as tai klaipedoje Vaiku salonas perku jei kazko ydomesnio norysi galit facebooke isivest vaiku salonas gal tures kai mano dar maziuke neziurejau tokiu dalikeliu bet pas ju buna groziu ir kiek zinau siuncia
Buvau siandien Kristianoje Swarovskiu apziureti...Tai grazuoliukai ir tie mini Bella auskariukai.. tiek ruzavi, tiek zydri.. ir visai jie nemazuciai. .tikrai pakankamo dydzio pasipuosti
Laba diena, mergytes sakykit kaip yra su tais vaistukais Umcka, uzsisakinejau kad butu nuo 2 metuku is cia My Webpage, o gavau parasyta ant dezutes nuo 6... tai kazin galiu as juos duoti , nes anksciau esu pirkusi ir tikrai buvo nuo 2 metu... arba gal kam reikia, turiu net 2 dezutes, galiu perleisti.. (34 lt buteliukas)
QUOTE(laurka @ 2013 11 10, 16:13) Laba diena, mergytes sakykit kaip yra su tais vaistukais Umcka, uzsisakinejau kad butu nuo 2 metuku is cia My Webpage, o gavau parasyta ant dezutes nuo 6... tai kazin galiu as juos duoti g.gif , nes anksciau esu pirkusi ir tikrai buvo nuo 2 metu... arba gal kam reikia, turiu net 2 dezutes, galiu perleisti.. (34 lt buteliukas)
as duodu savovaikamsnuo 9 men, sunus gal ir anksciau siu yra gaves (gal ne puses metuku neturej), tik LT mes gerdavome umcalor'a, skirdavo pediatre.