kalėdų šventę prie velvetukų, marškinukų thumbup.gif , o paskui pavasarį šiaip kur miestan ar teatran einant sunešios cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 lapkričio 2013 - 11:12
kaip tik norėjau rašyt kad nematau blush2.gif , bet dar vis bandžiau bandžiau ir nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 11:18)
kaip tik norėjau rašyt kad nematau  blush2.gif , bet dar vis bandžiau bandžiau ir nieko  doh.gif

g.gif bandau dar kartą surast - o dabar per čia?
Atsakyti
sveikos merginos. gal kas turite sia lelyte? Kaip ji? kokio dydzio? gal dar kas jungtusi?
http://www.amazon.co...ords=novi stars
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 12:30)
g.gif bandau dar kartą surast - o dabar per čia?

man rodo tik tai ką vakar žiūrėjau ir kita eilė pasiūlymų ką kiti pirko g.gif
kai anksčiau buvo nuolaida tai irgi niekaip nemačiau paskui Elona atsiuntė nuorodą tai tik tada ...
Atsakyti