Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminate po darbo?

Tirstos sriubos arba troskiniai, tiesiog sumetu betkokias turimas darzoves, konservuotu pomidoru skartine, ziek tiek farso ar konservuoto tuno ir nepagailiu prieskoniu. Tiesa, mano draugui tokios darzovienes neitin, vis kotletu ir kepsniu praso, bet paciam aisku pasidaryt niekaip neiseina doh.gif
Atsakyti
Kad vakare neuzkimst skrandzio pasigaminu salotu, ryzius, kokia kose, kartais sriuba issiverdu smile.gif kitaip tariant, stengiuos valgyt kanors lengva ir greitai pagaminama thumbup.gif
Atsakyti
stengiuso kazka padaryt kad ir pusryciam dar liktu ax.gif tai sriuba arba mesgaliukas kosk imestas i orkaite kartu su bulvemis
Atsakyti
Įvairiai, gali būti pieniška kokia sriuba, daržovių sriuba, kepsniukai. Nusiperkam mes karts nuo karto žuvį (pvz., lašišą), ją susipjaustom kepsniukais (riekelėm tokiom) ir susimetam į šaldymo kamerą, o kai vakare ruošiames ją valgyti, ryte prieš išeinant išsiimamt, tai grįžus belieka sumesti į keptuvę, iškepa per max 10min, o per tą laiką salotų dubenį pridarau (iceberg'as koks pvz + pomidorai ir pan.).
Kartais, kai labai pavargę būnam, tai išvis kiaušinius sumetu į orkaitę (keksiukų formoje) su įvairiom daržovėm ir iškepu biggrin.gif Arba daržovių prisitroškinam, prisikepam... Žodžiu vakarais norisi ko nors nesudėtingo ir greito.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 03, 17:22)
Keletas greitų patiekalų:


thumbup.gif Va, čia tai puikiai pravers.
Atsakyti
Norint greitai pasigaminti as vakarais dazniausia darau ka esu uzsisaldziu saldiklyje. tai savaitgali is mesos farso keptuveje apsikepu kotletukus, juos atvesinu ir I masiukus susiporcijuoju, sudedu I kamera, o kai uzsimanome greitai kazko ir sotaus tai issitraukiu, I puoda idedu tarkuotu morku (kurias beje taip pat bunu uzsisaldzius), svoguno, sudedu tuos kotletukus, uzpilu truputeliu vandeniu ir patroskinu 20-30 min. prie pabaiga idedu prieskokiu, greitines pora saukstu . Man asmeniskai skaniau troskinti kotletai nei siaip tik kepti ant keptuves.

Kitas patiekalas - makaronai. Paprastus makaronus isverdame puode. Ant keptuves pakepinam morka, svoguna, kokia desrele idedu, ir suberiam makaronus virtus, prieskonius. Viska ismaisom ir paruosta.

is varao isiprieskoniuju vistiena, ar pasiruosiu karbonadus, tada belieka tik pasikepti kita diena.

Sekmadieni susiku blynu lietiniu su idarais, galima I saldfikli sudeti ir kai norisi valgyt issiimti ir pasikelti ant keptuves.


desreles tesloje su salotomis. (saldyta tesla galima nusipirkti parduotuveje).

nusipirkti vistienos farso ideti sauksta mojanezo, krakmolo, svoguno ar cesnako, prieskoniu, kokius 2-3 kiausinius ir kepti keptuveje kaip blynelius, galima itarkuoti ir fermentinio surio. Skanu.

Vyrui padarau grikiu (pati nemegstu), isverdame grikius ir sumaisome su keptuveje pakepintais svogunais, morkomis ir desrelemis.

varskes apkepa issikepu, greita ir skanu.

bunu uzsisaldzius varsketuku (juos uzsisaldau ir paskui isverdu).

bulves keptos keptuveje su salotomis ir kefyru, skanu, greita ir tinka vakarienei.

4u.gif ar daug ko gal nepaminejau ax.gif greit ka I galva sove surasiau ax.gif



Atsakyti