QUOTE(mybiglove7 @ 2013 11 06, 23:29)
Oh ta "malonioji" tema
as spalio pradzioje baigiau gydyma ureaplazmu. Vartojau doxiciclina 10 dienu. Siaip kai kuriose laboratorijose tuos -plazmu tyrimus daro iskart su jautrumo antibiotikams nustatymu, tai gal tiesiog Tau tiko sie vaistai? Deja man berods nepasiseke atsikratyt tu bjaurybiu, kadangi vis dar jauciu grauzima slapimo pusles (ypac juntu, kai sulaikau slapima)

pirmadieni kartosiu tyrima (liepe laukt beveik menesi po vaistu vartojimo ir po mmm kartot tyrima), bet nieko nesitikiu, tik noriu greiciau test gydyma.
Del myliuku, tai leido su max apsauga (pas MB plazmu nerado), o MB gumyciu nepripazista, taigi esam santykiu krizeje siuo metu
Taip, si karta dariausi su jautrumo nustatymu,nes pirma karta israse azitromicina ir pamaniau issigydziau ir paklausiau kada reikes kartoti,o gydytoja atsake kad nereikes nes tikrai issigydisi. Tai po pusės metu laukimo (nes rezultatu

nera) nusprendziau pasitikrinti. Nu ka,ir rado! Pasirodo neissigydziau,nes tas azitromicinas tad zarazad veikia vidutiniskai (vidutiniskai jautru buvo parasyta). Tai su tuo tyrimu nustate,kad levofloksacinui yra jautrus. Tai db ziuresim kaip cia bus. Mano MB taip pat nerado tu zarazu (na jis dare paseli ir ten niekas neuzaugo,bet kazkuri mergaite rase kad pagal paseli nenustati tu ureaplazmu). Na nezinau,nesuprantu

tad nuejau pas savo gine kad israsytu recepta,tai israse tik man doze. Tai sakau juk ir maniskiui reikia gerti,tai ji ant recepto parase x2. Kiek suprantu vis tiek abiem reikia gerti. Bijau kad MB nepakenktu tiems spermiukams,nes skaiciau kad tas doxiciklinas gana pakenkia vyro turtams. Na tiesiog pasimetus esu