QUOTE(dontstop @ 2014 01 21, 12:27)
Aš valgau visokią varškę: liesą, grūdėtą, saldžią, sūrias užtepėles, lydytą..

Tiek norėjau pasakyti, kad man skaniau parduotuviniai variantai, tiek saldintų varškės tyrelių, tiek sūrių užtepėlių. Kartais ir nusiperku, jei nuolaida pasitaiko. O jei nepasitaiko - taupymo sumetimui aukojuos

, valgau naminės gamybos.
Mes pieniškiem produktams daug išleidžiam - daugiausia iš visų maisto kategorijų. Kažkaip reikia taupyti
As kalbejau apie puslitrini grudetos varskes indeli I kuri isimetu namines uogienes. Absoliuciai nejauciu skirtumo atrp to maziuko induko,kur salai buna kokia melyniu uogiene. Man skonis toks pat,o va naminio jogurto skanesnis,bet CIA kas ka megsta. Jei per savaite perkat kelis surelius,tai nieko,as buna ir nulekus pietum pagriebiu kaip desertui. Bet va sesers vaikai per savaite suvalgo turbut 50 sureliu,nes vienas 16m sportuojantis paauglys vienu prisedimu suvaro vien kokius 5,kitas maziukas irgi pusryciam tik sureli ar pora,dar tevai pagriebia prie kavos po sureli,tai gaunas nesveikos sumos.. Vakarienei mazajam sildo pirkttines ryziu koseles,duoda miau pienus ir t.t. Nekalbekim apie sveika - nesveika,sureliai niekuom sokoladui nenusileidzia,bet esme kokios sumos gaunasi..
Dar pastebejau,kad zmones daug isleidzia kepykleliu maistui. Bandeles,spurgytes priespiaciam ar griztant po darbo...
Papildyta:
QUOTE(Obelėlė @ 2014 01 21, 13:13)
Sveiki,
Perskaiciau visa tema, labai jumis zaviuosi, as irgi taip noreciau... Taciau taip nera buve, kad į parduotuve eiciau tik viena karta per savaite. Einu kasdien, nes valgyt darau tik vienai dienai, jei nuo pietu lieka maisto, kita diena jau reikia ji valgyti per prievarta

ir vyras dar kartais nueina į parduotuve ta pacia diena

tai net neskaiciuoju kiek maistui išleidžiam... turbut visa atlyginima, nes nei pramogom kur isleidziam, nei rubu-batu perkam kas menesi,o pinigu kaip nėr taip nėr.
Skaitysiu toliau ir pradesiu mokytis iš jusu!
Jetau.. O nepagalvojat kiek laiko sugaistat kasdien? Juk per ta laika galetumet paskaityt knyga,paziuret filma ar dar kazka,o jus trinates parduotuvese.
P.s. Tik bajorai nevalgo sildyto maisto