Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(taskiukas @ 2014 01 24, 10:36)
o kuriuo kremu tepete?

Salcura zeoderm.

Įsidienojus plaukučiai, matyt sugėrė visą kremo perteklių, ir vaikas neatrodo toks beviltiškai apterliotas.

Bandysiu ir toliau tepti nakčiai, nesvarbu kaip atrodo, svarbu, kad padeda. thumbup.gif
Atsakyti
ar yra vaikuciu kuriems vistiena, kalakutiena netinka, o antis tinka?
pasidariau pati lopo testa su antimi ir jokios reakcijos (pati esu dariusi pries tai 2 lopo testus, tai vienas buvo vos raustelejes, kitas labiau), o kiek ligoninese dejo, kiek privaciai, tai visi tyrimai buvo -+ arba +. Tai galvoju ar man nepavyko padaryti testu paciai, ar visgi antis gali tikti, nors kalakutas ir vista netinka g.gif
Butu pagaliau pirmas produktas atrastas, kuris nealergizuoja ax.gif Bet bijau dar dziaugtis garsiai. Siandien bandem ragauti, tai bus matyt kokia naktis laukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 24 sausio 2014 - 22:04
Sveikos,
Gal pasidalintumėte patirtimi kokią dantų pastą vaikučiams naudojate? Dukrytei 1 m., taigi reikia tinkamos tokiam amžiui, kad būtų galima nuryti. Kol kas naudojame Organic children, bet ji su mandarino skoniu ir gali būti, kad dėl to paūmėjo bėrimai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2014 01 24, 15:12)
Laba diena mamytės. Aš pas jus su klausimais atėjau. Buvom pas gydytoją, tai kažkaip man nepatiko, jos atsakymai, o tiksliau nulis atsakymų ir dar blogiau skirti vaistai. Žodžiu yra taip mano vaikučiui 3 metukai ir jam pradėjo luptis oda nuo kojų pirštukų ir rankų, nuo delnų, atsiranda tokia kaip pūslėle (pradžioje galvojom,kad gal batukai nutrynė) tada ji nusilupa. Ir jam nieko neniežti, nesikaso, tiesiog lupasi. Nėra nei raudona nieko. Nes kiek žiūrėjau dermatito nuotrukas, tai visur raudonos žaizdos ir rašo, kad skauda, niežti. Taigi mūsų odos daktarė pasakė, kad tai dermatitas, liepė gerti gerąsias bakterijas, sutvarkyti žarnynui, nes dažnai užkietėja viduriai. ir išrašė steroidinio tepalo (Cutivate). Ir tepasakė, kad po 7 dienų viskas bus gerai. Bet ar čia tikrai dermatitas? Man kažkaip nepanašu ir nekyla ranka tepti steroidiniu tepalu.
Oda nėra sausa ir pleiskanota.

Mano mergaitei irgi prasidėjo nuo vieno pirštuko. Pradėkite nuo Irricar tepalo, jis homeopatinis. Ir darykitės tyrimus kam vaikas alergiškas - kraujo IgE tyrimas, lopo testai dažniausiai alergizuojantiems produktams: kviečiai, pienas, kiaušinis. Jei nesutvarkysit mitybos situacija tikrai blogės, nepadės nei Cutivate, nes vienintelis pasiteisinantis gydymo būdas - vengti alergenų. Tik labai jau keista kad AD neislindo anksčiau g.gif
QUOTE(Fokusė @ 2014 01 25, 15:01)
Sveikos,
Gal pasidalintumėte patirtimi kokią dantų pastą vaikučiams naudojate? Dukrytei 1 m., taigi reikia tinkamos tokiam amžiui, kad būtų galima nuryti. Kol kas naudojame Organic children, bet ji su mandarino skoniu ir gali būti, kad dėl to paūmėjo bėrimai. Ačiū  4u.gif

Čia ir man galvos skausmas, tiesiog bandau visas, kurių sudėtis negasdinanti. Maniškei dar ir skoniai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2014 01 25, 19:09)
Mano mergaitei irgi prasidėjo nuo vieno pirštuko. Pradėkite nuo Irricar tepalo, jis homeopatinis. Ir darykitės tyrimus kam vaikas alergiškas - kraujo IgE tyrimas, lopo testai dažniausiai alergizuojantiems produktams: kviečiai, pienas, kiaušinis. Jei nesutvarkysit mitybos situacija tikrai blogės, nepadės nei Cutivate, nes vienintelis pasiteisinantis gydymo būdas - vengti alergenų. Tik labai jau keista kad AD neislindo anksčiau  g.gif

