Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(murce @ 2013 11 15, 20:05)
Mb batus nešioja 45, Crocs turi ir tapkes per pirštą, ir paprastas tapkes, ir  tuos ikišamus- tai visi 12  4u.gif

aciu 4u.gif
o kiek cm jusu vyro peda?
Atsakyti
Mergaites 4u.gif ,
Gal kuri noretu savo mazajam suneliui sia superine "The North Face" ziemine kepure ax.gif ? Nors raso, jog ji tinka iki 24 men., taciau ji gerokai mazinta, sakyciau maksimum iki 18 men. Susidomejusias prasom i AZ rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaites už prekytes 4u.gif Pirštinės nerealios wub.gif Gap drabužėliai dukrytei irgi wub.gif o jau suknyčių gražumas wub.gif
Atsakyti
Aciukas mergaitems uz siuntinuka labai likau patenkinta viskas labai didis.gif
Loren 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramimama: 15 lapkričio 2013 - 21:46

Labai nemalonu. Galvoju, ar nenesioti ir pirkti 8 dydi, ar visgi pralaukti, kol prasitemps??
Aciu, kurios  atsakysite  4u.gif  4u.gif
user posted image
[/quote]

Aš nešioju 8,5 ir man Bearpaw batukai puikiai tiko 8 dydžio, 7 tikrai butu mažokas schmoll.gif , tačiau emukus turiu 8, ir jie tikrai prasinešiojo, man didoki pasidarė, nezinau kaip bus su Bearpaw smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 15 lapkričio 2013 - 21:50
QUOTE(linamoc @ 2013 11 15, 20:17)
Mamytes, gal kam reikia UMCKA nuo 6 metukų, galvojau, kad uzsisakiau nuo 2 metu, bet neisigilinau i aprasyma, pasirodo, kad jis skirtas nuo 6 metu. štai toks:
http://www.vitacost....childrens-syrup

Jei ka sudomins, i AZ  4u.gif

Nu bet juk ant dezutes raudonai parasyta ages 2 and up...
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 11 15, 21:52)

As irgi pirkau 2&up, bet gavau 6&up. Net demesio neatkreipus buvau, tai girdziau saviske..

----------

D E M E S I O !!
Gal pas kuria nors netycia uzklydo JCrew Factory balti XXS dydzio marskinukai?
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 15 lapkričio 2013 - 21:56
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 11 15, 21:52)

Tai vat tas mane ir suklaidino doh.gif , matyt, ne tas paveikslelis cia idetas, nes zemiau prie aprasymo parašyta, kad nuo 6 metuku ir ant dezutes, kuria gavau, parasyta 6 and up..Zodziu, makalyne kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 11 15, 22:52)

Aprasyma reikia skaityti smile.gif

Aciu merginos uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 11 15, 21:59)
Aciu merginos uz pirkinukus  4u.gif

Dekui visai komandai uz puiku darbą, Jus tikrai visos labai sauniai ir operatyviai dirbate thumbup.gif
Atsakyti
o gap dar pirksit su 40 proc nuolaida (šiandien jau paskutinė diena)
Atsakyti
O gal zinote kaip su vaikskais JCREW dydziais?Jei vaikas 132 ugio ir 8 metu amziaus,tai imti 8 metams ,ar 10 metu?
Atsakyti