Sveiki,as irgi laisko del 10-24 atsiemimo negavau :-( gal galetumete persiusti? ;-)
labas vakaras
aš irgi negavau jokios info apie 10-24 skaičiukų siuntą
gal yra pas ką mano batai?
aš irgi negavau jokios info apie 10-24 skaičiukų siuntą
gal yra pas ką mano batai?
Parduodu per ridzi pirktus The Mountain marškinėlius su 3D paveikslėliu, dydis S, tokius:

Gal būtų norinčių prisijunkti prie amazon-per šią nuorodą einant batams, rankinėms su prierašu "30% Off $100 Shoes & Handbags
Spend $100 and receive 30% off shoes and handbags" su koduku (galioja iki 11.18) duoda -30%
. Noriu savo kavalieraičiui tokius Tmberland bačiukus paimti - taigi iki nuolaidėlės tetrūksta 45$
.
Spend $100 and receive 30% off shoes and handbags" su koduku (galioja iki 11.18) duoda -30%

Komanda, o skaiciukai9-26/Laivu gal jau matosi horizonte?

QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 11:35)
Gal būtų norinčių prisijungti
bandysim prisijungti, nes visgi nepataikiau su dydžiu, tai likau be batų

QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 10:35)
Gal būtų norinčių prisijunkti prie amazon-per šią nuorodą einant batams, rankinėms su prierašu "30% Off $100 Shoes & Handbags
. Noriu savo kavalieraičiui tokius Tmberland bačiukus paimti - taigi iki nuolaidėlės tetrūksta 45$
.

man niekur nerodo to prieraso

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 11 16, 11:03)
bandysim prisijungti, nes visgi nepataikiau su dydžiu, tai likau be batų
bet vakar niekaip nesugebėjau pati surasti kuriems taikoma nuolaida o kuriems ne 

QUOTE(leone @ 2013 11 16, 11:04)

Beje, radau kitus Timberlandus-gal bus aktualu katrai berniokų mamikei, ieškančiai tvarkingesnių batukų kur išeit - šituos imsiu saviškiui-bus per Kalėdų šventę prie velvetukų, marškinukų

kaip tik norėjau rašyt kad nematau
, bet dar vis bandžiau bandžiau ir nieko

sveikos merginos. gal kas turite sia lelyte? Kaip ji? kokio dydzio? gal dar kas jungtusi?
http://www.amazon.co...ords=novi stars
http://www.amazon.co...ords=novi stars
QUOTE(Ditele @ 2013 11 16, 12:30)
man rodo tik tai ką vakar žiūrėjau ir kita eilė pasiūlymų ką kiti pirko

kai anksčiau buvo nuolaida tai irgi niekaip nemačiau paskui Elona atsiuntė nuorodą tai tik tada ...