Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Man siandien 23 ciklo diena ( ciklas 29-30 d) , bet jau trecia diena jauciu padidejusia ir jautria krutine. blush2.gif Kazkaip keista, anksciau niekada to nebudavo, nebent tik pirma mm diena. Nestumo testa darytis dar anksti, reikia savaitele palaukti.
Atsakyti
Labukas mielosios busimos, laukiancios ir esamos nestukes smile.gif
Rasau, nes noriu patarimo is Jusu smile.gif
Mmmm, turetu prasideti Liepos 22 d. Taciau vis kazkaip keistai jauciuosi jau kokia antra savaite, greitai pavargstu , nors galiu tesiog sedeti ir nieko neveikti, galeciau jau kokia 6 valanda vakaro eit miegot lotuliukas.gif , krutine lyg ir padidejusi, bet neskauda, pilvuka siek tiek pamaudena, uzkieteje viduriai labai, ir skrandis sunkiai dirba, kad ir ka suvalgyciau doh.gif kartais atsiranda sleikstulys, bet ne visada... Kartais nei is sio nei is to pradeda galva skaudet unsure.gif Beja, vakar sukilo temperatura, 37,5 . pyle karstis, bet jauciausi normaliai, nei slogos nei, kosejau, nei gerkle persti, tik temperatura ir strenu skausmas. Siandien temperaturos nebera, bet skausmas strenuose nedingsta sad.gif Testuko dar nenoriu daryt, nes manau kad nerodys dar. Bet gal kazkuriai is jusu kazkas panasaus buvo ir gal tai nedidelis zenklas, kad savyje kazka nesioju? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2014 07 14, 11:46)
Mmmm, turetu prasideti Liepos 22 d. Taciau vis kazkaip keistai jauciuosi jau kokia antra savaite,

Neburkit iš kavos tirščių 4u.gif iki mm jums dar 8 dienos, dar tiiiiikrai per anksti jausti blogumus, susijusius su nestuke.gif Gali būti paprasčiausias PMS smile.gif Bloga savijauta gali būti ir dėl oro, prastos bendros sveikatos, vitaminų trūkumo ir t.t. Jei jums dar 8 dienos iki mm, tai reiškias jums dabar tik kažkur 6-7 DPO, TIKRAI per anksti bet kokiems nestuke.gif požymiams ax.gif Laukit mm dienos, džiaukitės gyvenimu, per daug negalvokite apie galimą pastojimą, o jau mm dieną jei labai nekantrausit ar porą dienų nesulaukus mm darykitės testą 4u.gif Žinoma, linkiu išvysti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 07 14, 11:26)
Labas visom. Veluoja 5 diena, BT 37,2. Testas neigiamas. Kur jos dingo? ohmy.gif

Pasidarykit HCG 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbyte19 @ 2014 07 14, 11:46)
Mmmm, turetu prasideti Liepos 22 d. Taciau vis kazkaip keistai jauciuosi jau kokia antra savaite, greitai pavargstu , nors galiu tesiog sedeti ir nieko neveikti, galeciau jau kokia 6 valanda vakaro eit miegot  lotuliukas.gif  , krutine lyg ir padidejusi, bet neskauda, pilvuka siek tiek pamaudena, uzkieteje viduriai labai, ir skrandis sunkiai dirba, kad ir ka suvalgyciau  doh.gif kartais atsiranda sleikstulys, bet ne visada... Kartais nei is sio nei is to pradeda galva skaudet  unsure.gif  Beja, vakar sukilo temperatura, 37,5 . pyle karstis, bet jauciausi normaliai, nei slogos nei, kosejau, nei gerkle persti, tik temperatura ir strenu skausmas. Siandien temperaturos nebera, bet skausmas strenuose nedingsta sad.gif Testuko dar nenoriu daryt, nes manau kad nerodys dar. Bet gal kazkuriai is jusu kazkas panasaus buvo ir gal tai nedidelis zenklas, kad savyje kazka nesioju?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Negalit jausti dar nestuke.gif požymių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 14, 13:36)
Man siandien 23 ciklo diena ( ciklas 29-30 d) , bet jau trecia diena jauciu padidejusia ir jautria krutine. blush2.gif

