Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

o tai jai pas mane yra tie geltoni skaiciukai tai originalas ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 11 26, 22:16)
o is kur zinot kada pagamintas, jei ant buteliuku nebuna pagaminimo datos?

Ypac turint omenyje, kad jus ilgalaikiu lakuoti pradejo neseniai:)

Rašo datą. Ant naujesnių gal ne, ant mano rašo. Galiojimo nėra, tik metai.Tai kaip suprantu, jie pagaminimo. O prie ko čia pagaminimo data ir tas, kiek laiko aš lakuoju ilgalaikiu?
Atsakyti
na kiek issifruoju tai pirma geltona eilute ant buteliuko dugno rodo pagaminimo data. o galioja nuo atidarymo, ne nuo pagaminimo 3 metus.

QUOTE(*mommy* @ 2013 11 27, 00:17)
o lipdukas, ale knygutė? kaip galiojimas? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*mommy* @ 2013 11 26, 22:17)
o lipdukas, ale knygutė? kaip galiojimas? smile.gif

Ne.Nei galiojimo nei knygutės.Tik du lipdukai.
Atsakyti
tiesiog tai, is kur pas jus buteliukas 2008 metu:) nagavitoj tokius dar pardavineja?

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 27, 00:26)
Rašo datą. Ant naujesnių gal ne, ant mano rašo. Galiojimo nėra, tik metai.Tai kaip suprantu, jie pagaminimo. O prie ko čia pagaminimo data ir tas, kiek laiko aš lakuoju ilgalaikiu?

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 11 26, 22:28)
tiesiog tai, is kur pas jus buteliukas 2008 metu:) nagavitoj tokius dar pardavineja?

Ne, pirkau iš manikiūrininkės.Ji seniai juos turi, neprasukusi buvo, tai dvi spalvas nusipirkau.Štai, rašo datą, seno leidimo ir nėra jokio geltono kodo. Turiu ir naujo leidimo, pas juos kodas jau yra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 26, 23:33)
Ne, pirkau iš manikiūrininkės.Ji seniai juos turi, neprasukusi buvo, tai dvi spalvas nusipirkau.Štai, rašo datą, seno leidimo ir nėra jokio geltono kodo. Turiu ir naujo leidimo, pas juos kodas jau yra.
user posted image

cia nepagaminimo data smile.gif
Atsakyti
ir kas svarbiausia,
ju oficialiame puslapyje raso, kad Harmony buvo ikurti 2009 metais:)
Galvoju, gal patentas 2008 metais kurtas.

Hand & Nail Harmony

Hand & Nail Harmony was established in 2009 by Danny Haile, CEO and Founder. Prior to this development, Haile made a name for himself on the nail competition circuit while working at his first successful start-up company; winning over 60 awards in the U.S. and worldwide. Haile was more famously known for his precision in working with acrylic products and was declared two-time International Champion, specializing in Competition Pink and White Acrylic nails. His passion led to his role as Product Developer where he found himself consulting with top companies in the industry.

http://gelish.com/our-story/history

QUOTE(*mommy* @ 2013 11 27, 00:38)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 26 lapkričio 2013 - 22:44
QUOTE(*mommy* @ 2013 11 26, 22:38)

O kas?Bet lakas tikrai pirktas seniai ir leidimo seno, nes Los Angele.
Atsakyti
as galvoju, kad ten patento sukurimo metai. nes pvz is ant 2013 metu pavasario kolekcijos yra tie 2008metai.

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 27, 00:41)
O kas?Bet lakas tikrai pirktas seniai ir leidimo seno, nes Los Angele.

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 11 26, 22:51)
as galvoju, kad ten patento sukurimo metai. nes pvz is ant 2013 metu pavasario kolekcijos yra tie 2008metai.

Na gal smile.gif Bet esmė tame, kad leidimo jie seno, pas tą merginą, kuri pardavinėja - irgi seno ir nėra geltono kodo kaip ir pas mane. Tad nėra kaip atskirti ir tikriausiai tik nulakavus bus įmanoma atskirti orginalas ar ne g.gif Jei nusilups po kelių dienų viskas bus aišku. biggrin.gif
Atsakyti
o pas jus yra tas zenkliukas, kiek laiko galima naudoti atidarius?

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 27, 00:54)
Na gal smile.gif Bet esmė tame, kad leidimo jie seno, pas tą merginą, kuri pardavinėja - irgi seno ir nėra geltono kodo kaip ir pas mane. Tad nėra kaip atskirti ir tikriausiai tik nulakavus bus įmanoma atskirti orginalas ar ne  g.gif  Jei nusilups po kelių dienų viskas bus aišku. biggrin.gif

Atsakyti