Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

Išgąsdinot schmoll.gif Šiandien bus paskutinis "žaidimas" ir leisiu nagams pailsėt smile.gif
Atsakyti
PN 12.1 ir HG bazė bei topas. Šiandien įsigyta nauja spalva. Labai įdomiai atrodo, labai jau daug blizgiukų.. biggrin.gif Nusilaužiau netyčia vieną nagą, tai teko visus trumpinti sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 11 20, 22:20)
PN 12.1 ir HG bazė bei topas. Šiandien įsigyta nauja spalva. Labai įdomiai atrodo, labai jau daug blizgiukų..  biggrin.gif  Nusilaužiau netyčia vieną nagą, tai teko visus trumpinti sad.gif

blizgiukai gerai,kaip tik sventems. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 11 20, 17:01)
Wiggle fingers, wiggle thumbs (mėlynas blizgutis)

Na gal kas turit ir galit pakomentuot kaop gyvai pati spalva  4u.gif

Turiu sita. Tai man gal pati geriausia apskritai is visu turimu lotuliukas.gif . Gerai tepasi, grazi, ilgai laiko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 20, 11:06)
taip mirkau ir niekad po to blogai nelaike ilgalaikis  4u.gif
Aistyte tai dar palauk, mano puseserei atkrito gabaliukas is vidurio po kokiu 10 dienu (sakyciau visai neblogai)  biggrin.gif

Aciu uz atsakyma, as taip pat mirkau bet teko girdet kad ne visos mirko, tik atstumdo odeles o ima vos ne kaip uz visa normalu manikiura..
Atsakyti
Nu va, pasižaidžiau, o dabar bent savaitę bandysiu pailsint nagus smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukass @ 2013 11 20, 22:13)
Aciu uz atsakyma, as taip pat mirkau bet teko girdet kad ne visos mirko, tik atstumdo odeles o ima vos ne kaip uz visa normalu manikiura..

Aš darau sausai, t.y. be mirkymų, bet tepu cuticle removerį, vismą atstumdau, nukarpau, sutvarkau, tai ir imu kaip už + manikiūrą, nes jį ir padarau ax.gif
Atsakyti
aistyte paskutinis kiek iziuriu grazus, ale fotografavimo apsvietimas, kampas labai negeras, nelabai eina ka suprast 4u.gif biggrin.gif

Papasakok kokie ten burbuliukai ar jie violetiniai ar sidabriniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 11 18, 15:13)
As manau, kad per mazai sluoksniu dejot, todel gavosi lavono spalva  g.gif  kai uzdedi 4 (kol nauja ir skysta) tai jinai gaunasi tamsi dumo splava, jei 3 ir dar plonycius, tai nekokia kakavine su atspalviu melsvu  rolleyes.gif

Labai ačiū už patarimą. Tikrai buvo 3 skysti sluoksniai. Kitą sykį pabandysiu 4. Jei vėl nepavyks, matomai ne mano spalva ir tiek verysad.gif Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
Aistyte, man tai Jūsų rodomojo piršto nagas užkliuvo 4u.gif Kai paskutinį kart dariausi salone, tai man visus nagus tokius padarė doh.gif T.y. pasvirusius į vieną pusę! turbūt čia ir buvo paskutinis lašas, todėl ir nusprendžiau viską susipirkti ir lakuotis pati, nes su tokiom "profėm" kokios pas mus kaime, tai aš ir pati galiu pasidaryti ir niekam nemokėti 40Lt už kreivą keverzonę doh.gif Aišku, dabar tai man čia kaip liga, visko noriu, viską perku, žiūriu nuotraukas ir t.t. ir t.t. Profe netapsiu, bet vistiek labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 11 21, 12:49)
Aistyte, man tai Jūsų rodomojo piršto nagas užkliuvo  4u.gif  Kai paskutinį kart dariausi salone, tai man visus nagus tokius padarė  doh.gif  T.y. pasvirusius į vieną pusę! turbūt čia ir buvo paskutinis lašas, todėl ir nusprendžiau viską susipirkti ir lakuotis pati, nes su tokiom "profėm" kokios pas mus kaime, tai aš ir pati galiu pasidaryti ir niekam nemokėti 40Lt už kreivą keverzonę  doh.gif Aišku, dabar tai man čia kaip liga, visko noriu, viską perku, žiūriu nuotraukas ir t.t. ir t.t.  Profe netapsiu, bet vistiek labai įdomu  4u.gif

na ne toks jau jis ir kreivas biggrin.gif kartais is vieno pasukimo vienaip matosi is kito kitaip ir ta lepsusa pamatai tik fotkej net ne realiai 4u.gif aisku jei visus taip pavarytu butu ne kas, bet kam gi nepasitaiko lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 21, 10:11)
aistyte paskutinis kiek iziuriu grazus, ale fotografavimo apsvietimas, kampas labai negeras, nelabai eina ka suprast  4u.gif  biggrin.gif

Papasakok kokie ten burbuliukai ar jie violetiniai ar sidabriniai  g.gif

Aha, su fotografavimu turiu bėdą-neturiu su kuo fotografuoti, tai fotografuoju telefonu,todėl nuotraukos labai nekokybiškos schmoll.gif
Čia violetinės akutės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2013 11 21, 11:49)
Aistyte, man tai Jūsų rodomojo piršto nagas užkliuvo  4u.gif  Kai paskutinį kart dariausi salone, tai man visus nagus tokius padarė  doh.gif  T.y. pasvirusius į vieną pusę! turbūt čia ir buvo paskutinis lašas, todėl ir nusprendžiau viską susipirkti ir lakuotis pati, nes su tokiom "profėm" kokios pas mus kaime, tai aš ir pati galiu pasidaryti ir niekam nemokėti 40Lt už kreivą keverzonę  doh.gif Aišku, dabar tai man čia kaip liga, visko noriu, viską perku, žiūriu nuotraukas ir t.t. ir t.t.  Profe netapsiu, bet vistiek labai įdomu  4u.gif

Na žiūriu aš dabar į tą nagą, viskas jam gerai, nekreivas jis tikrai. smile.gif
Atsakyti