Rytas sutinka mus su žydro dangaus prošvaistėmis danguje

Vos už 3 kilometrų nuo mūsų nakvynės vietos, štai čia austrių ferma


Atrodo, visiškas kaimas (taip ir yra

)

]

Pirmas šios dienos sustojimas - vos už 6 kilometrų esanti Viskio darykla

Einame į ekskursiją. Pačiu laiku, nes vėl prapliumpa lietus.
Kaip įprastai tokiose vietose iškalusome trumpos istorijos apie gamybą, paruošimą, laikymą. Kyla noras pasiimti vieną tokių suvenyriukų

Čia jau rinktinių metų viskio buteliai

Gauname trumpą pamokėlę, kaip iš tikrųjų reikia gerti viskį!
Galiu pasidalinti ir su jumis
Taigi, JOKIŲ LEDUKŲ į viskį! Šaltis sutraukia visus skonius, ir nieko gero nepajusite. O štai jei į viskio taurę, šliūkštelėsite mažą šlakelį tos pačios temperatūros, kaip ir viskis , vandens, šis taurus gėrimas atsiskleis visa puokšte skonių! Taip ir ragavome - pradžioje gryną, o paskui su puse šaukštelio vandens. Ką galiu pasakyti - SUPER

( prieš vatodami pasitarkite su gydytoju arba vaistininku

)

Šiaip gana įdomu iš pat ryto degustuoti viskį
Ko gero vietinio meistro drožiniai papildo šią gražiai sutvarkytą vietą

Apsirūpiname suvenyrais, ir traukiame toliau.