Sveiki, neseniai užsiregistarvau šiame puslapyje ir pamaniau paklausiu jūsų nuomonės

Esu nėščia 12 sav. Ir visos mano bėdos prasidėjo maždaug prieš dvi savaites. Maždaug buvau 10,5 sav. nėščia kai darbe pamačiau kraujingų išsskyrų. Tačiau nebuvo jokių skausmų. Žinoma išsigandau, išsiprašiau iš darbo ir bėgau pas šeimos daktarę. Kadangi gyvenu ne Lietuvoje. Čia yra įprasta, kad šeimos daktarė tvarko visus reikalus ir duoda siuntimus tolesniems reikalams.

Tada ji man liepė pasidaryti hcg tyrimą ir pakartotį jį po poros dienų. Taip ir padariau. Tačiau sekančią dieną po kraujavimo užsiregistaravu ir ultragarsui privačiai, kadangi siuntimo ji man nedavė, o vis dėlto buvo neramu. Ultragarsą darė tiek vaginalinį tiek tą įprastą (nepamenu pavadinimo)

. Ir ginekologė pasakė, kad viskas yra labai gerai, vaikutis buvo 4 cm dydžio, labai judrus. Ir ji, sakiusi, nesupranta kodėl pasirodė tos kraujingos išsyros. Tiesiog, kartais taip būna. Grįžau namo rami ir laiminga, pirmą kartą išgirdusi vaikelio širdies plakimą.

Taip pat sekančią dieną po ultragarso pasidariau tą antrąjį hcg tyrimą. Kito susitikimo su šeimos gydytoją metu ji pasakė, kad mano hcg truputį nukritęs, bet nuramino, kad tai gali būti matavimo klaida, nes jei kažkas būtų blogai būtų didesnins skirtumas tarp skaičių. Gaila, jokių dokumentų negavau, tiesiog ji man susakė žodžiu tuos skaičius. Tad dabar nelabai ir jų tiksliai pamenu. Kažkas apie 26 000 lyg ir buvo. Tačiau dėl viso pikto ji nusiuntė mane pasidaryti hcg kraujo tyrimo trečią kartą ir paskambino po poros dienų ir pranešė kad jis dar labiau nukrito ir kad man gresia persileidimas. Klausė ar dar kraujavau ar skaudėjo pilvą, tačiau jokių simptomų neturėjau. Galbūt ji įtarė, kad aš jau persileidau, bet to pati nepastebėjau

Tačiau, nemanau kad taip įmanoma 11 sav neštume. Kadangi ginekologė dariusi ultragarsą pabrėžė, kad jei kas nutiktų ir persileisčiau tai būtų daug skausmo ir daug kraujo. Dabar viskas kaip ir normaliai. Žinoma, po tokios žinios labai išsigandau ir paskyriau sau lovos rėžimą.

Gydytoja sakė atsiųs man siuntimą pakartotinam ultragarsui, kurio vis dar laukiu. Rytoj turiu susitikimą su ja, tad kartu paprašysiu, visų kopijų su hcg kitimais ir siuntimo. Tad norėjau paklausti kas šiuo atveju būtų išsamesnis, hcg kraujo tyrimas ar ultragarsas. Kadangi niekaip negaliu pamiršti to pirmojo ultragarso, per kurį ji sakė kad viskas yra labai gerai. Apžiūrėjo ji ne tik vaisių bet ir gimdą ir sakė viskas tvarkoj! Tačiau kraujo tyrimas rodo visai ką kitą

Skaičiau, kad hcg pasiekęs maksimumą turėtų pradėti nežymiai kristi. Tačiau, manau, man to maksimumo taip ir nepasėkė, o ir kristi turėtų pradėti nuo 14 sav. ar ne taip? Tačiau taip pat ir skaičiau, kad kiekviena moteris yra individuali ir kaikurios tiesiog negamina tiek daug to hormono kaip kitos. Esu labai pasimetus

Tai mūsų pirmas nėštumas, planuotas ir labai laukiamas. Juolab, kad jau įkopiau į tris mėnesiukus.

Tad jei šis ultargarsas, kurį darysiuos parodys, kad viskas gerai, ar labai didelės reikšmės turės hcg kiekis kraujyje? Gal visą nėštumą ir turėsiu persileidimo pavojų. Nes dabar ir pajudėt daugiau bijau, kad tik nepervargčiau

Labai jau daug prirašiau

Tikiuosi viską supratote ir galėsite tiesiog pasakyti man savo nuomonę

Geros dienos