QUOTE(Sunta @ 2013 11 09, 18:09)
Strukturinis nusitirpina taip pat, gal tik biski sunkiau, jei jis storiau teptas.
Turiu labai faina situacija ir nezinau ka daryti.
Zodziu yra mergina, kuri nori gelinio lakavimo. Bet nenori lyginti ilgiu nagu, o as nenoriu ju palikti skirtingu, nes labai didelis skirtumas. Pvz kaires rankos nagai visi ilgi, o desines puse to ilgio, nes darbe susidrozia labai. Tai ji manes klause ar butu galima prailginti desine ranka? Tai dabar galvoju, priauginima darant labai skirsis naguciai. Gal galima prailginti su tuo paciu struktuiniu modeliuojant ant formeles, bet ten tik keli mm ir kazin kaip laikys? Truputi pasimetus. Lauksiu patarimu.
As vis tiek ja kalbinsiu susilyginti ir atsiauginti, bet ji labai nenori duoti man tos kaires rankos.
Aš per kursus buvau paprasčiausiai prisiklijavusi tipsą ir ant viršaus lakavau ilgalaikį. Atlaikė labai gerai, skaitant ir tai, jog nutirpindavau uv gelį,o ne nudildindavau.. bet pas save visada laikau trumpą nagų ilgį,tai po kelių lakavimų nusidilino tas tipsas, nzn kas būtų jei toliau leistum "jam augti" . svarbu gražiai sulyginti tipso ir natūralaus nago ribą
Tu geriau nei rytinė kava, šekspyro meilės sonetai, vienetinės rankinės, becukris redbull'is, ilgas popiečio miegas, vyšnių žiedų kvapas..Tu geriausias dalykas,kurį turiu..