Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

per salcius ugg/emu/bearpaw -dabartiniai orai irgi tinkami, kol nelija.

o per liurza, vadinami sniegbaciai : gamintojai ivairus : Columbia, crocs (nors ju labai nemegstu sau atradau vieninteli grazu modeliuka-bet neminesiu, nes ne apie juos si tema), dar timberland nemazai sniegbaciu gamina su tinkamu aukstu protektoriumi, kamik, sorel...MOOV-mano svajone, kuriai visikai neskiriu paiesku demesio...na ir t.t.

bet ir vieni ir kiti -visgi yra laisvalaiko batai..jei jums i ofisini darba- klasikiniai nuvalkioti odinukai, su stora kojine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 12 lapkričio 2013 - 23:34
kuo skiriasi sitie va

ir sitie va

ar ju vidus vienodas avikailis? ar originalus? kaip manote 4u.gif
Atsakyti
O kokį ugg dydį patartumėt imti, jeigu mano pėdos ilgis 23 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2013 11 13, 00:59)
kuo skiriasi sitie va
ir sitie va
ar ju vidus vienodas avikailis? ar originalus? kaip manote  4u.gif

Modeliai tie patys, cia rimti puslapiai, ne padielkiniai, Bearpaw kol kas nepadirbinejami, per maza savikaina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 13, 11:04)
Modeliai tie patys, cia rimti puslapiai, ne padielkiniai, Bearpaw kol kas nepadirbinejami, per maza savikaina.

o kailis ten avikailis?
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2013 11 13, 11:09)
o kailis ten avikailis?

Raso, kad avikailis.
Atsakyti
Gal esate kuri nors nešusi siaurinti pas batsiuvį UGG ar EMU alus? Iš vis kažin tai įmanoma g.gif pasidalinkit jei turit tokios patirties. atrodo nunesčiau, bet bijau, kad sugadins batus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 11 13, 15:12)
Gal esate kuri nors nešusi siaurinti pas batsiuvį UGG ar EMU alus? Iš vis kažin tai įmanoma  g.gif pasidalinkit jei turit tokios patirties. atrodo nunesčiau, bet bijau, kad sugadins batus  doh.gif

Manau, imanoma.
Atsakyti
Mergaitės, kokį ugg dydį patartumėt su 23,5cm pėda? Matavausi step tope 37d ugg su sagute, tai truputį remiasi pirštas g.gif Šiaip nešioju 37 dydį. Ir ar tiktų man vaikiškas 4 dydis? Didžiulis ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 11 13, 16:12)
Gal esate kuri nors nešusi siaurinti pas batsiuvį UGG ar EMU alus? Iš vis kažin tai įmanoma  g.gif pasidalinkit jei turit tokios patirties. atrodo nunesčiau, bet bijau, kad sugadins batus  doh.gif

geras batsijvys tikrai susiaurins..man tai atrodo paprasciau nei odinius siaurint..
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 13, 23:25)
Mergaitės, kokį ugg dydį patartumėt su 23,5cm pėda? Matavausi step tope 37d ugg su sagute, tai truputį remiasi pirštas g.gif  Šiaip nešioju 37 dydį. Ir ar tiktų man vaikiškas 4 dydis? Didžiulis ačiū už atsakymus 4u.gif

Ir turi remtis, paskui kailis susiguli.
Atsakyti
Laba, patarkite, vyrui noriu nupirkti tokius UGG Stoneman boots

jis avi 43 europini, o USA perku 9,5 - 10 dydį

Kokį imti UGG boots?
Atsakyti