Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Na toliau tęsiam temą biggrin.gif

Man taip pat rado ureaplazmas. Paskyre levoflksacina 500mg 2 kartus į dieną gerti 5 dienas. Tik mąstau ar čia ne per didelė dozė? Ar jūs dar ką nors gėrėte kartu su anibiotikais?

Sena tema
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 11 05, 19:59)
Man taip pat rado ureaplazmas. Paskyre levoflksacina 500mg  2 kartus į dieną gerti 5 dienas. Tik mąstau ar čia ne per didelė dozė? Ar jūs dar ką nors gėrėte kartu su anibiotikais?

sveika 4u.gif man dėl ureaplazmų buvo išrašytas doksiciklinas 10 dienų ( sako galima ir 20 d. esant nevaisingumui) po to kart dar nebuvau pasitikrinti palauksiu dar kokį mėnesiuką ir žiūrėsim ar ilgam jas ptas antibiotikas panaikino g.gif o Kartu su antibais reikai būtinai ir gerųjų bakterijų bei dažniau valgyti košes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2013 11 06, 09:12)
sveika  4u.gif man dėl ureaplazmų buvo išrašytas doksiciklinas 10 dienų ( sako galima ir 20 d. esant nevaisingumui) po to kart dar nebuvau pasitikrinti palauksiu dar kokį mėnesiuką ir žiūrėsim ar ilgam jas ptas antibiotikas panaikino  g.gif o Kartu su antibais reikai būtinai ir gerųjų bakterijų bei dažniau valgyti košes smile.gif

Aisku smile.gifo kiek laiko saugojotes po antibiotiku?
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 11 05, 19:59)
Na toliau tęsiam temą biggrin.gif

Man taip pat rado ureaplazmas. Paskyre levoflksacina 500mg  2 kartus į dieną gerti 5 dienas. Tik mąstau ar čia ne per didelė dozė? Ar jūs dar ką nors gėrėte kartu su anibiotikais?

Sena tema

Oh ta "malonioji" tema doh.gif
as spalio pradzioje baigiau gydyma ureaplazmu. Vartojau doxiciclina 10 dienu. Siaip kai kuriose laboratorijose tuos -plazmu tyrimus daro iskart su jautrumo antibiotikams nustatymu, tai gal tiesiog Tau tiko sie vaistai? Deja man berods nepasiseke atsikratyt tu bjaurybiu, kadangi vis dar jauciu grauzima slapimo pusles (ypac juntu, kai sulaikau slapima) g.gif pirmadieni kartosiu tyrima (liepe laukt beveik menesi po vaistu vartojimo ir po mmm kartot tyrima), bet nieko nesitikiu, tik noriu greiciau test gydyma.

Del myliuku, tai leido su max apsauga (pas MB plazmu nerado), o MB gumyciu nepripazista, taigi esam santykiu krizeje siuo metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 11 06, 23:29)
Oh ta "malonioji" tema  doh.gif
as spalio pradzioje baigiau gydyma ureaplazmu. Vartojau doxiciclina 10 dienu. Siaip kai kuriose laboratorijose tuos -plazmu tyrimus daro iskart su jautrumo antibiotikams nustatymu, tai gal tiesiog Tau tiko sie vaistai? Deja man berods nepasiseke atsikratyt tu bjaurybiu, kadangi vis dar jauciu grauzima slapimo pusles (ypac juntu, kai sulaikau slapima)  g.gif  pirmadieni kartosiu tyrima (liepe laukt beveik menesi po vaistu vartojimo ir po mmm kartot tyrima), bet nieko nesitikiu, tik noriu greiciau test gydyma.

Del myliuku, tai leido su max apsauga (pas MB plazmu nerado), o MB gumyciu nepripazista, taigi esam santykiu krizeje siuo metu  verysad.gif

