Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

QUOTE(Seche @ 2013 11 18, 10:58)
Kas dėl temų perskaitymo... Kai nori perskaitai, aš perskaičiau visas 2013 metų temas ir dar kelias 2012  doh.gif beprotė lotuliukas.gif

Nu tai jei laiko turit tai valio, as tiek laiko neturiu perskaityt viska mirksiukas.gif

QUOTE(ReginaV @ 2013 11 18, 12:50)
Nesuprantu  doh.gif  man tokia graži yra toji Smokie Plum spalva, vakar užsilakavau, sesė išjuokė, sako nagai kaip lavono, šian darbe mergos tą patį sako doh.gif

Sakykit, ar derinate nagų spalvą pagal savo spalvinį tipą, kaip pvz makiažą, drabužius? Ar buvo jum, kad kuri nors NAGŲ spalva ant kitų žmonių tobulai atrodytų, o jums netiktų? Man taip pirmą kartą doh.gif

Yra tokiu spalvu kuriomis lakuotis negaliu biggrin.gif Rankos atrodo kaip nusalusios... kaip lavono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 18, 13:57)

Saulika  manikiurininke nulakino zaliai, biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif Ale, kaip aš nekenčiu sau lakuoti nagų... doh.gif Gerai, kai yra kas pasirūpina. mirksiukas.gif Prašyčiau parodyti savo žalią grožį. 4u.gif

Beja, spalva man ši liuksiška, atrodo skirtingai, priklausomai nuo apšvietimo. smile.gif
Atsakyti
jolkuce mesk savo nagainas, as dabar viena ranka, desine prancuzu varau, uzkrete visos doh.gif busiu kaip tu jolkuce viena ranka senu lakavima, kitu prancuzu, ai o kas man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 11 18, 14:02)
Yra tokiu spalvu kuriomis lakuotis negaliu biggrin.gif Rankos atrodo kaip nusalusios... kaip lavono biggrin.gif

blink.gif va ir man taip pat, katastrofa
charizmaaa, kurias pastebėjot, kad visai netinka, parašykit prašom 4u.gif aš taip pirmą kartą užsiroviau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka nusipirkau pigesniu laku is alexpres tai db vargstu baisei. Tikrai kad veikia ta taisykle skupas moka 2 kartus
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2013 11 18, 12:50)
Nesuprantu  doh.gif  man tokia graži yra toji Smokie Plum spalva, vakar užsilakavau, sesė išjuokė, sako nagai kaip lavono, šian darbe mergos tą patį sako doh.gif

As manau, kad per mazai sluoksniu dejot, todel gavosi lavono spalva g.gif kai uzdedi 4 (kol nauja ir skysta) tai jinai gaunasi tamsi dumo splava, jei 3 ir dar plonycius, tai nekokia kakavine su atspalviu melsvu rolleyes.gif

Asmeniskai as nemegstu jokiu nude spalvu, man atrodo, kad nera nagu tada, o vien pirstai doh.gif Nebent idegusios rankos

Pabandykit gal daugiau uzdet Smokey sluoksniu, jei reikia, tai ir 5 , ar paplakit atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 18, 14:43)
jolkuce mesk savo nagainas, as dabar viena ranka, desine prancuzu varau, uzkrete visos  doh.gif  busiu kaip tu jolkuce viena ranka senu lakavima, kitu prancuzu, ai o kas man  lotuliukas.gif

imetus i manikiuru tema.Cia negaliu mest,darbas gi ne mano.Teisingai buk kreatyvas,kiek galima tu standartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal rekomenduotumėte, kas galėtų kokybiškai, nebrangiai atlikti ilgalaikį lakavimą ir turi nuotraukų albumą? Tiktų rajonuose apie Karoliniškes, centrą ir pan. ax.gif
Atsakyti
Nu stai ka isdrebinau su kaire ranka sau ax.gif pati matau netikslusmus, baisiai nepeikit biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
merginos, vakar pirmakart dariau gelini, dariau eiles tvarka, viskas gavosi normaliai, siandien teko daug dirbti, na namu ruosa, plauti,... ziuriu abieju ranku rodomuju pirstu naguciu galiukai siek tiek atsilupo? ka galejau ne taip padaryt, zinau kad reikejo butuna galiukus uztept laku taip ir dariau, gal sakau per daug riebiai uztepiau, kiti nagai lyg ir nesilupa... nu dziaugsmas dingo..
kazi kas ne taip? gal kam yra taip nutike? aciu
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 18, 16:37)
Nu stai ka isdrebinau su kaire ranka sau  ax.gif  pati matau netikslusmus, baisiai nepeikit  biggrin.gif

ai netikslumu gi pas visas buna ,dzyn biggrin.gif as tik iziuriu kad mazojo pirstelio linija siauresne nei kitu,o siaip liuks,koks cia pagrindas blizgus?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 18, 16:45)
ai netikslumu gi pas visas buna ,dzyn  biggrin.gif as tik iziuriu kad mazojo pirstelio linija siauresne nei kitu,o siaip liuks,koks cia pagrindas blizgus?

jo biski siauresne, tikejausi nieks nepakomentuos , kur cia tu pasislepsi lotuliukas.gif

A cia milenium, ale nelabai jis man schmoll.gif o ant virsaus barstyti ba-ha blizguciai kazkokie smulkus ziazaruojantys 4u.gif
Atsakyti