Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -200 tema

QUOTE(simpa @ 2013 11 08, 10:52)
ju i siuntinuka nededa. Turi ateit atskiram voke

tai cia turbut pas Lina reiktu ieskoti g.gif
Atsakyti
kas pirko ir gali pasakyt ar kalbantys katinai argos ir smythstoys vienodi?

argos katinas

smyths katinas
Atsakyti
Mergaitės, pagelbėkit. Tarpmergaičių.lt pardavinėja labai gražias striukytes, kuičiu ebay, ioffer, bet tokių nerandu verysad.gif Yra tik kitas modeliukas, bet man jis nelabai. Gal užmatėt kur tokią striukytę?

user posted image
Atsakyti
Priimciau dar viena su nedideliu krepseliu prie SD uzsakymo 4u.gif lauksiu lauruciuk@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 11 07, 16:30)
Dekui.kaina gera, tik truputi per leliukiskas  smile.gif  4u.gif

toybox gera kaina garazu rimtesniu, pirkom i darzeli, tai aukletojos dziaugiasi, kad tvirtas, kokybiskas, kur mes pirkom jau matau nebera bet panasus http://www.toybox.lt...is-garazas.html jei kisene leidzia tikrai vertas demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 11 08, 09:59)
biggrin.gif nesu girdėjus apie tai, neskaitau šios temos. Aš bandžiau pirkti kortele, rašo, kad nepriima mano kortelės, kortelėje rezervavo tą sumą ir dar dvigubai, o order history no orders...

O tai atsiuntė į email'ą patvirtinimą apie užsakymą?
Ar užsakinėjant lange psirodė "your order rejected" ? Tada būna, kad sumą rezervuoja, o užsakymas neįvykdytas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 11 08, 10:02)
kas pirko ir gali pasakyt ar kalbantys katinai argos ir smythstoys vienodi?

argos katinas

smyths katinas

pernaqi pirkom - tikrai vienodi, aišku 2 už 30 sv apsimoka...

man kas nepatiko, kad kalba tik 30 s ir išsijungia.. vėl reikia įjungti... mano 3 m mergaitei nelabai patiko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 11 08, 11:13)
O tai atsiuntė į email'ą patvirtinimą apie užsakymą?
Ar užsakinėjant lange psirodė "your order rejected" ? Tada būna, kad sumą rezervuoja, o užsakymas neįvykdytas sad.gif

Neatsiuntė į email nieko. Taip, order nebuvo priimtas, nes netinka mano kortelė, kažkaip taip rašė.. Tai nesuprantu, kodėl man LT kortelė netinka, jeigu kitoms tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 11 08, 10:17)
Neatsiuntė į email nieko. Taip, order nebuvo priimtas, nes netinka mano kortelė, kažkaip taip rašė.. Tai nesuprantu, kodėl man LT kortelė netinka, jeigu kitoms tinka  g.gif

netinka daugeliu korteles, ne tik jusu, viena karta tinka, kita jau ziurek netinka, su jais loterija visiska. o dar ir grybaut su pristatymu pradejo.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 11 08, 11:16)
pernaqi pirkom - tikrai vienodi, aišku 2 už 30 sv apsimoka...

man kas nepatiko, kad kalba tik 30 s ir išsijungia.. vėl reikia įjungti... mano 3 m mergaitei nelabai patiko.... g.gif

aciu, einu pirkt, nes argos dabar dar trys uz 2 kaina, tai dar pigiau iseina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 08, 11:19)
netinka daugeliu korteles, ne tik jusu, viena karta tinka, kita jau ziurek netinka, su jais loterija visiska. o dar ir grybaut su pristatymu pradejo.

Supratau smile.gif nes galvoju, perku su ja visose e-shop, tai kas čia gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 11 08, 10:17)
Neatsiuntė į email nieko. Taip, order nebuvo priimtas, nes netinka mano kortelė, kažkaip taip rašė.. Tai nesuprantu, kodėl man LT kortelė netinka, jeigu kitoms tinka  g.gif

Parašykit TBS'ui laišką, paaiškinkit situaciją kame reikalas ir po atsakymo leis pirkti 4u.gif
Atsakyti