Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Sveikutes.
Es ketv turejom I vln vaziuot tyrimam ir kur tau.gulim ligoninej doh.gif teks veliau meginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 01 28, 22:26)
Sveikutes.
Es ketv turejom I vln vaziuot tyrimam ir kur tau.gulim ligoninej doh.gif teks veliau meginti g.gif

Del ko ligoninej? Kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 01 28, 11:14)
Kokius oro drėkintuvus turite? g.gif Kas domėjosi, gal patars į ką atkreipti dėmesį. g.gif

Aš tai labai paprastą turiu. Ermitaže per 40% akciją pirkau.

Adler
user posted image

Man esmė buvo, kad veiktų tyliai. Turėjom čia tokį skolintą, tai burbuliuodavo kaip virdulys, miegoti nebuvo galima su juo įijungtu.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 01 28, 22:35)
Del ko ligoninej? Kas nutiko?

Astmos priepolis.o vakare pastebejau kad sysiu nenori daryt.nakty temp pakilo ir ryte jau ligoninej buvom.slapimo taku ir pusles uzdegimas bei inkstu infekcija.labai tikiuosi greit paleis.nes mano vaikas ligonine baige nuverst lotuliukas.gif sake senai ji turi tik kaip nediskunde.kai passke ai tai jau inkstai pasiekti buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 29 sausio 2014 - 09:17
4u.gif Fifuxe, sveikateles jums 4u.gif

as su mazaja pries du menesius gulejau ligoninej "Atostogavau" lotuliukas.gif irgi slapimo taku infekcija buvo, tai nepaleido, kol tyrimai geri buvo. tam paciam mieste jus. mus kai israse prirase geriamo antibiotiko, tai mus labai bere nuo jo. tai jei yra galimybe prasykit gal leidziamo antibiotiko mirksiukas.gif

idomu, kokius jums tyrimus darys vilniuje, nes klaipedoje jokios naudos is gydytoju, net lopu nera kur pasidaryt doh.gif sveikite greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute26: 29 sausio 2014 - 11:14
QUOTE(Fifux'e @ 2014 01 29, 10:15)
Astmos priepolis.o vakare pastebejau kad sysiu nenori daryt.nakty temp pakilo ir ryte jau ligoninej buvom.slapimo taku ir pusles uzdegimas bei inkstu infekcija.labai tikiuosi greit paleis.nes mano vaikas ligonine baige nuverst lotuliukas.gif sake senai ji turi tik kaip nediskunde.kai passke ai tai jau inkstai pasiekti buvo doh.gif

Sveikatytes 4u.gif
o as laukiu kada nuplesiu vakare ta lopa, idomu ka ten pamatysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 01 29, 12:29)
Sveikatytes 4u.gif
o as laukiu kada nuplesiu vakare ta lopa, idomu ka ten pamatysiu g.gif

kai nuplesite lopus, idekite nuotrauka wink.gif kadangi yradaugiau tokiu kurios yra dare ne karta, tai butu galima pabandyti pakomentuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2014 01 29, 18:09)
kai nuplesite lopus, idekite nuotrauka wink.gif kadangi yradaugiau tokiu kurios yra dare ne karta, tai butu galima pabandyti pakomentuoti wink.gif

pabandysiu:)
Atsakyti
Man atrodo kad jokios reakcijos nuemus ta lopa, apskritai kur buvo lopas tas pleistras ten paraude, o po tais apskritimais nieko nesimato g.gif reik prisimint kaip foto ikelt i SM blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku_gele: 29 sausio 2014 - 19:50
kur baltos pūslytės, jei gerai matau, tai reakciją rodo
Atsakyti
Nufotografavote turbūt ką ttik nuėmusi pleistrą. Po pusvalandžio dingsta raudonumas nuo pleistro ir išryškėja apskritimai kur užraudę. Nupaveiksluokite dabar ir įkelkite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2014 01 29, 21:32)
kur baltos pūslytės, jei gerai matau, tai reakciją rodo

mano akim jokiu puslyciu nera, tik tie rutuliukai isispaude, ir likuciai nuo ju, o gal as ne taip supratau ka g.gif
Atsakyti