Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -200 tema

QUOTE(~me2za~ @ 2013 11 05, 22:42)
Kada uzsakineti zadat?

siandien, nes mano maikute dingo, paskui dar kas sugalvos dingt
Atsakyti
persigalvojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 05 lapkričio 2013 - 22:38
http://www.sportsdir...olcode=34126406

gal kas tokia liemenele esat uzsakineje ar kazka panasaus is adidas, idomu kaip dydziai, blem esu tokiam tarpiniam variante tarp 10 ir 12, ir nezinau ka daryt
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 23:38)

gal kas tokia liemenele esat uzsakineje ar kazka panasaus is adidas, idomu kaip dydziai, blem esu tokiam tarpiniam variante tarp 10 ir 12, ir nezinau ka daryt

siulyciau 10 imt. man sportines nuo dazno skalbimo patyso. nes juk skalbt po kiekwienos treniruotes reik. o kai patyso tai nebenesiojama man liko. nes nebeaptempia todel nepatogu. na nebent adidaso neištys. mano lonsdale. ir dabar laukiu usa pro lygtai. nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 11 05, 22:38)

As 10 turiu g.gif tos pacios firmos, speju ir tau 10 reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 05, 23:44)
siulyciau 10 imt. man sportines nuo dazno skalbimo patyso. nes juk skalbt po kiekwienos treniruotes reik. o kai patyso tai nebenesiojama man liko. nes nebeaptempia todel nepatogu. na nebent adidaso neištys. mano lonsdale. ir dabar laukiu usa pro lygtai. nepamenu smile.gif

as turiu usa pro 10dydi , toks i mazaja puse, na as po gimdymo (2men) tai gal sakau susitrauksiu iki 10 vel, tai rizikuosiu 10
Atsakyti
Gal netycia Kaune kas artimiausiu metu zada SD pirkti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, primenu, kad renku užsakymą iš violey.com Kaune (galiu ir persiųsti nesunkius krepšiukus).
Rinksiu iki nemokamo siuntimo t.y. 320 EUR. Surinkus iškart užsakau 4u.gif
Savo krepšiukus siųskite nora (eta) resvera.lt

Iki nemokamo siuntimo dar truks, bet tikiuosi per šią savaitę surinkti ir pirmadienį užsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 05 lapkričio 2013 - 23:06
Sveikos,
jau negaliu ziuret i tuos demarus doh.gif delioju visa diena, o mergos mano vis perdelioja biggrin.gif

Kaune labai laukiu dalintojos ax.gif tarp laisku jau nerasiu, o sarasiuka savo kazkur pradanginau.

Taip pat yra atliekamu modeliuku, nes mergaites keite savo norus. Kol kas siulau tik 2, veliau (jei nieks neims kam jau pasiuliau) pasiulysiu dar. Po 1 vnt turiu sviesiu avyciu ir violetiniu suniuku. Dydis 20-21, kaina 47 lt 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 11 05, 15:16)
mergaites, kurios uzsaket batu balzamus ar jau jums issiunte juos? gal pardavejui kanors raset, nes man dar neissiunte  doh.gif

Reiks ir man parašyt, nes kol kas tylu g.gif

OLIUKE, galiu ir aš padalinti jei reikia, tik kad dirbti pradėjau, tai tik vakarais galėsiu blush2.gif Geriau gal būtų kas nedirba, bet jei neatsiras, tai tada galiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Oliuke,
Galiu ir as padalinti batukus be problemu. Dirbu studentu miestely,manau patogu mamytem pasiimt butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 05, 23:22)
tai paimkit ir parinkit - siiiitiek norinciu lotuliukas.gif

Pastabą supratau ir priėmiau. Tik va aš pirmokė čia, pirmiausia norėčiau sistemą išsiryškinti visą prisiungdama, o vėliau gal jau galėčiau ir pirkti pati. Ir dar vokiečių kalbos nemoku, va\t ir kauliju, kad kas parinktu blush2.gif
Atsakyti