Astmos priepolis.o vakare pastebejau kad sysiu nenori daryt.nakty temp pakilo ir ryte jau ligoninej buvom.slapimo taku ir pusles uzdegimas bei inkstu infekcija.labai tikiuosi greit paleis.nes mano vaikas ligonine baige nuverst sake senai ji turi tik kaip nediskunde.kai passke ai tai jau inkstai pasiekti buvo
as su mazaja pries du menesius gulejau ligoninej "Atostogavau" irgi slapimo taku infekcija buvo, tai nepaleido, kol tyrimai geri buvo. tam paciam mieste jus. mus kai israse prirase geriamo antibiotiko, tai mus labai bere nuo jo. tai jei yra galimybe prasykit gal leidziamo antibiotiko
idomu, kokius jums tyrimus darys vilniuje, nes klaipedoje jokios naudos is gydytoju, net lopu nera kur pasidaryt sveikite greiciau
Astmos priepolis.o vakare pastebejau kad sysiu nenori daryt.nakty temp pakilo ir ryte jau ligoninej buvom.slapimo taku ir pusles uzdegimas bei inkstu infekcija.labai tikiuosi greit paleis.nes mano vaikas ligonine baige nuverst sake senai ji turi tik kaip nediskunde.kai passke ai tai jau inkstai pasiekti buvo
Sveikatytes o as laukiu kada nuplesiu vakare ta lopa, idomu ka ten pamatysiu
Man atrodo kad jokios reakcijos nuemus ta lopa, apskritai kur buvo lopas tas pleistras ten paraude, o po tais apskritimais nieko nesimato reik prisimint kaip foto ikelt i SM
Nufotografavote turbūt ką ttik nuėmusi pleistrą. Po pusvalandžio dingsta raudonumas nuo pleistro ir išryškėja apskritimai kur užraudę. Nupaveiksluokite dabar ir įkelkite.