QUOTE(willow @ 2013 12 18, 15:54)
Deja, aš negavau šios papildomos chemijos neoadjuvantinės chemijos metu, gavau tik tipinę FAC, ir mano augliai sumažėjo minimaliai....
Papildyta:
Nidut, nepulk gąsdintis. Neperšalai? Na jei surambėja audiniai, tai ir kvėpavimo procesas turi pasikeisti, gal tiesiog taip daug kam būna. Nors man tai viso plaučių ploto švitinimas neapėmė, bet pašalus iš karto kvėpavimas sunkėja, net balso tembras sėda. O tau juk švitino visą plotą, tai neišvengsi pasėkmių. O kokie simptomai to paralyžiaus? pasiaiškink ir nepanikuok iš karto. Kaip šiaip jauties?
Jaučiuosi aš tai gerai, kaip sako anglai, per daug gerai, kad būtų tiesa, tpfu tpfu tpfu. Manau, bendrai sveikatos būklei labai buvo svarbus kasdienis 4 ir daugiau km maratonas Vingio parke, net lietui lyjant prisiverčiant iš paskutiniųjų. Dabar tik po miestą, bet visur, kur galiu, tik tapu tapu.
Nebepamenu to paralyžiaus simptomų, nes mane tada vien tie žodžiai suparalyžiavo.Tik jis sakė, kad tai būna išskirtiniai atvejai.
Aš sunerimau tik todėl, kad to anksčiau nebuvo.
Kaip tu? Kaip Pelkių Monas, VytėVytulė, Gabija, gražuoliukas, Mastė, dar kitos mergaitės, atsiliepkit, merginos, bent Kalėdoms, nes nežinia, ką čia ir begalvoti.