Išgąsdinot
Šiandien bus paskutinis "žaidimas" ir leisiu nagams pailsėt
PN 12.1 ir HG bazė bei topas. Šiandien įsigyta nauja spalva. Labai įdomiai atrodo, labai jau daug blizgiukų..
Nusilaužiau netyčia vieną nagą, tai teko visus trumpinti
QUOTE(agnieter @ 2013 11 20, 22:20)
PN 12.1 ir HG bazė bei topas. Šiandien įsigyta nauja spalva. Labai įdomiai atrodo, labai jau daug blizgiukų..
Nusilaužiau netyčia vieną nagą, tai teko visus trumpinti
blizgiukai gerai,kaip tik sventems.
QUOTE(mascarra @ 2013 11 20, 17:01)
Wiggle fingers, wiggle thumbs (mėlynas blizgutis)
Na gal kas turit ir galit pakomentuot kaop gyvai pati spalva
Na gal kas turit ir galit pakomentuot kaop gyvai pati spalva
Turiu sita. Tai man gal pati geriausia apskritai is visu turimu
QUOTE(lilget @ 2013 11 20, 11:06)
taip mirkau ir niekad po to blogai nelaike ilgalaikis
Aistyte tai dar palauk, mano puseserei atkrito gabaliukas is vidurio po kokiu 10 dienu (sakyciau visai neblogai)
Aistyte tai dar palauk, mano puseserei atkrito gabaliukas is vidurio po kokiu 10 dienu (sakyciau visai neblogai)
Aciu uz atsakyma, as taip pat mirkau bet teko girdet kad ne visos mirko, tik atstumdo odeles o ima vos ne kaip uz visa normalu manikiura..
QUOTE(Kutuliukass @ 2013 11 20, 22:13)
Aciu uz atsakyma, as taip pat mirkau bet teko girdet kad ne visos mirko, tik atstumdo odeles o ima vos ne kaip uz visa normalu manikiura..
Aš darau sausai, t.y. be mirkymų, bet tepu cuticle removerį, vismą atstumdau, nukarpau, sutvarkau, tai ir imu kaip už + manikiūrą, nes jį ir padarau
aistyte paskutinis kiek iziuriu grazus, ale fotografavimo apsvietimas, kampas labai negeras, nelabai eina ka suprast
Papasakok kokie ten burbuliukai ar jie violetiniai ar sidabriniai
QUOTE(Alincia @ 2013 11 18, 15:13)
As manau, kad per mazai sluoksniu dejot, todel gavosi lavono spalva
kai uzdedi 4 (kol nauja ir skysta) tai jinai gaunasi tamsi dumo splava, jei 3 ir dar plonycius, tai nekokia kakavine su atspalviu melsvu
Labai ačiū už patarimą. Tikrai buvo 3 skysti sluoksniai. Kitą sykį pabandysiu 4. Jei vėl nepavyks, matomai ne mano spalva ir tiek
Aistyte, man tai Jūsų rodomojo piršto nagas užkliuvo
Kai paskutinį kart dariausi salone, tai man visus nagus tokius padarė
T.y. pasvirusius į vieną pusę! turbūt čia ir buvo paskutinis lašas, todėl ir nusprendžiau viską susipirkti ir lakuotis pati, nes su tokiom "profėm" kokios pas mus kaime, tai aš ir pati galiu pasidaryti ir niekam nemokėti 40Lt už kreivą keverzonę
Aišku, dabar tai man čia kaip liga, visko noriu, viską perku, žiūriu nuotraukas ir t.t. ir t.t. Profe netapsiu, bet vistiek labai įdomu
QUOTE(aliunte @ 2013 11 21, 12:49)
T.y. pasvirusius į vieną pusę! turbūt čia ir buvo paskutinis lašas, todėl ir nusprendžiau viską susipirkti ir lakuotis pati, nes su tokiom "profėm" kokios pas mus kaime, tai aš ir pati galiu pasidaryti ir niekam nemokėti 40Lt už kreivą keverzonę
Aišku, dabar tai man čia kaip liga, visko noriu, viską perku, žiūriu nuotraukas ir t.t. ir t.t. Profe netapsiu, bet vistiek labai įdomu 
na ne toks jau jis ir kreivas
QUOTE(lilget @ 2013 11 21, 10:11)
aistyte paskutinis kiek iziuriu grazus, ale fotografavimo apsvietimas, kampas labai negeras, nelabai eina ka suprast
Aha, su fotografavimu turiu bėdą-neturiu su kuo fotografuoti, tai fotografuoju telefonu,todėl nuotraukos labai nekokybiškos
Čia violetinės akutės
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2013 11 21, 11:49)
Na žiūriu aš dabar į tą nagą, viskas jam gerai, nekreivas jis tikrai.