Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis Gelinis Lakavimas

Man ir SND Shellac ir OPI puikiai dengiasi su HG pagrindais thumbup.gif
Ir dar pareklamuosiu INS produkta, pirkau cia, Supermamose per skelbimus, labai pigus (15 Lt), galvojau bus sh...., bet nieko panasaus, labai patiko, gan tirstoki, bet pigmentacija superine, uztenka net vieno sloksnio mirksiukas.gif O spalvu kiek yra, ojojojoj doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zarute: 11 lapkričio 2013 - 11:18
Zarute, palyginus su talpa 6ml nera labai jau ir pigus smile.gif o nesmirda tie lakiukai?
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2013 11 11, 12:05)
Man ir SND Shellac ir OPI puikiai dengiasi su HG pagrindais  thumbup.gif
Ir dar pareklamuosiu INS produkta, pirkau cia, Supermamose per skelbimus, labai pigus (15 Lt), galvojau bus sh...., bet nieko panasaus, labai patiko, gan tirstoki, bet pigmentacija superine, uztenka net vieno sloksnio  mirksiukas.gif O spalvu kiek yra.

Labai fainas blizgutis tas spalvotas smile.gif
Atsakyti
Nuejau net pauostyt tuos INS, nes kazkaip net neatkreipiau demesio i kvapa. Na tikrai nera bjaurus kvapas. Mililitru nedaug, bet tos, kurios ieskot spalvu tik sau, tai manau geras variantas, geriau turet daugiau ivairesniu spalvu uz ta pacia kaina, negu isleist daug pinigu ir turet tik kelias spalvas. O tokio blizgucio seniai ieskojau, man irgi jis labai patinka, nes dera prie daugeliu atspalviu. Jus nepagalvokit, kad as cia primygtinai siulau jums si produkta, as paprasciausiai savo nuomone parasiau, nusipirkau ji, pabandziau, man patiko, tai ir jums parodziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Zarute, o cia pavyzdy irgi vienas sluoksnis to blizgucio?? g.gif atrodo nerealiai!!
Atsakyti
o led lempoje stingsta? maciau pas mus topa, bet ant biuteliuko raso tik uv:0

QUOTE(Zarute @ 2013 11 11, 14:18)
Nuejau net pauostyt tuos INS, nes kazkaip net neatkreipiau demesio i kvapa. Na tikrai nera bjaurus kvapas. Mililitru nedaug, bet tos, kurios ieskot spalvu tik sau, tai manau geras variantas, geriau turet daugiau ivairesniu spalvu uz ta pacia kaina, negu isleist daug pinigu ir turet tik kelias spalvas. O tokio blizgucio seniai ieskojau, man irgi jis labai patinka, nes dera prie daugeliu atspalviu. Jus nepagalvokit, kad as cia primygtinai siulau jums si produkta, as paprasciausiai savo nuomone parasiau, nusipirkau ji, pabandziau, man patiko, tai ir jums parodziau  mirksiukas.gif

Atsakyti
Na reiks pameginti ta ins, kad vieno sluoksnio uztenka tai pliusas didelis smile.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

As toki blizguti buvau isgavus savo visu spalvu birius blizgucius sumaisius ir pilnai naga padengus, labai super atrode, o cia va dar ir maziau vargo smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 11, 11:35)
4u.gif Labai grazu thumbup.gif  O tos juosteles jums gerai laikosi? Neatsoka krasteliai?Topa tikriausiai pora kart tepete.  Turiu tokias juosteles is aliexpress parsisiunciau,tik dar neismeginau.

Is tikruju tai sitas juosteles reikia klijuot ne iki pat nago galiuko, o paliekant nedaklijavus vos vos, tada neatsiklijuoja, bet sau dejau iki pat krasteliu ir tepiau 2 sluoksnius topo, o topo kazkiek uzliejau po naguciu ties juostelem ax.gif (na cia tik sau taip galima padaryti blush2.gif )

QUOTE(Zarute @ 2013 11 11, 12:05)
Ir dar pareklamuosiu INS produkta, pirkau cia, Supermamose per skelbimus, labai pigus (15 Lt),

Oo, turejau sita "'geri"" vienas is pirmuju laku doh.gif Lenkijoje kainuoja 8 zl sitie 6 ml. Raso, kad vokiski, bet jais prekiauja tik lenkijoje, kazkodel popieriukai skirtingi, bonkutes vienos buvo stiklines, kitos plastamsines. Kvapas stiprus. Laikesi tragiskai, tiksliau tai dar blogiau: galiukai neisilaike, po poros dienu nutrupedavo, o vat jau likucius nutirpint pypec!!!! Gal jei ant strukturo det, tada geriau, bet jau ismeciau, kai po poros skirtingu spalvu bandymu, pamaciau, kad liksiu ne nagu mirksiukas.gif
Pigmentacija superine tikrai ir kaina juokinga, bet ties tuo ir biagiasi privalumai doh.gif
Stai tokie:
http://allegro.pl/nn...3666411961.html

Daug geresnis variantas keistis puselemis lakiuku IBD, Hg ir t.t, po 7 ml gaunasi uz 15 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 11 lapkričio 2013 - 14:18
Sveikos, darbštuolės 4u.gif

Rodau savo lakavimą. smile.gif

Perfect Nails 8.10 (2 sl.), Trendnails PG-12 (3 sl.)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 11 11, 15:30)
Sveikos, darbštuolės 4u.gif

Rodau savo lakavimą. smile.gif

Perfect Nails 8.10 (2 sl.), Trendnails PG-12 (3 sl.

koks idomus variantas rolleyes.gif reiks kazka panasaus bandyt pakopint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 lapkričio 2013 - 14:40
Jolkuce, čia plagiatas ir tai netobulas, nes linijos "išdrebintos". biggrin.gif
Atsakyti