Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 11 12, 19:56)
jei ne masyvus baltas prancuzo krastelis.

Vat to reikalavo mano sesuo, mat jai nepatinka, gražiai, ji nori būtent taip ir viskas. doh.gif

QUOTE(lilget @ 2013 11 12, 20:03)
Man irgi norisi gylesnes smile linijos

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 12, 20:47)

Gilesnė, gražesnė linija ir man labiau patinka... g.gif Bet kaip sakė Jurgin@ ne visos idealios... 4u.gif drinks_cheers.gif

Ačiū už komentarus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 12, 21:19)
Merginos, kiek maždaug laiko jūs lakuojate vienai klientei nagus?

1 val kartais ir ilgiau, priklausomai nuo dailės. ax.gif o tu kiek laiko užtrunki?

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 11 12, 23:06)
SN ProGel  Royal Peacock 2 sluoksniai +stampukas

HG Sheek white + Naturally beautiful, Naturally beautiful, Simply Mauv - elous Dahling, Ibd Smokey plum, ir paskutinieji(nesimato) Bella's vampire,visu po 3 sluoksnius.

Labai gražu ir labai patiko. 4u.gif

CHARIZMAAA, labai labai gražu. wub.gif 4u.gif

turiu klausimą, lakavau nagus su HG hot rod red, dėjau 2 sl. pabaigus darbą, nuvaliau lipnumą ir pasivalė lakas, liko balti nagų galiukai. Gal 2 min. lempoje šiam lakui per mažai? Ar tai įtakos neturi?
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 11 13, 12:39)
https://fbcdn-sphoto..._51053656_n.jpg

viskas is pro gel wink.gif (paris rose) (clean linens) topas IBD bigsmile.gif

Patinka 4u.gif

Mano siandieninis French ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 13, 19:46)
Patinka  4u.gif

Mano siandieninis French  :ax

Good thumbup.gif kokie lakai naudoti,spalvu pav.?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 13, 20:00)
Good thumbup.gif kokie lakai naudoti,spalvu pav.?

Orlio baltas du sluoksniai ir baze su topu HG biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Princesė. @ 2013 11 13, 16:02)
doh.gif o as emiau tikedamasi, kad nebus inoringa... nes harmony neemiau vien del blogu atsiliepimu verysad.gif

O as ja pirkau nepaisydama blogu atsiliepimu... Ir negaliu ne puses blogo zodzio pasakyt. Pasidengia dviem sluoksniais, nieks man nesigarbiniuoja, man dar tikriausiai viena geriausiai besilaikanciu spalvu, vasara buvo taip kad 3.5 savaites neisejo persilakuot, ne vieno itrukimo ar atdilupimo neturejau...
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif
Ar alergija gali pasireiksti tiktais ant ranku ? g.gif Idomiausia, kad kai tik atsuku priemones man taip pradeda gelti veida ir kartu niezeti, kad sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 13, 00:00)
ot teisingas poziuris. man tai tas tamsumas paskutiniuju nepatiko pagrindo. Bet siaip darbeliai super.  wub.gif

QUOTE(Alincia @ 2013 11 13, 18:56)
Oi ****, nu negalima keiktis  nail.gif Tas melynumas super  wub.gif
Ir tas kokteilis is spalvu labai labai skanus
Ir tretieji geruliai, tik as nemegstu prancuzo belekokiu pavidalu, tai uztat tie pirmieji patys paciausi  biggrin.gif

Tai vat toks visu skirtingas skonis,tokiu spalvu norejo kliente smile.gif
Atsakyti
Tokiais atvejais labai gaila, kad neturiu gero ar bent jau normalaus fotoaparato. Nuotraukos iškraipytos, kažkodėl blizgutis, kuris yra sidabrinis, atrodo kaip violetinis g.gif Na, bet pasirodau. Antras mano darbelis ant draugės rankų. Baltas iš PN, pagrindas HG little princess, blizgutis IBD pretty in pewter.
user posted image

user posted image
Atsakyti
lilget, labai grazu wub.gif
Aistyte0724, jei atvirai, tai man per daug tu akmenuku g.gif Aisku, kiekvieno skonio reikalas cia jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 10, 23:11)
Deja taip....Mano PN bazė nedraugauja su HG lakais. Lakavau antrą laką, kitokios spalvos, ir lygiai taip pat traukėsi nuo galiukų. O kiti du nagai, kuriuos lakavau IBD laku-nesitraukė visai  schmoll.gif

gal pas tave ta baze, kur tinka ir topui tept? nes buvo pas juos pirkt baze/topas viename.. ir del to nesitepe hg normaliai..
Atsakyti
Labas merginos, man idomu ar ant nago galima tepti spalvota ar termo geli (aisku viska atlikus kaip ir pries ilgalaiki lakavima iki tepant gelini laka)? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ar ant gelinio lako yra piesti taskelius, gelytes, spec.dekoras ar galima paprastu, aciu
Atsakyti