Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų -201 tema

Labutis 4u.gif Labai reikia zaislo is JAV (Toysrus.com). Ar priima LT korteles? Siusciausi per Tuki. Kas turite patirties? ax.gif

Supratau,kad jie niekur nesiuncia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 09 lapkričio 2013 - 17:13
Renku MANGOOUTLET.com iki nemokamo siuntimo į LT.
krepšiukų laukiu: saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 09 lapkričio 2013 - 16:55
Prisireikė dar šio to iš GAP ax.gif Pirksiu iš GAP.CO.UK (kainos svarais, vaikiškiems drabužiams mažesnės nei eurais), turiu 30% nuolaidą. Jei dar kas prisijungtų su 15% koduku (man taip ir neatsiunčia cool.gif), nuolaida gautųsi dar didesnė. UK siuntimas turėtų būti nemokamas, o į LT siųsiuos per PA.
Vilnius. Jei kas norėtų prisijungt, rašykit eglynas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Gal pamenat, iš kur geriausia pirkti tas stebuklingas kempinėles? Anksčiau iš tinydeal pirkdavau, bet dabar nerandu didesnio kiekio unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 09 lapkričio 2013 - 17:42
QUOTE(Bishojo @ 2013 11 09, 17:41)
Gal pamenat, iš kur geriausia pirkti tas stebuklingas kempinėles? Anksčiau iš tinydeal pirkdavau, bet dabar nerandu didesnio kiekio unsure.gif  g.gif

is ali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2013 11 09, 17:41)
Gal pamenat, iš kur geriausia pirkti tas stebuklingas kempinėles? Anksčiau iš tinydeal pirkdavau, bet dabar nerandu didesnio kiekio unsure.gif  g.gif

aliexpress g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 09, 13:27)

o čia už 2 vnt nepilnai 6 svarai (su uk siuntimu). pardavėjas ne pats amazonas:
http://www.amazon.co...=A2K41X34GYD6V9
užsakiau, tikiuosi, ateis ax.gif
dar užsakiau vetch toot toot garažą. bet kol spaudžaiu mygtukus, dingo paskutiniai vienetai iš sandėlio doh.gif Tai užsakymą priėmė ir parašė, kad praneš tikslesnę pristatymo datą, kai bus aišku. Labai tikiuosi, kad išsiųs tokia kaina, kuria užsakiau g.gif (neišsiųs ta kaina, kuri bus siuntimo dieną g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 09 lapkričio 2013 - 18:16
QUOTE(Audry @ 2013 11 09, 17:55)
o čia už 2 vnt nepilnai 6 svarai (su uk siuntimu). pardavėjas ne pats amazonas:
http://www.amazon.co...=A2K41X34GYD6V9
užsakiau, tikiuosi, ateis ax.gif
dar užsakiau vetch toot toot garažą. bet kol spaudžaiu mygtukus, dingo paskutiniai vienetai iš sandėlio doh.gif Tai užsakymą priėmė ir parašė, kad praneš tikslesnę pristatymo datą, kai bus aišku. Labai tikiuosi, kad išsiųs tokia kaina, kuria užsakiau g.gif (neišsiųs ta kaina, kuri bus siuntimo dieną g.gif )

kad man uz 2 vnt virs 10 praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 11 09, 18:35)
Prisireikė dar šio to iš GAP ax.gif  Pirksiu iš GAP.CO.UK (kainos svarais, vaikiškiems drabužiams mažesnės nei eurais), turiu 30% nuolaidą. Jei dar kas prisijungtų su 15% koduku (man taip ir neatsiunčia cool.gif), nuolaida gautųsi dar didesnė. UK siuntimas turėtų būti nemokamas, o į LT siųsiuos per PA.
Vilnius. Jei kas norėtų prisijungt, rašykit eglynas@gmail.com 4u.gif

15% koduką gausit jei jiems parašysit per real chatą smile.gif kur yra contact us smile.gif aš tik taip gavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 09, 18:18)
kad man uz 2 vnt virs 10 praso g.gif

tai, kad čia ta kaina už 2 pakuotes, rašo pavadinime "2 pack -..."
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 11 09, 18:39)
tai, kad čia ta kaina už 2 pakuotes, rašo pavadinime "2 pack -..."

ot velnias nepamaciau - o dabar jau 3,99 - sazine neleidzia pirkt uz brangiau - lauksiu gal vel papigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 09, 18:45)

QUOTE(klakšt @ 2013 11 09, 18:46)
aliexpress  g.gif

Ačiū! Jau užsakiau 4u.gif
Atsakyti