Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (220 tema)!

merginos, ar parinktumet carters? ten -25 proc papildoma nuolaida, psl skelbiamas kodukas, tik negalioja clearance, bet clearance galioja kitas 15 proc kodukas nuolaidos (irgi ten skelbiamas, tai pasitikrinimui abu galima isivesti) bigsmile.gif 4u.gif gal butu norinciu?
as is clearance parinkau biskeli ax.gif
Atsakyti
Gal kuri planuojat siusti bearpaw vaikui,atiduosiu pigiau,mums dideli verysad.gif
dydis US 12,viduje 19cm,spalvyte chesnut wub.gif pigiau nei man gavos su parsiuntimu uz 95lt!i AZ,Kaunas,siunciu!
http://www.amazon.co...s=bearpaw boots
Atsakyti
merginos, patarkit, nepamenu, naujagimiui ruosiuosi kraiteli, ar is carters imti NB ar 3 men pradziai paciai? sakykim jei lietuvoj pirkciau 56 cm maziausia dydi, pagal carters, NB pas juos 54 cm, bet 3M 54-62 ir dabar susimakalavau ar nebus tie NB per mazi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 11 06, 19:59)
merginos, patarkit, nepamenu, naujagimiui ruosiuosi kraiteli, ar is carters imti NB ar 3 men pradziai paciai? sakykim jei lietuvoj pirkciau 56 cm maziausia dydi, pagal carters, NB pas juos 54 cm, bet 3M 54-62 ir dabar susimakalavau ar nebus tie NB per mazi? 4u.gif

Siaip geriau imk didesnius o jei reiks labai mazu dasipirksi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marle88 @ 2013 11 06, 19:04)
Siaip geriau imk didesnius o jei reiks labai mazu dasipirksi wink.gif

bet man reikia visko nuo pradziu, tai jei imsiu didesnius, neturesiu ka aprengt kai gims tongue.gif 4u.gif kur as lankstysiu po gimdymo dasipirkt:mirksiukas: noriu visko is carters, man ten tie rubeliai wub.gif aisku paciai pradziai maziausiai ju uzsipirkciau.. tik koki ta maziausia dydi jamti, gal rizikuot NB - 54cm g.gif pirmagimis gime 52cm..
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2013 11 06, 18:13)
Aciu Komandai uz suknele 4u.gif
Dalintojai 4u.gif

QUOTE(marsele @ 2013 11 06, 18:17)
Ir as dekoju!!! smile.gif 4u.gif

Zuika - malonu susipazint wink.gif

aciu ir Jums, ponios 4u.gif smile.gif

QUOTE(special @ 2013 11 06, 18:28)
Ziurejau, ale tokios nematau blush2.gif
Kate, jei pamatysi gyvai pardej ir uz padoria kaina, gal pajamk tongue.gif

nelabai yr pardej rubu. pasiziurek online ir uzsakysim.

QUOTE(Gretuteka @ 2013 11 06, 18:40)
Mergaites, didelis ir nuosirdus aciu!!! oro_buckis.gif Viskas idealiai tiko, o mazosios turtai isvis be komentaru  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu ir tau 4u.gif

QUOTE(panele Morta @ 2013 11 06, 18:59)

as kai laukiaus nepirkau NB, nes prisiskaiciau, kad geriau didesnius pirkti, per mazi tie NB buna ir t.t. nu ir nusipirkau didesnius, bet mes skendome juose. Tik mano bernuzelis ne itin didutis gime, vidutiniskas, gal todel.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 11 06, 19:08)
as kai laukiaus nepirkau NB, nes prisiskaiciau, kad geriau didesnius pirkti, per mazi tie NB buna ir t.t. nu ir nusipirkau didesnius, bet mes skendome juose. Tik mano bernuzelis ne itin didutis gime, vidutiniskas, gal todel.

tai va, kad neskestu po to imant didesnius.. mano pirmagimis ir skendo rubeliuose atsimenu, bet tie rubai buvo pirkti lietuvoj, lenkiski turbut ten jie, tada apie carters dar nezinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 11 06, 19:11)
tai va, kad neskestu po to imant didesnius.. mano pirmagimis ir skendo rubeliuose atsimenu, bet tie rubai buvo pirkti lietuvoj, lenkiski turbut ten jie, tada apie carters dar nezinojau biggrin.gif

Taigi ne karve kainuoja - pasiimkit NB 3 bodziukus ir 3 sliauztus su knopkytem, ir tada daugiau 3months. Issisuksit su tokiu arsenalu, o po to bus aisku koks lialius it kokio dydzio jamt! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 06 lapkričio 2013 - 19:25
Mergaites sian paskutine diena jcrew-40% jungiamees :4u: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 11 06, 20:59)

Kadangi pati turiu dziaugsmeli jau kelias savaites, tai siulyciau jeigu butent i ligonine NB ( mes gimem 54cm ir svoris 3800g) tai puikiai tiko nei per dideli nei per mazi, jie labai graziai apglunda malonus bodikai pailginti, nes 0-3m, skesite juodai, nebent tikites pagimdyti 5kg leliuka biggrin.gif nes turiu 0-3m tai skestame dar juose nors jau menesiuko esam ir sveriam 5kg biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, jungiames prie AE.com thumbup.gif
Daug kas nukainuota iš naujų kolekcijų, plius duoda papildoma 25 % ir nemokamą siuntimą betkokio dydžio užsakymui! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 06 lapkričio 2013 - 19:57
QUOTE(panele Morta @ 2013 11 06, 20:06)
bet man reikia visko nuo pradziu, tai jei imsiu didesnius, neturesiu ka aprengt kai gims tongue.gif  4u.gif kur as lankstysiu po gimdymo dasipirkt:mirksiukas: noriu visko is carters, man ten tie rubeliai wub.gif aisku paciai pradziai maziausiai ju uzsipirkciau.. tik koki ta maziausia dydi jamti, gal rizikuot NB -  54cm g.gif pirmagimis gime 52cm..

As tai visiem savo bernuzeliam pradziai pirkau NB ir pasakysiu jie juos nesiojo iki 3 men, nors gime 50 cm ir pradzioje rubeliai buvo dar gerai laisvoki.
Atsakyti