Mes atlikome alergenu tyrimą 36 alergenams i kraujo serumo. Bet jokios alalergijos neparodė. Tai ieškome privataus alergologo vilniuje ir bandysu pirmadienį pas kažkur registruotis. Tikiuosi kažką pasakys.
Atsakyti
biruteja , o jūsų mergytei niežėjo kai luposi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivile.simona: 26 sausio 2014 - 09:12
QUOTE(Fokusė @ 2014 01 25, 15:01)
Sveikos,
Gal pasidalintumėte patirtimi kokią dantų pastą vaikučiams naudojate? Dukrytei 1 m., taigi reikia tinkamos tokiam amžiui, kad būtų galima nuryti. Kol kas naudojame Organic children, bet ji su mandarino skoniu ir gali būti, kad dėl to paūmėjo bėrimai. Ačiū  4u.gif

mums neuzilgo bus 1,5 metuku, bet valome be pastos. Siaip alergiskiems vaikuciams daznai tinka weledos dantu pasta
Atsakyti
Biruteja, jus savo dukrai daret maisto netoleravimo testa. Ar jusu dukrai pasireiske alergija maisto produktui, kuris buvo toleruojamas? Ar visi produktai, kurie bvo toleruojami, yra "saugus"? Ir kokio amziaus jusu dukra buvo, kaip daret testa?
Mano zuikiui planuoja daryti treciadieni maisto netoleravimo testa, tai idomu ar pasiteisins. Dabar jam 1 metai ir beveik 4 men.
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2014 01 25, 20:45)
Mes atlikome alergenu tyrimą 36 alergenams i kraujo serumo. Bet jokios alalergijos neparodė. Tai ieškome privataus alergologo vilniuje ir bandysu pirmadienį pas kažkur registruotis.  Tikiuosi kažką pasakys.

Kai buvo tik pirščiukas neniežėjo kurį laiką, kai pradėjo stipriai plisti atsirado ir niežulys. Bet dažniausiai niežėdavo per linkius, o ne pirštą.
Mes irgi darėm testą. Dabar jau nepamenu kurį darėm, bet ėmiau patį plačiausią maisto. Įkvepiamų neėmiau, nes nepastebėjau staigių reakcijų. Bet kokiu atveju atsakymas buvo neigiamas. Buvau pasimetusi, nes vaikui blogai o visi tyrimai geri. Tada darėm Food detektive testą, pasiūlė homeopatas (pats ir padarė), rado netoleravimą avižoms, kukurūzams, rugiams, kiaušiniui, ankštiniams, riešutams, citrusiniams, kviečiams, pienui, sojai, ryžiams, žuviai, mielėms. Kai viską išėmiau situacija pasitaisė.
Alternatyva šiam testui - lopo testai, jie irgi rodo uždelstas reakcijas. Tik man testas patiko labiau todėl kad jau po 20min žinojau visus atsakymus, o lopo testo atsakymų reikia laukti kelias dienas. Lopo testą daryčiau jei reikėtų įsivedinėt produktą, kurio nėra netoleravimo teste.

QUOTE(fufute @ 2014 01 26, 11:50)
Biruteja, jus savo dukrai daret maisto netoleravimo testa. Ar jusu dukrai pasireiske alergija maisto produktui, kuris buvo toleruojamas? Ar visi produktai, kurie bvo toleruojami, yra "saugus"? Ir kokio amziaus jusu dukra buvo, kaip daret testa?
Mano zuikiui planuoja daryti treciadieni maisto netoleravimo testa, tai idomu ar pasiteisins. Dabar jam 1 metai ir beveik 4 men.

Suprantat, tas maisto toleravimo testas irgi nėra panaėja. Juk ten ne visi produktai sudėti. Na aš bent jau jo dėka žinau kurie tikrai yra alergizuojantys, o kiti tai jau bandymų keliu. Pvz. ten nebuvo sorų, teko bandyt - tiko. Nebuvo kynvos, kuri irgi tiko. Kiaušinis irgi teste yra visas, o juk pasitaiko kad alergizuoja tik baltymas, o trynys tinka. Labai retai į dvi savaites kartą į maišau trynį į faršą. Lyg ir nieko. Bet labai sunku nustatyt nes visgi dar turim vieną neaktyvų židinuką, kai suprakaituoja pradeda kasytis. Bet gyvenimo kokybė po testo tikrai pagerėjo. Aišku mes dar vaikštom pas homeopatą, pas osteopatę tai irgi turi įtakos sveikimui.
Atsakant į klausimą ar visi saugūs tiko: mėsa, morkos, bulvės tiko. Valgo daug visų šių produktų tai kaip ir tinka, nors alergologė liepė išimt morkas, nematau prasmės nes valgo be reakcijų, dedu visur. Tiesa tik termiškai apdorota, žalios dar neišdrįsau. Bulvės gal ir nelabai tinka, nes kakutyje daug nesuvirškinto krakmolo, bet kol nėr reakcijų duodu.
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2014 01 26, 13:46)

O kokio amziaus daret testa?

Mum viska atsargiai ivedineti reikia, net jei ir lopo testas reakcijos nerodo. Pvz kinva ir mieziai buvo -, bet nei vieno negaliu duoti valgyti: i antra para baisiai kasosi, atsiranda berimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 26 sausio 2014 - 13:06
As saviskiui maisto netoleravimo testa dariau irgi gal panasiai kaip metu buvo, tai mazdaug atitiko lopo testo atsakymus. Ne visai 100%, bet didzioji dalis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 01 26, 14:05)
O kokio amziaus daret testa?

Mum viska atsargiai ivedineti reikia, net jei ir lopo testas reakcijos nerodo. Pvz kinva ir mieziai buvo -, bet nei vieno negaliu duoti valgyti: i antra para baisiai kasosi, atsiranda berimai...

Darėm 2m. O kokį testą darėt, tą patį kaip ir mes? Nes girdėjau kad šitas priskiriamas prie patikimesnių. Mums pasiteisino.
Atsakyti