Įkraunama...
Įkraunama...

Smaragdo šalies (Airijos) gyventojos

tute, perka zinok zmones, MB sake nesa po kelias net, jeigu keli vaikai seimoj biggrin.gif isvis airiai pakvaise su tom kaledinem dovanom,drauge sake jeigu 4 asmenu seima, tai 2000 eur dovanom tikrai iseina ax.gif ... siaip MB su vyrais airiais pakalba, tai sake, visi zmonom/draugem dovanas perka nuo 500-600eur, cia tik pradza biggrin.gif , sakau tik tu nesuairek prasau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurela... @ 2013 12 08, 22:57)
tute, perka zinok zmones, MB sake nesa po kelias net, jeigu keli vaikai seimoj  biggrin.gif  isvis airiai pakvaise su tom kaledinem dovanom,drauge sake jeigu 4 asmenu seima, tai 2000 eur dovanom tikrai iseina  ax.gif ... siaip MB su vyrais airiais pakalba, tai sake, visi zmonom/draugem dovanas perka nuo 500-600eur, cia tik pradza  biggrin.gif , sakau tik tu nesuairek prasau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niu pasiseke tom airem zmonom, ka biggrin.gif

As nelinkus tokiom sumom pirkti vaikam daiktu, nes 16m ferrario paprasys doh.gif Juk vaikai ir nelabai saugo daiktu. Nupirkus ausines uz 200-300e kokiam 4-5 meciui, po sav gali pareit... Ai, bet ne mano darzas, ne mano pupos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 08, 14:28)
Labas. a jus pabludot uz tokia kaina ausines?  g.gif

Nu tikrai... drinks_cheers.gif
Nesuprantamas man tas taškymasis pinigais dovanom... Ypač kai tų pinigų nėra ir imami kreditai smile.gif Nu juokinga, ne kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurela... @ 2013 12 08, 14:42)
Beats'ai geri tik tuo,kad ju vardas stipiriai ispustas, kokybes ir kainos santykis visiskai neatitinka,

isitikinom tuo gyvai apziureje parduotuvej, o ir vaikinukas mano nusivyle, vistiek didelis tau dekui uz info 4u.gif
QUOTE(tute28 @ 2013 12 08, 17:28)
Labas. a jus pabludot uz tokia kaina ausines?  g.gif

nea mes nepabludom... rolleyes.gif del to ir aiskinuosi koks technikos stebuklas tokius pinigus kainuoja smile.gif
pasipuosem namuose zaliaskare wub.gif
Atsakyti
ai mergaites, man tai tas pats,lai perka zmones jeigu nori ir turi is ko ... ir nebutinai visi kreditu prisieme, ai zodziu man dzin biggrin.gif
Atsakyti
bet kiek daug zmoniu vaiksto su tom ausinem
labas
Atsakyti
cia ta ausinuku psichoze prasidejo olimpinese zaidynese, visi olimpieciai reklamavo beats'us smile.gif
Atsakyti
Nu man tai irgi nesuprantama tokiom sumom dovanos.. ir dar jeigu ima paskolas tai isvis..

Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2013 12 06, 20:48)
Jei neturit normalaus interneto, nereikia kaltinti kitų, kad sm stringa.

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Labas 4u.gif Kaaarsta siandien lauke, ryte pas man rode 17 bigsmile.gif Parejau visa sukaitus tongue.gif
Atsakyti
4u.gif

Sveikos,griskim i namus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas.

nenori niekas pareiti biggrin.gif ten visos kojas šildomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 12 16, 16:24)
4u.gif

Sveikos,griskim i namus  lotuliukas.gif

cia daug piktu ir pagiezingu zmogu mus stebi. nieks nenori cia pliurpt smile.gif
Atsakyti