Įkraunama...
Įkraunama...

MIDIANA Kontraceptikai

QUOTE(Jofky @ 2012 03 25, 11:08)
Man gince jas išrašė po polipo operacijos (hormoninis darinys buvo) ir kaip ji sako kad "užcementuoti" kiaušides kad baigtu jos banguoti. Bet jau 3 KT, prieš tai 2 KT man netiko  doh.gif  Dar dėl to, kad labai gausios mano mm ir turėjau skydliaukės sutrikimus ko pasekoje buvo gūzas, po biopsijos ištyrė kad irgi tai buvo hormominis darinys, bet juo jau atsikračiau  4u.gif  Po 2 KT netikusių vis tempiu gumą ir svarstau ar bandyti Midiana  4u.gif

as kol kas geriu smile.gif kai ilgiau pagersiu bus aisku ar tinka smile.gif siaip man gine sake kad turi pavasari dar vienos atsirast geresnes smile.gif bet as tikiuos kad sios tiks smile.gif
Atsakyti
As jau greit bus metai kaip geriu KT, tik dbr naudoju Yarina, gydytoja sake Midiana yra tokios pat sudeties, tik pigesnes, bet matau is atsiliepimu, kad nieko jos nepigesnes biggrin.gif nes Yarina perku po 37-42, priklausomai nuo vaistines.. Tuoj reikes naujos pakuotes, ziuresiu kokia situ kaina.
Atsakyti
As irgi jau greit kaip metai geriu Midiana 4u.gif tai ka galiu pasakyti, kainos tikrai lb svyruoja, kai tik pradejau jas gerti mokedavau apie 50lt, veliau siek tiek maziau, o va vakar kaip tik, su nuolaidu kortele, isigijau uz 36 bigsmile.gif

Tai db visai normali kaina, juolab kad man jos tinka sakyciau, tai ir nesinori nieko keist.

O kaip jusu, jau ilgiau vartojanciu atsiliepimai? Mane tai nervina nuo puses ciklo padidejusi, sunki, skausminga krutine doh.gif O visa kita lyg ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorian) @ 2012 04 03, 14:13)
As irgi jau greit kaip metai geriu Midiana 4u.gif tai ka galiu pasakyti, kainos tikrai lb svyruoja, kai tik pradejau jas gerti mokedavau apie 50lt, veliau siek tiek maziau, o va vakar kaip tik, su nuolaidu kortele, isigijau uz 36 bigsmile.gif

Tai db visai normali kaina, juolab kad man jos tinka sakyciau, tai ir nesinori nieko keist.

O kaip jusu, jau ilgiau vartojanciu atsiliepimai? Mane tai nervina nuo puses ciklo padidejusi, sunki, skausminga krutine doh.gif O visa kita lyg ir gerai g.gif

O iš kur žinot kad jos jums tinka? Ginekologas tyrimais tai patvirtino? g.gif
Man irgi išrašė Midiana (prieš tai keli KK netiko), bet vaistinėse jų negavau, sakė ir užsakyti nėra sandėliuose g.gif . Paprašiau parduoti kitus tos pačios sudėties, tai davė Etindros, sakė sudėtis vienoda, na bandysiu, bus matyt kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
Kai nejauti pasalinio poveikio, tai vadinasi tinka smile.gif o krutine skausminga manau ne tik nuo situ KT, o nuo daugelio. Tai as cia vadinu geruoju salutiniu poveikiu biggrin.gif pas ka maza krutine, manau pritars, nes padideja visu dydziu smile.gif
Atsakyti
As naudoju sias KT dar labai trumpai, bet nepastebejau jokio salutinio poveikio smile.gif labai tikiuosi kad taip bus ir toliau smile.gif manau ginekologe gerai man pritaike vaistukus, nes turiu PK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 04 03, 22:27)
Kai nejauti pasalinio poveikio, tai vadinasi tinka smile.gif o krutine skausminga manau ne tik nuo situ KT, o nuo daugelio. Tai as cia vadinu geruoju salutiniu poveikiu biggrin.gif pas ka maza krutine, manau pritars, nes padideja visu dydziu smile.gif

Butent thumbup.gif jei pries paskiriant KT nedaromi jokie tyrimai (dazniausiai), tai jau vartojant tuo labiau...

Na pas mane nera mazyte, tai siek tiek sunkoka su ja biggrin.gif MV sako "auga ne dienom o valandom" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet MIDIANA? Koke savijauta, ar krutine padidejo ax.gif
Atsakyti
Aš geriu MIDIANA jau 9 mėn. Jokių šalutinių poveikių nepastebėjau, išskyrus krūtinės skausmų. Krūtinė buvo labai jauti ir skausminga apie 1,5 mėn., paskaui viskas praėjo. O kaina tikrai ne maža. Man įdomu, ar čia galioja toks principas, kuo branesnės KT, tuo jos gerėsnės?
Atsakyti
Kokiu būdu galima būtų pavėlinti mėnesines? Tiesiog gerti Midiana be pertraukos?
Kas bandė?

Ačiū
Atsakyti

i 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=55020364
Atsakyti
Geriu Mediana jau 5 men, pirmi 2 men buvo gan sunkus, svorio nepriaugau bet pastoviai svaigdavo galva, pykindavo, skaudedavo vakarais galva, dabar jau viskas tvarkoj tik didele valgymo manija uzejo biggrin.gifD
Atsakyti