Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (220 tema)!

Sveiki, gal kas per daug užsipirkote kempinėlių BRILLO ir norėtų pasidalinti, nes labai norėtume išbandyti:) Geriau būtų iš Šiaulių arba Panevėžio. Į AŽ Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(kapuchina @ 2013 11 12, 17:29)
Ar galima tiketis sierroj artimiausiu metu 40 proc nuolaidos? (juodaji penktadieni?)

Nugis visko gali buti,pokolkas turim tik 35%
Atsakyti
merginos, patarkit dėl jcrew factory megztukų/bliuskyčių dydžių notworthy.gif didinti/mažinti ar atitinka?
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti AX kelniu dydzius... koki imt su 92 cm per placiaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2013 11 12, 19:26)
Nugis visko gali buti,pokolkas turim tik 35%

ar nuo raudonu? g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinavas @ 2013 11 12, 17:50)
Sveikos merginos  4u.gif Reikia jusu pagalbos smile.gif Gal kas uzmatet kur galima rasti rubu ar aksesuaru su Amerikos veliava ar akcentas koks bent butu  ax.gif

Esu macius ON, Gap, Carters lyg.
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2013 11 12, 18:38)
ar nuo raudonu? g.gif  g.gif  bigsmile.gif

clearenc negalioj,o visom kitom jep.

Mergiukai labai nedaug AX truksta,niu geras dylas 50% off duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2013 11 11, 19:25)
Patarkit mergaites, koki grazu modeliuka pirkti Levis dzinsu http://us.levi.com/home/index.jsp, kad nebutu platus ar i kliosa galai? Zinoma is tamsiu melynu spalvikiu. Niekada nesu pirkusi  blush2.gif . Cia LT nesiojam 33/34 dydis, o kaip Levis dydziai  g.gif  Labai noreciau nupirkti  4u.gif

511. Dydi atitinka tikrai

QUOTE(Lukaja @ 2013 11 11, 23:46)
Vyrui pirkau tokius abiems labai patiko  4u.gif

Mes irgi toki pirkom thumbup.gif
Spalvytes emem muse, spring board wub.gif
Atsakyti
16$ truksta hautelook.com pagelbekit katra bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2013 11 12, 18:52)
Mergiukai labai nedaug AX truksta,niu geras dylas 50% off duoda bigsmile.gif

Pasakykit koki kelniu dydi imti su 92 subine - atsiusiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciumachiu @ 2013 11 12, 19:16)
Pasakykit koki kelniu dydi imti su 92 subine - atsiusiu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu mano vartus matei???? as pati dydziausia jamu is imanomu, ku as tau kudena patarsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2013 11 12, 19:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tu mano vartus matei????  as pati dydziausia jamu is imanomu, ku as tau kudena patarsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

melage lotuliukas.gif netikiu schmoll.gif vo kashakas tai dvigubai didesnis nei mano laugh.gif

Plyzzz.. kas nors.. 2 ar 4 imt? bigsmile.gif http://www.armaniexc.....Fid/101010067
Papildyta:
6pm pirksit? vaikas batus issirinko ax.gif
Atsakyti