Taip, si karta dariausi su jautrumo nustatymu,nes pirma karta israse azitromicina ir pamaniau issigydziau ir paklausiau kada reikes kartoti,o gydytoja atsake kad nereikes nes tikrai issigydisi. Tai po pusės metu laukimo (nes rezultatu nestuke.gif nera) nusprendziau pasitikrinti. Nu ka,ir rado! Pasirodo neissigydziau,nes tas azitromicinas tad zarazad veikia vidutiniskai (vidutiniskai jautru buvo parasyta). Tai su tuo tyrimu nustate,kad levofloksacinui yra jautrus. Tai db ziuresim kaip cia bus. Mano MB taip pat nerado tu zarazu (na jis dare paseli ir ten niekas neuzaugo,bet kazkuri mergaite rase kad pagal paseli nenustati tu ureaplazmu). Na nezinau,nesuprantu g.gif tad nuejau pas savo gine kad israsytu recepta,tai israse tik man doze. Tai sakau juk ir maniskiui reikia gerti,tai ji ant recepto parase x2. Kiek suprantu vis tiek abiem reikia gerti. Bijau kad MB nepakenktu tiems spermiukams,nes skaiciau kad tas doxiciklinas gana pakenkia vyro turtams. Na tiesiog pasimetus esu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 11 07, 10:20)
Taip, si karta dariausi su jautrumo nustatymu,nes pirma karta israse azitromicina ir pamaniau issigydziau ir paklausiau kada reikes kartoti,o gydytoja atsake kad nereikes nes tikrai issigydisi. Tai po pusės metu laukimo (nes rezultatu nestuke.gif nera) nusprendziau pasitikrinti. Nu ka,ir rado! Pasirodo neissigydziau,nes tas azitromicinas tad zarazad veikia vidutiniskai (vidutiniskai jautru buvo parasyta). Tai su tuo tyrimu nustate,kad levofloksacinui yra jautrus. Tai db ziuresim kaip cia bus. Mano MB taip pat nerado tu zarazu (na jis dare paseli ir ten niekas neuzaugo,bet kazkuri mergaite rase kad pagal paseli nenustati tu ureaplazmu). Na nezinau,nesuprantu  g.gif tad nuejau pas savo gine kad israsytu recepta,tai israse tik man doze. Tai sakau juk ir maniskiui reikia gerti,tai ji ant recepto parase x2. Kiek suprantu vis tiek abiem reikia gerti. Bijau kad MB nepakenktu tiems spermiukams,nes skaiciau kad tas doxiciklinas gana pakenkia vyro turtams. Na tiesiog pasimetus esu verysad.gif

Uzknisantis reikalas, toks ispudis, kad koki sifili issigydyt lengviau gerokai, nei sias nelemtasias plazmas g.gif mano gydytoja paminejo, kad jos man galejo sukelt persileidima, o va del doxiciclino zalos spermiukams, sake, kad nekencia sie vaistai vaisingumui vyriskam. Nors maniskis tuos vaistus ir gere atmestinai kazkaip. Su baime laukiu kitos savaites rezultatu. O va pagal paseli plazmu tikrai nenustato. Maniskis daresi visa ligu palete, bet nieko nerado, tai teko ilgokai itikinet, kad tos plazmos nebutinai lytiniu keliu plintanti liga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 11 07, 16:39)
Uzknisantis reikalas, toks ispudis, kad koki sifili issigydyt lengviau gerokai, nei sias nelemtasias plazmas  g.gif  mano gydytoja paminejo, kad jos man galejo sukelt persileidima, o va del doxiciclino zalos spermiukams, sake, kad nekencia sie vaistai vaisingumui vyriskam. Nors maniskis tuos vaistus ir gere atmestinai kazkaip. Su baime laukiu kitos savaites rezultatu. O va pagal paseli plazmu tikrai nenustato. Maniskis daresi visa ligu palete, bet nieko nerado, tai teko ilgokai itikinet, kad tos plazmos nebutinai lytiniu keliu plintanti liga  smile.gif

Nu aisku smile.gif keblus reikalas. Tai po antibiotiku vartojimo dAR koki menesiuka saugojotes? veltui bus prabeges tas menesiukas verysad.gif bent tikekimes kad isigydysime drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, man pasirodo pavyko pirmuoju gydymo kursu ureaplazmu atsikratyt, padejo doxiciclinas, tik neaisku liko, kodel ta pusle grauzia g.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes ureaplazmas irgi gydėmės doxicilinu. Mano gynė išrašė abiems gerti, nors tyrė tik mane. Po mėnesio darysiu kartojimą. O klausiu, kada galima daryti spermogramą po šitų antibiotikų, tai sakė, kad kažkur po savaitės jau galima daryti. tai matyt, kad nelabai įtakoja spermiukus g.gif
Atsakyti
sveikos o kiek miligramus kiek kartu per diena ir keles dienas geret doksicilina?man ir ji israse ir vyrui bet jam po 5 dienu gerimo pasireiskia salutinis poveikis tai jei jam nutraukciau arba gertu viena karta per diena gerai butu?
Atsakyti
Mums buvo po 100 mg du kartus per dieną
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2013 11 15, 14:54)
Sveikos,

O klausiu, kada galima daryti spermogramą po šitų antibiotikų, tai sakė, kad kažkur po savaitės jau galima daryti. tai matyt, kad nelabai įtakoja spermiukus g.gif

O MB sake kad darytu po sesiu savaiciu g.gif
Atsakyti