Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Labuka smile.gif Nežinau, kodėl visos sako, kad anksti nėštumo požymių pajusti negalima... Juk visos esame skirtingos, skirtingai pažįstame savo kūną. Mano mmm vėlavo 2 dienas ir dar prieš darantis NT žinojau, kad esu nėščia. Pirmiausia, praėjus 3 dienom po nesaugių santykių, porą dienų jutau silpną pykinimą. Kitos gal to nejaučia arba jis būna toks silpnas, kad nesureikšmina. Tepliojimų nebuvo. Atėjus mmm laikui užeidavo pilvo apačioje spazmai, bet jie kitokie, nei mmm metu. Taip pat ir krūtinėje jaučiau pokyčius. Aišku, jokie skonio, kvapo receptoriai iškart nepasikeitė, jokių daugiau pykinimų ar kitokių simptomų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites:)
Turiu toki klausimeli paskutini karta sirgau geguzes 14-16d.tame tarpe,tiksliai nepazimejau. Kitos mmm atejo birzelio 19d.,bet taip keistai,kazkaip patepe truputeli dvi-tris dienas ir fsio net hig.ikl.nesusitepe...,taip niekada nera buve,net skausmo nejauciau,kai dazniausiai buna ziauriai skausmingos ir gausios.. vkr ir snd jauciu toki tempima pilvo apacioje,lyg ir ryte papykino,praeita sav.galva svaigo labai,net masciau kad pas gyd.kreiptis reiktu.. NT testais nlb tikiu,nes su pirmuoju ir antruoju,nieko man jie nerode.. pas ginekologe man tik 07.30d,lb ilgai jau laukti. gla galima pas seimos gyd prasyt kraujo tyrima daryt? Arba toki gera gal patartumete testuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjuSoleil: 22 birželio 2014 - 15:06
QUOTE(DjuSoleil @ 2014 06 22, 15:04)
Laba diena mergaites:)
Turiu toki klausimeli paskutini karta sirgau geguzes 14-16d.tame tarpe,tiksliai nepazimejau. Kitos mmm atejo birzelio 19d.,bet taip keistai,kazkaip patepe truputeli dvi-tris dienas ir fsio net hig.ikl.nesusitepe...,taip niekada nera buve,net skausmo nejauciau,kai dazniausiai buna ziauriai skausmingos ir gausios.. vkr ir snd jauciu toki tempima pilvo apacioje,lyg ir ryte papykino,praeita sav.galva svaigo labai,net masciau kad pas gyd.kreiptis reiktu.. NT testais  nlb tikiu,nes su pirmuoju ir antruoju,nieko man jie nerode.. pas ginekologe man tik 07.30d,lb ilgai jau laukti. gla galima pas seimos gyd prasyt kraujo tyrima daryt? Arba toki gera gal patartumete testuka?

NT arba HCG smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 22, 18:13)
NT arba HCG smile.gif

o HCG siuntima tai pas seimos gydytoja galima gauti: blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2014 06 22, 19:18)

kiek žinau tai siuntimo nereikia, tik tas tyrimas yra mokamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2014 06 22, 18:18)

Siuntimo nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
na, jungiuosi ir as prie Jusu, nors neesu dar mamyte, o labai noreciau ja buti verysad.gif jau paie metus planuojame vaikeli, taciau vis nesulaukiame jo, o galvojau, kad si karta jau busiu nestuke.gif taciau, siandiena pasirode mm..na, pas mane jos visa gyvenima nereguliarios, kada uzsimano tada atkeliauja, taciau jau kazkur apie metus buvo apsistojusios ties 17,18,19 diena ir iki20 dienos visada ju sulaukdavau, o sikart vis nesulaukaiu, pilva maude istisas dvi savaites ko niekada nebuvo, pradedavo mausti savaite ar kelias dienas pries mm, o sikart tikrai ilgai ir krutine skaudejo, jausmas lyg butu istinusi ( nors dabar jau jokio skausmo nelike). Dar vienas pozymis, kad arteja mm budavo toks, kad ta vietele ir perstedavo ir vyro prisileist nesinorejo blush2.gif , o sikart visiskai nieko, na ir uzsisvajojau, kad turesiu maziuka, taciau nusyvilimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile87 @ 2014 06 23, 09:13)
sveikos mamytes  smile.gif
na, jungiuosi ir as prie Jusu, nors neesu dar mamyte, o labai noreciau ja buti  verysad.gif jau paie metus planuojame vaikeli, taciau vis nesulaukiame jo, o galvojau, kad si karta jau busiu nestuke.gif taciau, siandiena pasirode mm..na, pas mane jos visa gyvenima nereguliarios, kada uzsimano tada atkeliauja, taciau jau kazkur apie metus buvo apsistojusios ties 17,18,19 diena ir iki20 dienos visada ju sulaukdavau, o sikart vis nesulaukaiu, pilva maude istisas dvi savaites ko niekada nebuvo, pradedavo mausti savaite ar kelias dienas pries mm, o sikart tikrai ilgai ir krutine skaudejo, jausmas lyg butu istinusi ( nors dabar jau jokio skausmo nelike). Dar vienas pozymis, kad arteja mm budavo toks, kad ta vietele ir perstedavo ir vyro prisileist nesinorejo blush2.gif , o sikart visiskai nieko, na ir uzsisvajojau, kad turesiu maziuka, taciau nusyvilimas verysad.gif

