Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

By Kilian gerbejos ,parekomenduokit is tokios begales ka nors vasarai ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 03 12, 22:59)
By Kilian gerbejos ,parekomenduokit is tokios begales ka nors vasarai  ax.gif Aciu 4u.gif

man praeita vasara buvo absoliutus favoritas - Prelude to Love, mielai laikas nuo laiko kvepindavosi ir Harmony of Bamboo - ramūs, taurūs. pirmasis - geniali skaidrios rožės su levandomis sąjunga, apipinta daugeliu kitų natų, kurie praturtina ir akompanuoja solojančiam duetui. antrasis - lengvas šydas arbatos natų su žaliais, prieskoniniais ir vos citrusiniais šešėliais.
dabartiniai iš baltosios serijos labai patinka vyrams ir jaunimui. mano dukra pamėgo Good Girl, vyras - Forbidden Games, man labiausiai patiko In the Sity of Sin. Bet nedėvėčiau nei vieno. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal man pasakytu kas cia tokie? Ar jie cia originalus, ar kaip? Nes as pvz normalioje parduotuvejo tokiu nesu macius .zinau kad buna tokie refill, bet cia tikrai ne jie My Webpage
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 03 12, 21:59)
By Kilian gerbejos ,parekomenduokit is tokios begales ka nors vasarai  ax.gif Aciu 4u.gif

O kam jums tie "vandenėliai" už nišinę kainą? blush2.gif Jei jau pirkti Kilian, tai kažką įspūdingesnio ax.gif O tokių kaip Bamboo Harmony ir Water Calligraphy tai pilna ir tarp dizainerių kvepalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 13 kovo 2014 - 10:51
QUOTE(myglle @ 2014 03 13, 10:26)
Sveikutes,gal man pasakytu kas cia tokie? Ar jie cia originalus, ar kaip? Nes as pvz normalioje parduotuvejo tokiu nesu macius .zinau kad buna tokie refill, bet cia tikrai ne jie My Webpage

Padielka vulgaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 13, 11:00)

Aisku. ACIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 03 13, 11:00)

Aisku. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 13, 13:00)

Gerai suskėlėt cool.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau jusu patarimo..

I ka patartumete dairytis pavasariui/vasarai ,kai patinka sunkus/saldus/rytietiski kvapai, bet norisi kazko "lengvesnio" ,tik ne zalio,ir ne gaivaus. g.gif

noreciau kazko lengvesnio saldaus, bet su cinkeliu. ne seip salsvo vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iener: 13 kovo 2014 - 14:15
Na saldus bet vasariniai gali buti vaisiniai - uoginiai kvapai, arba geliniai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 13, 14:23)
Na saldus bet vasariniai gali buti vaisiniai - uoginiai kvapai, arba geliniai.

Taip, bet jei visus is eiles uostyti, tai ir ziema ateis..

Kuo vasara kvepia Shalimar myletoja?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti