Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

Sveikos merginos smile.gif Rekomenduokit gera balta spalva prancuzui g.gif ... Turiu progel negaliu skustis bet jau i pabaiga lyg eina, o dabar prancuzas klientes valdo doh.gif ... Tai noretus tokio gerai sodriai dengiancio, tokio labai pigmentuoto g.gif Ka galit pasiulyt g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, va mano vakarykščiai

IBD Meteorite+IBD All that glitters

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 11 17, 14:34)

bishke noris tvarkos prie odeliu daugiau.ir All that glitters daugiau sluoksniu bigsmile.gif kazkaip kaledom cia pakvipo blizgalai...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 17, 11:48)
bishke noris tvarkos prie odeliu daugiau.ir All that glitters  daugiau sluoksniu bigsmile.gif  kazkaip kaledom cia pakvipo blizgalai...

Nu man su tom odelėm problema pastovi, nesuprantu kaip nulakuot arti ir ant ju neužlakuot, reik gal tą pieštuką korektorių nusipirkt g.gif Bet labai labai ačiū kad pasakot kas negerai smile.gif Aha man irgi taip kalėdom nagučiai wink.gif Bet juk jau greit ir kalėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 17, 14:48)
bishke noris tvarkos prie odeliu daugiau.ir All that glitters  daugiau sluoksniu bigsmile.gif  kazkaip kaledom cia pakvipo blizgalai...

drinks_cheers.gif sutinku, ale ta glitter visai nieko bigsmile.gif as jau audziu minti kad man reik dasisakyt IBD bet nebezinau ka imt, nes pagrinda turiu, mogul dar esu nusizejus ir dolomite is einamu kuriu reik, bet va ziuriuos ka dar, nes gi apetitas kyla bevalgant, ka gali parekomenduot jolkuce, maz pataikysi ko neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 16, 21:50)
Va

http://www.ebay.com/...=item4d150b76f6

Is sito sellerio nekart esu pirkus, nusiskundimu neturiu 4u.gif

bet tai nesiuncia i lt doh.gif
Papildyta:
BIG BAng keli sluoksniai Glitter cia tepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 17, 14:06)
bet tai nesiuncia i lt  doh.gif
Papildyta:
BIG BAng keli sluoksniai Glitter cia tepta  g.gif

2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 11 17, 15:34)

Man irgi truksta tvarkos prie odeliu.. Is karto "krenta" i akis biggrin.gif Meteirite ziauriai grazi wub.gif wub.gif O kita gal labiau tiktu ant kokios matines spalvos? Kazin, kiek tu sluoksniu reiktu, kad nagutis pilnai pasidengtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 17, 14:55)
drinks_cheers.gif  sutinku, ale ta glitter visai nieko  bigsmile.gif  as jau audziu minti kad man reik dasisakyt IBD bet nebezinau ka imt, nes pagrinda turiu, mogul dar esu nusizejus ir dolomite is einamu kuriu reik, bet va ziuriuos ka dar, nes gi apetitas kyla bevalgant, ka gali parekomenduot jolkuce, maz pataikysi ko neturiu  bigsmile.gif

nu abi kurias imsi grazios,mogul man primena kastona :-D o dolomite sokaladas su ausko dulkem,pasirinkimas geras.O ka daugiau,tai net neiznau g.gif viskas cia jau isrodyta atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 17, 14:06)
bet tai nesiuncia i lt  doh.gif

Na matai,as pamirstu, kad yra lietuviu ir Lt gyvenanciu...
Bing bang tvarkos tikrai reikia. Nelakuokit taip arti odeliu ir pamatysit is kart geriau bus... Nors zinau kad kai kurios spalvos I odeles bega.
O po sidabriniu blizgiu as po apacia balta lakuociau, negrazu kai nago galiukas sviecia smile.gif
Atsakyti
Ir vėl keliu savo "naujokišką" darbelį blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Bet jeigu toliau odelių tepsiu atrodys kad nuaugę...
Va šiandien sau pabandžiau pasidaryt galiukus. Pirmas kartas, tikrai prisvilęs, bet stengsiuosi tobulėti.. žinoma blizgutis tam kad paslėpti nelygią liniją blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 17 lapkričio 2013 - 21:02