ELENNA, taip, vietoj prepo galite naudoti tą skystį, kuriuo nuvalote lipnumą.
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 18, 16:32)
Beje kurioje Maximoje Vilniuje perkate lipdukus vandeninius? Itariu kokiam akropolyje arba bazeje tik galima ju rasti 

Neradau aš nei bazėje nei akropolyje tokių lipdukų,nesuprantu kur jie būna

QUOTE(Elenna @ 2013 11 18, 22:42)
ir va kuo skirias harmony ph bonda randu zalia ir orandzini, irgi zinau vedet tema bet ka issiaiskinot jau nespejau suskaityt
tai kuri man jamt ? ar cia naujas leidimas ar cia skirtingos funkcijos ?

Skirtingi. Oranžinis Harmony bondas yra skirtas ilgalaikiam geliniui lakavimui, žalias skirtas priauginimui

sveikos
aš naudoju PN firmos produkciją, pagal pirmo psl aprašymą nuėmus nago blizgumą su blokeliu ir nuvalius dulkes nagą nuvalot su cleanseriu ,o jei aš naudoju dehidrantą (perpą) tai nereikia su cleanseriu nuvalyt ?
nes dabar nuvalau, tepu prepą, nerūgštinį bondą , tada bazę.. ištraukus iš lempos teptuku nuimu perteklių, na ir tada spalva,topas..
esme tokia kad lakavimas max savaitę išlaiko
atsilupinėja nuo kraščiukų tie nagai,kur daugiausia apkrovos gauna. Šiaip nagai linkę sluoksniuotis, tai ar dėl sluoksnaivimosi čia ar kažkokie techniniai dalykai ?
ką labiau patartumėt ar dėti struktūrinį ar naudoti sukibimą gerinantį skysti ?

nes dabar nuvalau, tepu prepą, nerūgštinį bondą , tada bazę.. ištraukus iš lempos teptuku nuimu perteklių, na ir tada spalva,topas..

QUOTE(Grantee @ 2013 11 19, 12:37)
sveikos
aš naudoju PN firmos produkciją, pagal pirmo psl aprašymą nuėmus nago blizgumą su blokeliu ir nuvalius dulkes nagą nuvalot su cleanseriu ,o jei aš naudoju dehidrantą (perpą) tai nereikia su cleanseriu nuvalyt ?
atsilupinėja nuo kraščiukų tie nagai,kur daugiausia apkrovos gauna. Šiaip nagai linkę sluoksniuotis, tai ar dėl sluoksnaivimosi čia ar kažkokie techniniai dalykai ?

viska darote gerai, gal tiesiog produkcija nevisai tinkama, dauguma merginu naudoja Harmony baze ir topa, va pradziai siulyciau ismeginti juos, o jei nelaikys tada jau mastyt apie strukturina ar dar kazka

QUOTE(lilget @ 2013 11 19, 11:42)
viska darote gerai, gal tiesiog produkcija nevisai tinkama, dauguma merginu naudoja Harmony baze ir topa, va pradziai siulyciau ismeginti juos, o jei nelaikys tada jau mastyt apie strukturina ar dar kazka 

Na aš taip pat naudoju viską iš PN, tik lakai skirtingų firmų, bet laikosi puikiai, niekas nenusilupa. Aš kaltinčiau nagus šiuo atveju

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 19, 13:08)
Na aš taip pat naudoju viską iš PN, tik lakai skirtingų firmų, bet laikosi puikiai, niekas nenusilupa. Aš kaltinčiau nagus šiuo atveju 

na gal buna ir taip kaip pvz sampunas, pudra ne visoms vienodai tinka, tai sakau ir cia gali but toks atvejis jei nagai silpnesni ir noriai atmetyneja PN priemones

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 18, 17:53)
ne,nereik tu paciu didziausiu,bilekurioj rastum 2,3 xsu ,beje iki rimi irgi pasidairyk.
ok,aciu

nes situos siunciausi
QUOTE(aliunte @ 2013 11 18, 21:26)
Pasidalinsiu ir aš šiandienine savo veikla
Keli nagai nulūžo, todėl nusitrumpinau ir pakeičiau formą. Nelabai man patinka apvalūs, bet kitaip būtų tekę dar labiau nutrumpint
Nuotraukoj kažkodėl atrodo, kadvidurinysis baisiai apterliotas, bet realiai taip nėra, nežinau, gal buvau apterliojus, pavaliau ir liko koks atspalvis kuris matomas tik nuotraukoj?
IBD Cosmic Red (3sluoksniai).
p.s. nuotrauka neperteikia spalvos

Grazu, as kazkaip nemoku tu menuliuku padaryti. Gelis isilieja mn

Beje SAULIKA,teisingai pastebejai.tikrai lipdukas toliau nuo nago galo. Pati net nebuvau pastebejusi

Orin normali ta linija
Pirmame man nepatinka, kad blizgutis teptas per visa naga, o antrame nepatinka man tie blizgantys nagai, ir siaip labai netvarkingos odeles man bado akis
bet siaip labai labai neblogai viskas

Pirmame man nepatinka, kad blizgutis teptas per visa naga, o antrame nepatinka man tie blizgantys nagai, ir siaip labai netvarkingos odeles man bado akis