Man pvz kiekviena cikla po ovuliacijos kelios dienos padideja krutine ir pajautreja. Sunkus tas laukimas iki mm doh.gif man siandien turi prasideti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2014 07 14, 08:43)
Man pvz kiekviena cikla po ovuliacijos kelios dienos padideja krutine ir pajautreja. Sunkus tas laukimas iki mm  doh.gif man siandien turi prasideti  unsure.gif

pas mane pačią da tik kokia savaitė po menesinių, pamačiau, kad aplink spenelius patamsėjo, turbūt man čia tik taip atrodo, bet kažkaip ir pati patikėjau doh.gif
nebūna gi jokių didesnių neštumo pažymių praėjus tiek nedaug laiko, tiesa?
Atsakyti
Šiandien pamačiau vaiduokliuką wub.gif Šiandien turėjo prasidėti mmm.
Savaitė jau kaip krūtinė jautresnė lyg prieš mmm. Pilvo apačią lengvai maudžia.
Šiandien lyg ir šleikštulį pajutau.
Tik tiek smile.gif Jei ne šleikštulys, nebūčiau dar NT gadinusi smile.gif
Atsakyti
o kam jus taip skubat daryt testa? suprantu, kad norit pastoti, bet kai vaiduokli parodo, juk ar taip ar taip darysites antra testa. tai geriau kelias dieneles palaukt ir viena pasidaryt, tada aiskiai matysis, laukiates ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 15, 05:51)
o kam jus taip skubat daryt testa? suprantu, kad norit pastoti, bet kai vaiduokli parodo, juk ar taip ar taip darysites antra testa. tai geriau kelias dieneles palaukt ir viena pasidaryt, tada aiskiai matysis, laukiates ar ne  biggrin.gif

Lengva jums kalbėti biggrin.gif
Ar jūs bent įsivaizduojat, kiek dauguma iš mūsų nors to vaiduoklio laukia? Ypač kai planuojama ne pirmą mėnesį ir net ne pirmus metus.
Man abejonių nebekyla, šio ryto testukas irgi parodė rausvą antrą juostelę wub.gif
Atsakyti
bet juk nuo to nepasikeis niekas, juk nepastosi vien del to, kad pora dienu iki mmm pasidarysi testa ir pamatysi vaiduokli. pinigu metymas ir tiek smile.gif as jau geriau laukciau, kol mmm veluos kelias dienas, ka ir pati padariau, pries darant testa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 15, 16:45)
bet juk nuo to nepasikeis niekas, juk nepastosi vien del to, kad pora dienu iki mmm pasidarysi testa ir pamatysi vaiduokli. pinigu metymas ir tiek smile.gif as jau geriau laukciau, kol mmm veluos kelias dienas, ka ir pati padariau, pries darant testa smile.gif

Na, tos dvi dienos džiaugsmo pamačius II vaiduokliuką tikrai atperka tuos kelis litus už NT biggrin.gif , o kai žinai kad jau gali rodyti rezultatą, neįsivaizduoju kaip kitur mintis benukreipti tas kelias dienas g.gif , ypač jei kūdikis beprotiškai laukiamas... na, bet čia kiekvienos skirtingas požiūris į NT darymo laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 07 15, 16:45)

Turbūt jums pavyko iš pirmo ar antro ciklo, kad taip ramiai galit reaguoti biggrin.gif

QUOTE(Violet:) @ 2014 07 15, 16:53)
Na, tos dvi dienos džiaugsmo pamačius II vaiduokliuką tikrai atperka tuos kelis litus už NT biggrin.gif , o kai žinai kad jau gali rodyti rezultatą, neįsivaizduoju kaip kitur mintis benukreipti tas kelias dienas  g.gif , ypač jei kūdikis beprotiškai laukiamas... na, bet čia kiekvienos skirtingas požiūris į NT darymo laiką  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti