Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

labai saunu,kad issimiegojot pagaliau 4u.gif jei jie padeda, reiskia mazylye tikrai alergija kankina, bet dar labai mazyte ji ir reik manyti,kad isaugs:)

As tik pasitikslinsiu, o cia tiems vaistukams nepermazi musu kudikeliai?nes kiek ziurejau aprasyma raso puse tab nuo 6metu,,,,,,,,,,

QUOTE(kristynka* @ 2014 02 04, 08:26)
Vakar daviau zyrtec puse tabletytės, mazylia dar iki siol miega, nakti tik ciulptuka idėjau ir užmigo.Po praeitos nemiegotos nakties, per sianskt išsimiegijom abi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 02 04, 08:56)
Saunuoles thumbup.gif  as duodu po ketvirti tabletes, bet irgi jauciasi kad miega geriau, nors aiskina kad zyrtekas neturi migdomojo poveikio g.gif

taigi nuima niežulį ir dėl to vaikas ramiai miega

QUOTE(jolita102 @ 2014 02 04, 09:06)
As tik pasitikslinsiu, o cia tiems vaistukams nepermazi musu kudikeliai?nes kiek ziurejau aprasyma raso puse tab nuo 6metu,,,,,,,,,,

per maži, aš vaistinėj net nesakau, kokio amžiaus vaikui perku
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 02 04, 09:06)

vat as ir skaiciau, ir tavagil ir zyrtec. Tavegilija raso, kad mazens tipo mazinti tabletes kieki.
vyras tavegil isgere, tai siandien ryte, dar skundesi kad jauciasi kaip be miego
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 02 04, 11:06)
per maži, aš vaistinėj net nesakau, kokio amžiaus vaikui perku

bet jai butu kazkas netaip tai gyd neskirtu siu vaistuku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 04, 11:10)

bet jai butu kazkas netaip tai gyd neskirtu siu vaistuku. g.gif

tas tiesa, nes be tų vaistų vaikai mūsų išeitų iš proto
Atsakyti
Sveiki wink.gif
O musu leliuka bere nuo zyrtec lasiuku - teisingai mane buvo persoejusios kelios mamytės.. Aciu wink.gif
Ir del misinuku - bandėm friso, neocate - netiko, nuo neocate sakyciau visai blogai buvo, arba sutapo su AD piku. Dabar geriam aptamil AC.
Kai darėme durio meginius, tai friso buvo +-, o neocate 3+, o lopo tyrimas rodė neocate - 1+, friso ir aptamil ac - 2+.
Bet likom prie aptamil ac.
Lyg ir rimo viskas, bet tik bandom įvesti daržoves - beria. Ir net nuo tos pačios cukinijos, kur lopo mėginys rodė, kad nealergiskas.
Tiesa, liko pradarytas pries 2 savaites neocate (2/3) - gal kam reikia? Jei ka - i az.
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 12:29)

Lyg ir rimo viskas, bet tik bandom įvesti daržoves - beria. Ir net nuo tos pačios cukinijos, kur lopo mėginys rodė, kad nealergiskas.

o jūsų vanduo tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 13:29)
O musu leliuka bere nuo zyrtec lasiuku - teisingai mane buvo persoejusios kelios mamytės.. Aciu wink.gif

mums irgi zyrtec lasiukais netinka.
O su cukinijomis tai irgi idomiai, kiek pamenu kazkuri is gydytoju, tai sake, kad po nauju metu geriau cukiniju nevartoti, nes jau naudingu medziagu jose nera ir kaupiasi kenksmingos. nezinau kiek tiesos g.gif Bet cia as kalbu ne apie parduotuvines mazas, o apie lietuviskas cukinikas. Mums beje cukinija irgi netinka.

O siaip pabandykite pamirkyti darzoves kelias valandas pries verdant, kad nitratu sumazetu. Gal ne nuo pacios darzoves, o nuo "priedu" beria.
Mes visas (tiksliau bulves ir truputi morkos) is vakaro darzoves pasiruosiame ir nakciai paliekame vandenyje.

Ar yra jusu vaikuciai jau persirge vejaraupiais? Vakar pamaciau kad vyresnysis sunus isbertas visas doh.gif tai dabar po savaites kokios turetu dukryte isberti, kuri yra alergiska, tai nezinau nei ko tiketis doh.gif Dabar mazoji sloga turi, tai puse nakties koncertas buvo, speju vel i ausu uzdegima keliauja (pas mus per 1,5 metuku jau kokius 10 kartu turejo doh.gif ), o jei dar vejaraupiai prisides ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 04 vasario 2014 - 13:36
Mes visą laiką kalbam tik apie tabletinius vaistus, zyrtec tabletėmis, nes sirupiniai vaistai netinkami alergiškiems vaikams
Atsakyti
Darėme durio megeni vandeniui is čiaupo, tai 3+, o lopo megenys -, bet dabar jau viskam naudojam Neptūna.
Del cukinijos, turiu uzsisaldzius lapkričio men, bet dabar dar pirkau Tatuloj, nemirkiau... O va bulvė, tai ir pernakvoti mirkyta alergizuoja... sad.gif
Bandysiu rotuoti kas 4dienas, bet neisivaizduoju kaip po viena pripratinti iki pilnos dozės...??
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 13:48)
Darėme durio megeni vandeniui is čiaupo, tai 3+, o lopo megenys -, bet dabar jau viskam naudojam Neptūna.
Del cukinijos, turiu uzsisaldzius lapkričio men, bet dabar dar pirkau Tatuloj, nemirkiau... O va bulvė, tai ir pernakvoti mirkyta alergizuoja... sad.gif
Bandysiu rotuoti kas 4dienas, bet neisivaizduoju kaip po viena pripratinti iki pilnos dozės...??

oho
-------
maximinė cukinija ir mano vaikui netiko, galėjo valgyti tik tada, kai savo darže užauginau. Kurį laiką alergizavo ir bulvė, nors alergijos jai nerodė, bet nedavus kokį mėnesį, vėliau jau galėjo valgyti
vieną laiką galėjo valgyti tik MILUPOS užpilamą ryžių košę be pieno, visišką beskonę putrą, nes nieko daugiau negalėjau duoti. Kai nurimo visi bėrimai, pradėjau eksperimentuoti su daržovėmis
Atsakyti

maximinė cukinija ir mano vaikui netiko, galėjo valgyti tik tada, kai savo darže užauginau. Kurį laiką alergizavo ir bulvė, nors alergijos jai nerodė, bet nedavus kokį mėnesį, vėliau jau galėjo valgyti
vieną laiką galėjo valgyti tik MILUPOS užpilamą ryžių košę be pieno, visišką beskonę putrą, nes nieko daugiau negalėjau duoti. Kai nurimo visi bėrimai, pradėjau eksperimentuoti su daržovėmis
[/quote]

Nu jo, pradzia labai sunki... :/
Mano pirma mergyte tai ryžius valge, po to kopusta, kad atlaisvintu viduriukus, o po to kažkaip pavyko su 4 dienu rotacija.
O va maziukui tuoj 6,5 men ir tik bandom, dar nieko pilnai nevalgo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 02 04, 14:01)

Nu jo, pradzia labai sunki... :/
Mano pirma mergyte tai ryžius valge, po to kopusta, kad atlaisvintu viduriukus, o po to kažkaip pavyko su 4 dienu rotacija.
O va maziukui tuoj 6,5 men ir tik bandom, dar nieko pilnai nevalgo sad.gif

mano vaikas kietą maistą pradėjo valgyti gal tik būdamas 8 mėnesių, o iki to mišinių gyvas buvo, dar ir dabar mišinį geria, nes nelabai ką valgo
Atsakyti