Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Ingutevi @ 2014 08 22, 15:13)
Gali bandyti. Arba užkibę ir jau  nestuke.gif arba labai realu, kad po KT gėrimo dar ciklas neatsistatė  4u.gif

Bet ar gali beveik savaitę vėluot? g.gif
Atsakyti
Na va nusipirkau testa, vaistininke sake kad nebutinai reikia daryt ryte. Tai padariau dabar ir net nezinau. Desne juostele labai ryski o kaire tokia pablukus. Bet negali sakyt kad visai nieko nera. Ir dar buvo paradyta kad kai pamerki reikia vel testa uzdengt dangteliu. O as neuzdengiu. Tai jauciu po keliu dienu pakartosiu.
Atsakyti
QUOTE(KasandraK @ 2014 08 22, 15:36)
Bet ar gali beveik savaitę vėluot?  g.gif

Gali vėluot. Geriant KT sutrikdomas normalus įprastas moters hormoninis ciklas. Gali užtrukti kol viskas grįžta į įprastas vėžes.
Bet kiek skaičiau testas vaiduokliauja tai gal nestuke.gif thumbup.gif Teks kartoti NT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 22 rugpjūčio 2014 - 17:52
O as turbut nebesulauksiu atsakymo ? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MariLina1 @ 2014 08 23, 20:23)
O as turbut nebesulauksiu atsakymo ? sad.gif

pavaizduokit savo BT grafiškai, tada galima labiau matyti. O šiaip tai reiktų testą padaryti
Atsakyti
Daba nelb galiu pavaizduoti, nes telefe tik turiu ir esu isvykusi. Bandysiu ant dienu darytis... Aciu uz atsakyma ! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,nesuprantu padariau antrą kartą NT ir vistiek tas pats. Viena juostelė ryški, o kita vos matosi, bet matosi. Mmm vistiek nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasandraK @ 2014 08 24, 13:57)
Sveikos,nesuprantu padariau antrą kartą NT ir vistiek tas pats. Viena juostelė ryški, o kita vos matosi, bet matosi. Mmm vistiek nėra  g.gif

prieš kiek laiko darytas paskutinis NT ir kiek dienų vėluoja mmm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasandraK @ 2014 08 24, 13:57)
Sveikos,nesuprantu padariau antrą kartą NT ir vistiek tas pats. Viena juostelė ryški, o kita vos matosi, bet matosi. Mmm vistiek nėra  g.gif

Yra testų, kurie mėto rausvas juosteles, net nesant nėštumo 4u.gif Čia galima paskaityti apie testus apgavikus http://www.supermama...howtopic=969752
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 08 24, 14:22)
prieš kiek laiko darytas paskutinis NT ir kiek dienų vėluoja mmm? smile.gif

Vieną NT dariau penktadienį vakare, kitą šeštadienį ryte. Mmm vėluoja 7 dienas.
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2014 08 24, 14:56)
Yra testų, kurie mėto rausvas juosteles, net nesant nėštumo 4u.gif Čia galima paskaityti apie testus apgavikus http://www.supermama...howtopic=969752

Ką tik peržiūrėjau tą temą ir mačiau kad viena dalyvė įdėjo savo du testus. Tai pas mane tokios pat juostelės ir ją visos svrikina kad užkibę. Tai gal ir pas mane yra g.gif
Turiu savo NT foto, bet nemoku įkelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasandraK @ 2014 08 24, 15:36)
Vieną NT dariau penktadienį vakare, kitą šeštadienį ryte. Mmm vėluoja 7 dienas.
Papildyta:

Ką tik peržiūrėjau tą temą ir mačiau kad viena dalyvė įdėjo savo du testus. Tai pas mane tokios pat juostelės ir ją visos svrikina kad užkibę. Tai gal ir pas mane yra  g.gif
Turiu savo NT foto, bet nemoku įkelt  ax.gif

šiaip manau per mažas intervalas kad ryškėjimas matytųsi, gal kokias 2-3 dienas dabar palaukit ir vėl kartokit 4u.gif dar savęs nuraminimui galit bandyt HCG pasidaryt pora kartų, jei rezultatas didėja vadinasi nėštumas vystosi ir sėkmingai augat mirksiukas.gif wub.gif
foto lengviausia kelt per part.lt svetainę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 08 24, 16:15)
šiaip manau per mažas intervalas kad ryškėjimas matytųsi, gal kokias 2-3 dienas dabar palaukit ir vėl kartokit 4u.gif dar savęs nuraminimui galit bandyt HCG pasidaryt pora kartų, jei rezultatas didėja vadinasi nėštumas vystosi ir sėkmingai augat mirksiukas.gif  wub.gif
foto lengviausia kelt per part.lt svetainę 4u.gif

Pasirodysiu gal visai kvaila bet nežinau kas yra HCG ax.gif
Atsakyti