Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Milana2010 @ 2014 02 26, 21:14)
Antras vaiduokliukas irgi yra wink.gif Is ryto bandysiu dar viena testuka darytis smile.gif

O su jodu yra du budai:
1. i slapima reikia ilasinti (is leto) lasiuka juodo. Jei jis is karto krenta ant dugno, reiskiasi rezultatas neigiamas, o jei biski issilieka ant pavirsiaus - reiskias slapimas nesciosios smile.gif
2. i slapima imerkti lapuka, ir ant to lapuko laseli jodo. Jei popierius pamelynavo -neigiamas, o jei violetinis -teigiamas.
3. Dar i slapimas (be jodo!!) ibert sauksta sodos. Jei soda bus kaip nuosedos- slapimas nesciosios, o jei prades veikti kaip su actu - tai atsakymas neigiamas
4. dar vienas budas - atsigulus ant nugaros, atsipalaidavus, prideti pirsta prie bambos (kai kurie saltiniai teigia kad nuo bambos 7-8cm prispaudus ranka), ir "pajusti" ar ten pulsuoja. Jei pulsuoja - reiskiasi ten kazkas jau bando apsigyventi smile.gif
man va kazkur nuo vakar dar pradejo nugaroj virsuje bert skausmingai (tas pats buvo ir su pirmu nestumu), ir vel pykina periodiskai  doh.gif 

Papildyta:
Man is visu budu pasitvirtino visi, tik su popierium nesu tikra, ar ten gerai spalvas supratau  g.gif

Aciu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 26 vasario 2014 - 23:58
Sveikutes noriu paklausti. Pasidariau du nestumo testus rodo teigiamus iesu labai laiminga ir tikiuos kad viskas bus gerai smile.gif esu uk vakar uzsiregistravau pas gyditoja kad aiskiai viska zinociau ir ar viskas gerai mano mazuciui nes kartais jauciu skausma nezymu pilvo apacioja, kartais suduria stipriau ? Ar tai normalu? Ar yra buve kam nors taip? Labai bijau kad nebutu kas negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliukste @ 2014 02 27, 12:51)
Sveikutes noriu paklausti. Pasidariau du nestumo testus rodo teigiamus iesu labai laiminga ir tikiuos kad viskas bus gerai  smile.gif  esu uk vakar uzsiregistravau pas gyditoja kad aiskiai viska zinociau ir ar viskas gerai mano mazuciui nes kartais jauciu skausma nezymu pilvo apacioja, kartais suduria stipriau ? Ar tai normalu? Ar yra buve kam nors taip? Labai bijau kad nebutu kas negerai  verysad.gif

Visaip būna. Yra kam nuo pastojimo (implantacijos) iki gimdymo kažką kažkur skaudena. Man vis dar iki šiol nieko, kai pastojau nieko nepajaučiau, tai dar net prisilakiau savaitgalį. Nepergyvenkit. Organizmai skirtingi. Ir net nėštumai skirtingi pas tą pačią moterį. Ir vaikai paskui skirtingi gimsta smile.gif.

Sėkmės Jums!
Atsakyti
Aciu labai :-) tiek lauktas tiek svajotas tai ir bijom kad viskas butu gerai. Esam tokie laimyngi bet ir dziaugtis per daug bijom :-) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliukste @ 2014 02 27, 13:06)
Aciu labai :-) tiek lauktas tiek svajotas tai ir bijom kad viskas butu gerai. Esam tokie laimyngi bet ir dziaugtis per daug bijom  :-) thumbup.gif

