Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -200 tema

as manau is kinieciu yra rizikinga, abra reikia zinoti, is kur imti. nes ne karta esu girdejusi, kad ten neoriginalus peiliukai, arba atsimpa greiciau, ar susipjausto. bet faktas, kad is kazkur siunciasi perpardavinetojai. manau isbande ne viena, jie jau turi atkalta ranka.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 10:07)
nu bet tokia funkcija jie turi taisymo, tai kam tada taip daro g.gif  dbr melstis, kad praeitu siuntinukas:)

O banke tikrai nuskaičiavo tiek, o ne mažiau g.gif , gal išsiuntė pataisytą g.gif. Ar daug viršijot?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 11 05, 10:15)
O banke tikrai nuskaičiavo tiek, o ne mažiau g.gif , gal išsiuntė pataisytą g.gif. Ar daug viršijot?

atsiunte laiska patvirtinimo ir jame prekes issiustos, tai visos, bus 88lt, galiu ir nepraeit:((
Atsakyti
Aš buvau čia pirkus peiliukus. Bet tas buvo seniai, tada buvo pigiau
http://www.weldricks...?t=all-products
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 09:18)
atsiunte laiska patvirtinimo ir jame prekes issiustos, tai visos, bus 88lt, galiu ir nepraeit:((

75lt yra prekių vertei be siuntimo.
O ką užsakymo lange matai: pakooreguotą užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 05, 10:24)
Aš buvau čia pirkus peiliukus. Bet tas buvo seniai, tada buvo pigiau
http://www.weldricks...?t=all-products
Papildyta:

75lt yra prekių vertei be siuntimo.
O ką užsakymo lange matai: pakooreguotą užsakymą?

kol dar prie uzsakymo buvo zodis "modify" tai taisiau, ismeciau ta preke, bet galiausiai vistiek visas rode. nu nesvarbu, tai be siuntimo bus 78lt,gal del 3lt neprisikabins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 10:33)
kol dar prie uzsakymo buvo zodis "modify" tai taisiau, ismeciau ta preke, bet galiausiai vistiek visas rode. nu nesvarbu, tai be siuntimo bus 78lt,gal del 3lt neprisikabins biggrin.gif

nepamirskit, kad muitine skaiciuoja savo kursu, kuris dazniausiai buna siek tiek didesnis nei oficialus
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 05 lapkričio 2013 - 10:12

Deja, prisikabina ir dėl centų... Dabar muitinės kursas 2.5250. Už kokią sumą užsisakėt, be persiuntimo?
Atsakyti
gal del 3lt neprisikabins biggrin.gif

Man kažkada dėl centų prisikabino doh.gif Paguodžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 11 05, 11:11)
Deja, prisikabina ir dėl centų... Dabar muitinės kursas 2.5250. Už kokią sumą užsisakėt, be persiuntimo?

einu ziuret biggrin.gif

29.01, pagal ta kursa 75 nesigauna, bet kol iki lt ateis gal kursas pakils
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 05 lapkričio 2013 - 10:26
Atrodo, nebuvo dar įdėta 4u.gif
www.clothingattesco.com
£10 nuolaidos kodukas FFWRAPUP (perkant už £50 ar daugiau).
Galioja iki 2013.11.10.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 11:24)
einu ziuret biggrin.gif

29.01, pagal ta kursa 75 nesigauna, bet kol iki lt ateis gal kursas pakils

Oi, tai gal pakils, o gal nukris, dar nėra ko pergyvent, viskas bus gerai mirksiukas.gif . O rewardsų nebuvo?
Atsakyti