QUOTE(cold play @ 2013 11 12, 17:09)
mamuciukas, grazi virtuve
ačiū
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 12, 17:27)
Na slapiu nedeciau, o jei vos dregnas, tai nieko tokio
wow

labai garazu

man labai patiko plyteles, kaitlentes ir gartraukio spalva, viskas suderinta, sviesu, grazu
ačiū
QUOTE(teisingoji1 @ 2013 11 12, 17:58)
mamučiukas puikiai padirbėta
ačiū
QUOTE(slyva @ 2013 11 12, 17:58)
Dar idomu kaip ta kaitlente valysis balta

ar nereikes jai vergauti?
čia gi indukcinė, tikrai jai vergauti nereikia

niekas neprikempa ir neprisvyla, va tik su puodais bėda- ne viskas tinka
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 12, 18:03)
Graži virtuvė

Aš irgi ėmiau šviesią, tik gal kiek gailiuosi kam stalviršį ir tuos apvadus dėjau tamsesnius. O žiūriu pas jus su švelniai rudais taip gražu.
na aš labai norėjau, kad manęs niekas neerzintų, tai rinkausi visas pastelines spalvas, tik baro kėdės jau su raudonu akcentu ir romanetės bus ryškesnės
QUOTE(Muxius @ 2013 11 12, 23:37)
Mamuciukas- labai patiko virtuve. Ypac spalvos ir stalvirsis- gal gali tiksliau pasakyti koks cia?
kad aš žinočiau

, parodžiau 4 atspalvius kokie tiko, o tikslas buvo, kad būtų plati 90 cm. Nes pas mane nėra palangių, viskas viename. Tai šitas atitiko plotį ir pagamino iš šios plokštės. Na matau baldus iš jos pagamintus baldų salnonuose. Tai matyt dabar tokia einama ji
o dėl rankšluostinės, kadangi aš dabar jau irgi tikra kaimietė, tai pas mane kai gaminu mėtosi kur papuola, o kai baigiu gaminti valgyti ir sutvarkau virtuvę, jos keliauja į skalbynių dėžę ir imamos sausos

Man visai nepatinka tie kargai su rankšluostine
Cererakennel graži ir jauki virtuvė, man tokia patogi pasirodė, viskas apgalvota ir kaina labai gera