QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 08:08)
Matau vyksta ginčai dėl
pumpica .

Bet aš visgi būčiau linkusi už warm spring. Kažkaip man tie laitiniai variantai

Trūksta spalvos.
Noa matyt nori savo gretas papildyti, nes kažkaip traukia ji pas save visus pavasarius.
Tai kad Lietuvoj tų braitinių/warminių variantų ne tiek jau daug. Ir kiek aš mačiau, visi jie arba tamsūs, arba tokie dirbtiniai, kad ten fig suprasi iš tikro tai, kas pirminiam variante buvo, gal kokia vasara
Aš kažkaip neįsigilinus galvočiau, kad laitai - tai tie, kur tokie išvis nublukę, šviesiom blakstienom ir antakiais. Jie, aišku, irgi laitai, betgi pasirodo, kad ne tik... Kur su antakiais - braitai, kur ryžavoti - warmai. Viskas aišku

Žiemos tamsiaplaukės, rudenys - ryži, aiškiau nebūna
Bet tada aš pati irgi būčiau braitas, o š ten, ne braitas realiai išeina

Kol nepasiturbini

Atsistočiau greta Mutės - tada ir pasimatytų, kas ten pas mus braitas, o ką jau anksčiau reikėjo skalbti su perwoll
Vieną žmogų žiūrint, labai nuo monitoriaus priklauso. Bet kai su spalvom palygini... Nu neišeina warmą padaryt. Tu pažiūrėk ją ir Erszebeth. Erszebeth palyginus - šilta kaip pečius. Ten jau šiltumu niekas neabejoja. O į Pumpicą pažiūrėjus, dar kelias sekundes pamąstai, ką mes čia matom, šiltas tipas ar šaltas, nu gal daugiau šiltas. Negali warmas tokių abejonių kelti

Taip pat negali jam geriau tikti koralinė, negu šilta raudona.