Paaukojus vieną dieną savaitgalyje pasigaminu lietinių, žemaičių, čeburėkų ar koldūnų ir prišaldau, tada belieka tik termiškai apdoroti. Dar gaminam makaronus su padažais, karštus sumuštinius, picas, salotas, silkę, mišraines, korbonadus, mėsainius, dešrinius ir pan. Dar dažnai kepu žuvį, viskas greita ir neperkrauna vakare.
Ir gudraukit, kad kuo mažiau vargti reiktų

Prisiruoškite faršo kotletams, kad dviems dienoms pakaktų. Iš viso prikepkit kotletukų ir pirmą dieną valgykite tiesiog keptus kotletukus su garstyčiom/krienais/kečiupu ar šiaip kokiu padažu. O antrą dieną likusius kotletukus patroškinkite ar baltame ar teftelių pafaže. Skonis ne tas pats, bet darbas padalintas dviems dienoms. Kaip garnyruo išvirkite ryžių/grikių/bulvių, pirmą dieną bus šviažiai virti, o antrą dieną pakepinta su prieskoniais.
Tas pats ir su korbonadas, antrą dieną patroškinkit papjaustytų su padažu ir valgykit su makaronais ar pagaminkit bet kokį troškinį.