Turint tiek laiko nereguliarias mėnesines reiktu pasirodyti gydytojui, nes čia jau gydymo reik 4u.gif
Atsakyti
Du menesius geriau KT, po paskutines isgertos tabletes,sulaukiau mm.. Is kart po mm, kartas su vyru buvo nesisaugant, nors nebeplanavau pradet vel gert KT. Keista nuojauta kuzda,ar tik nebus sekmingas vienetinis kartas?
Kazink, testas jau parodytu ka nors?Jei mm buvo birzelio 2. Nesisaugant santykiai birzelio 6..
Nes savyjauta nekokia. Ir galva daznai svaigsta, ir papykint pradejo.
Dar nesuprantu kas daros. Pirma savo mazyli nustojau maitint pries 7 menesius, o krutine paspaudus pasirodo pieno laseliai. Jau maniau, kad viskas susitvarke ir nieko joje nebesigamina... g.gif
ar cia pas mane hormonai siaucia?
o taip noretusi, kad butu uzkibe blush2.gif *(nes pirmagimis pradetas sekmingai is pirmo karto paskutinem ciklo dienom).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 23 birželio 2014 - 10:37
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 23, 10:24)
Turint tiek laiko nereguliarias mėnesines reiktu pasirodyti gydytojui, nes čia jau gydymo reik 4u.gif

niekad apie tai nepagalvojau, nes dar nebuvo taip, kad kazkuri menesi jos visai nepasirodytu, paprasciausiai nera taip, kad jos butu kiekviena menesi ta pacia diena, kartais anksciau kartais veliau ir kiek zinau, ne pas visas jos buna kaip laikrodis, taip ir pas mane, uztai yra sunku nusprest ar jos jau veluoja, ar ne unsure.gif ech, o taip noretusi, kad kazkuri menesi jos nepasirodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2014 06 23, 10:36)
Du menesius geriau KT, po paskutines isgertos tabletes,sulaukiau mm.. Is kart po mm, kartas su vyru buvo nesisaugant, nors nebeplanavau pradet vel gert KT. Keista nuojauta kuzda,ar tik nebus sekmingas vienetinis kartas?
Kazink, testas jau parodytu ka nors?Jei mm buvo birzelio 2. Nesisaugant santykiai birzelio 6..
Nes savyjauta nekokia. Ir galva daznai svaigsta, ir papykint pradejo.
Dar nesuprantu kas daros. Pirma savo mazyli nustojau maitint pries 7 menesius, o krutine paspaudus pasirodo pieno laseliai. Jau maniau, kad viskas susitvarke ir nieko joje nebesigamina...  g.gif
ar cia pas mane hormonai siaucia?
o taip noretusi, kad butu uzkibe  blush2.gif *(nes pirmagimis pradetas sekmingai is pirmo karto paskutinem ciklo dienom).

Aš sakyčiau per anksti požymiams ir testui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zivile87 @ 2014 06 23, 10:50)
niekad apie tai nepagalvojau, nes dar nebuvo taip, kad kazkuri menesi jos visai nepasirodytu, paprasciausiai nera taip, kad jos butu kiekviena menesi ta pacia diena, kartais anksciau kartais veliau ir kiek zinau, ne pas visas jos buna kaip laikrodis, taip ir pas mane, uztai yra sunku nusprest ar jos jau veluoja, ar ne  unsure.gif ech, o taip noretusi, kad kazkuri menesi jos nepasirodytu  blush2.gif

Tada nesiskaito, kad jos nereguiarios smile.gif Bet kokiu atveju tie laiko nepastojant aš vistiek eičiau bėdų ieškot smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) na ieškojau temos tokios kuri atitiktų man, bet gal ši atitiks:) Na norėčiau papasakoti kaip man dabar yra mėnesinės buvo gegužės 27d. iškart po jų man ištino krūtinė ir ją labai skaudėjo nėjo prisiliest, darbe nualpau... maudžia pilvo apačią bet tokiu keistu skausmu, tokio dar nėra man buvę.. jaučiuosi tokia keista biggrin.gif Na mes su draugu nesisaugom tik per mėnesines, galvojam jei bus tai bus.. tačiau dabar rytoj turi prasidėt man mėn. tačiau dabar nėra taip kaip turėtų būti visi simptomai, nes visa mėnesi taip buvo , kad turėtų man jos prasidėti tai dabar net nežinau gal aš tikrai nestuke.gif Aš labai noriu turėti lelių, tačiau mano draugas truputį kitokios nuomonės jei bus tai bus gerai, bet daugiau jis kaip ir nenori dėti pastangų... verysad.gif
Atsakyti