Didziausi avwikinimai sulaukus Ii 4u.gif as snd ryte dar viena pasidariau testuka, jis irgi rodo man II blush2.gif wub.gif bry pas daktare eisiu tik 13 diena, dabar bijau kad tik mm neatkeliautu prt savaitgali. O del skausmeliu aukaciau rasiau, man irgi kartais uzeina, bet kiek skaitau visur kur tik imanoma, tai raso, kad tai normalu, bet aisku, kiekviena skirtingai reagioja. Dabar galvoju kaip aavo draugui reiks pranest, norisi kaip nors idomiau ta padaryt wub.gif
Bet dar biski bijau dziaugtis, nors jau trys testukai rodo vaisuokliukus g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Siandien ryte pamaciau II rolleyes.gif labai tikiuosi kad viskas bus gerai. men. velavo 7d.
o pirmi nestumo pozymiai tokie: labai skaudejo papukus bet ne taip kaip pries menesines o trigubai skaudziau.staigiai atsistojus ar nusiciaudejus sugeldavo kairi arba desini sona kad budavo net ant keliu nukrentu. na ir kai jau turejo buti men. pradejo traukti ant silkes. buvo taip pavalgau silkes paskui saldaini paskui apelsina ar obuoli ir taip visa savaite.dabr labai blogai miegu, maudzia pilva,ant miego traukia apie 17 val. visoms sulaukusiom nestuke.gif linkiu lengvo nesiojimo, o kurios dar nesulauke linkiu kad greiciau tai atsitiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai! 4u.gif o mano zirniukas panasu, kad pabego sad.gif 8 testukai rode II, o vakar vakare pasirode kraujavimas ir tesiasi iki siol sad.gif nerandu sau vietos, ir nezinau ka daryt, pas daktare tik ita savaite vietu yra, bandau prisiskambinti ir neeina. toks lauktas buvo,t oks planuotas, ir pabega verysad.gif
vis dar turiu maza viltele, kad viskas bus gerai, bet turbut save bandau raminti. o buvo jau visi pozymiai, ir net mm nebuvo, ir testukai rode. o dabar maudzia pilva (bet neskauda) ir kraujuoju verysad.gif angel_sadangel.gif sedziu darbe, o dirbti negaliu, asaros akyse. o dar vakar tokia laiminga buvau, planavau saviskiam penktadieni staigmena padaryt, o cia na tau... ech...
sekmes visom, kad sulauke II!! tikiuosi pas jus bus viskas gerai!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Milana, užjaučiu, ir man taip buvo atsitikę... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Paskutinės menstruacijos buvo sausio 26 d.Ciklas 30 d. Paskutiniai lytiniai santykiai vasario 9 d. Vasario 18 d. pasirodė vos vos rausvų išskyrų, maniau gal implantacinis kraujavimas. Vasario 26 d. pasirodė ant t.popieriaus kraujo, tačiau sirgti nepradėjau. Po poros dienų vėl pasirodė pora lašų kraujo.Tuo ir užsibaigė. Šiandien jau kovo 5 d,mėnesinių nėra,o NT neigiamas. Ar gali būti, kad organizmas tiesiog neišskiria hormono reikalingo atsirasti antrai juostelei nėstumo teste? Gyvenu ne Lietuvoje, čia ne taip paprasta pasidaryti kraujo tyrimą nėstumui nustatyti.. Jau nežinau ką ir galvoti..Tikrai nebuvo šiuo laikotarpiu jokio streso ar pan..
Atsakyti
Laba diena, moterytes. As cia su tokiais reikalais kaip ir visos smile.gif del planavimo. Pirmas vaikas gavosi pirma menesi nutraukus kt. Antras panasiai.o va trecias jau pla uojamas skaiciuojamas 4u.gif kadangi niekad nesu skakciavusi nelabai ir nutuokiu. Tad pasipasakosiu 4u.gif paskutines mm buvo vasario 14 ovuliacija pagal viska vasario 25-27 kaip tik tuo metu atostogavom tad meiles buvo nuo vasario 17 iki vasario 28 kas antra diena tikrai kartais ir daugiau blush2.gif iki mm liko pusantros kazkur savaites. Jau beveik savaite kai karts nuo karto pamaudzia kairej pusej apacioj.Vakar truputi skaudejo pilva kaip per mmm krutines neskauda. Per antra nestuma jos irgi nejutau. Testa daryt dar anksti...ar yra galimybe/ tikimybe kad angeliuka pagavau. Aciu uz atsakyma .

Papildyta:
Uzjauciu del pabegusio zirniuko.
verysad.gif
Atsakyti
Turbūt čia nė nereikia atsakyti smile.gif Mylėjotės per vaisingas dienas ir klausiate ar įmanoma. Tai žinoma 4u.gif Truputį kantrybės ir sužinosite. Jei tai trečias mažylis, tuomet jau ir iš patirties galite taikyti simtomus, jei tik ne per anksti smile.gif Nebent labai didelis noras, o tuomet visi simtomai jaučiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glömsk @ 2014 03 05, 17:05)
Turbūt čia nė nereikia atsakyti  smile.gif Mylėjotės per vaisingas dienas ir klausiate ar įmanoma. Tai žinoma  4u.gif  Truputį kantrybės ir sužinosite. Jei tai trečias mažylis, tuomet jau ir iš patirties galite taikyti simtomus, jei tik ne per anksti  smile.gif  Nebent labai didelis noras, o tuomet visi simtomai jaučiami  biggrin.gif

Tai va ir patirties ir visko uztenka o didelis noras vercia jaustis kaip paauglei biggrin.gif kas keisciausia yas paskaudenimas sone...na savaite kaip metai rodos ilga laukimo
Atsakyti